Followers

Thursday, July 21, 2011

teman akhirnya..



tajuk entry ta bole bla..sebenarnye ade dua benda nak letak dalam entry nih..akhirnye tuh pasal dapat jugak aku kene tulis jawi dalam security check tuh..haha..

gile lame tunggu kot..aku tengok ramai dah facebook suruh tulis jawi untuk security check..aku baru dapat semalam..tahniah saleh..sumpah aku gembira..

facebook nih macam-macam..kene tulis jawi la..dan paling latest pasal virus how are you lah.. betoi ta alip?? facebook dah mule merepek..tahniah facebook..

ohh dan pasal teman tuh aku terjumpe lagu baru yang bertajuk teman..haha..sumpah lagu nih dah lame tapi aku baru jumpe..lagu singapore..pasti tersunyum bile dengar..ecece..sile lah dengar anda pasti akan menyukainye..oke bubye :)

49 comments:

schaze zainn said...

aritu schaze kene tulisan cine.

gile ke hape FB ni skrg.

grrr. =,="

diyan said...

lagu teman tuh lagu loin kang heeee

semak gila words verification tu ==

Miz Novexx said...

hi, how are you???
silalah reply.... (^__^)V

DanieL AdiE said...

love that song...1st time dgr gak..

cucu umie said...

apcal ayie tak dpt lg ea verification code dlm jawi..tunggu gak nie..hohohoh and virus tu ayie dh pernah kne..gaga

pssstttt: sad xdpt dgr lagu tu..bg name artis boleh tak saleh..nk cari kt 4shred ah..hoho

Fathiah Hamim said...

aku jawi dah, tamil pun dah. terasa spesel betul. =D

Suhazli said...

eh abis tu nak tulis jawi camne?pelik.. =.="

Cik Tetra said...

comel la lagu ni..mcm pernah dgr lagu ni..then baru ingat dengar time APM 2011..

best jgk lagu ni.. :D

teciq said...

tulis jawi? belom kena lg..huhuhu..

diana said...

kita bakor je...:p

pamie said...

chapek!

ecece :P

Cik Azizah said...

ade ke? tak dapat lagi pon..haha kalau ade pon payah la kot..haha

ABU said...

wah bagus la kalau macm ni..

nGiau said...

btl2! byk kwn saya mengadu pasal virus how r u? kesian..huhu

cik najihah said...

hahahaha...celah mane nak cari kan

syrupmasin said...

schaze zainn : cine?? wahh..ta pdt lg..kene tunggu nih nk dpt :D

diyan : haah..sedap kan lagu tuh..huhu..semak pon best..haha :D

Miz Novexx : haha..virusss :D

DanieL AdiE : best kan :)

ayie : haha..sabar lah nnt dpt..ohh tu lagu kumpulan the lion story :D

Fathiah Hamim : tamil?? waaa :D

Suhazli : haha..pelik kan..ta tulis pon.. refresh laen :D

waeda : haha..comel kan..seronok je :)

teciq : haha..tunggu ye nk kene..amik nomor dulu :D

akak diana : haha..bakor2 :D

pamie : haha..padan muke :D

Cik Azizah : haha..nnt dpt la tuh :D

ngiau : penat kan virus tuh :D

cik najihah : ermm betol :D

cik Dil said...

dil xpnah kena tulisan jawi..tulisan cina adalah..

secure giler fb skrg..hahaha

rara pinkmafia said...

hahaha rara pon penah kena.sare mcm nk sepak je marc zugeberg tu,haih.

Wanie said...

huhu..cane tu kalau tulis jawi?

cik sakdi said...

kalu kene tulis jawi, mcm ne weh? haha

najihah sahami said...

haha..xpenah kena pun lg.

Far8 budak baik said...

tu ar kannnnn...
naik menyampahhh aku
ngan facebook tu..
mmg jarang lah aku post
blog kat facebook tu..
grrrrrrrrr

Freaky said...

aku pernah kene tulisan jawi. terus aku refresh dan keluar tulisan lain lak

Cik Baju Kurung said...

a'ah . CBK pun baru jumpa lagu nie . best =)

alif haris said...

hahahahha .. jawi word verification !!
ta pernah kumpe dow aku bnde ni hahaha

mungkin sbb virus ni kot haha :D

alif haris said...

eh btw terharu dow ko bg backlink tu :) thanks eh

muhamad hanif said...

AHAHHAHAHA,

aku tak dpt lagi..

reza al-razi said...

erm.. biasa la tu.. mkin kaya dan famous makin sewel la dia.. macam astro gak.. wahaha.. :-)

Addin said...

wahhh ! tulisan jawi ~ maju ;)

Dearie Pearls said...

hi..
jawi tak pernah kena tapi how are you dah kena dah. memang fb dah pening2 dah. terlalu ramai pengguna.

*saya berkunjung. nice blog..

izzad b* said...

xpnah kne tulisan jawi 2, yg lain selalu, tapi x bukak pon :)

Scya Lollita said...

erk , pasni bahasa sanskrit kot kan kaan

syrupmasin said...

cik Dil : cine?? wah untunglah..haha..ta tao pe..fb oh fb :)

rara pinkmafia : haha..jom sepak ramai2 :D

Wanie : wuahaha..tao ta pe..macam mane nk tulis ntah..aku refresh je kak :D

cik sakdi : wuahaha..aku pon ta tao doe.. refresh je balek doe :D

najihah sahami : haha..ta lame lagi kene lah tuh..sabarr :D

Far8 : haha..jgn nyampah doe..sian fb tuh :D

Freaky : haha..tao ta pe doe :D

CBK : huhu..best kan :)

alip : haha..fb dah gile kan weh..haha..wlcm :)

anip : tunggu la..ta lame lagi dpt lah tuh :D

reza al-razi : wuahahaha..betol2 :D

Addin : maju gile kan :D

Dearie Pearls : makain maju makin gile lah :D

izzad b* : haha..bagus la ta bukak..virus kan :D

scya : haha..mungkin lahh..haha :D

Awan said...

hamboi...dulu aku post tak perasan ke? sentap...haha

ezzu said...

setakat nie ezzu x pernah kena lgi lah tulisan jawi tu...cm mane nk buat erk kalu keluar cm tu??

echaRierie said...

hahaha..
tak pernah kena lg captcha versi jawi..

err..virus tue..x pernah kena sbb x pernah on chat..hahaha..

fb makin gila..spread virus..

lagu tgh tunggu loading..lmbt giler line ni..haha

khairul akmal azman said...

susah aku kalau nak tulis jawi ni.
mmg aku x komen ler.

nurAMALLINA said...

aku benci fb sekarang ni. tak online fb pun tak apa dah. haha

YOUsoF said...

Hahaha aku tak pernah kena lagi jawi tu.. Mark and the gang dah gelabah kot FB kena hack je...


DUA kali siot aku layan lagu tu Sin!! sempoi! melodi dia macam familiar, aku boleh sing along... tapi harming jela.. ;D

khairul akmal azman said...

hi sirap bandung yg hot3

saiazuan said...

klu aku kna mcm ni ak try different word je.. hehe

raingers said...

lagu teman tu best kan :)

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. sorry sempat senyum jer kt sini :D

cik pha said...

lagu ni mmg best :D

cik ciput said...

wah, sirap, best la lagu ni..comel je katun org lidi..hehe

alif haris said...

tawu xpe .. gila meroyan la tu ^^

Nurnajwa said...

FB sewel dahhh --'

Hampagas btol XD

Syuxer said...

hahahahha kena tulis jawi hahahaha..gelak aku dowh..aku x kena lagi kena macam neh..kalau kena bahasa tamil,masak kena cari keyboard versi tamil hahahahah...

amir aizat said...

vid teman ni best!!