Followers

Thursday, July 28, 2011

oh leighton meester..

leighton meester kenape comel sangat nih??

alaaa sedeh kalah lah bola..ermm ta pe..tahniah singapore..huhu..malaysia dah usahakan..mengusahakan sesuatu adalah sesuatu yang lebih baek daripada tidak melakukan apa-apa..

haha..ececece..peringatan untuk diri sendiri jugak tuh..thanx lagi skali dr tuah..oke bubye :)

34 comments:

cik ziqa said...

sgt emosi oke tgk plawanan bola tadi.

apa apa pon tahniah laa atas usaha mereka . chaiy0okk malaysia ~

diyan said...

sikit sikit dr Tuah :P hehehe

xda rezeki la tu malaysia :(

Far8 budak baik said...

hahahaha seyes aku menirap
kat singapore tadi..
grrrrrr..
sumpah menyampahhh haih

cucu umie said...

suka ayat hang dok..yg pntg usaha itu pntg and then baru tawakal.. that's right..

chemay said...

jangan sedih2 malaysia kalah ye?
:)

saiazuan said...

muke awek aku tu x tunjuk sedih pun msia kalah.. hehe

muhamad hanif said...

Err,

kau..kau ?

puteri ain said...

tau xpe . frust tgok bola td . tapi xpela . myb next time . sgpora drama kuat .

shida'R said...

xpela kan..nk bt cmne..cuba lg tahun lain~

tp sgapore men mcm tu mmg xpuas hati..tp dah itu satu2 nya taktik nya..

Wanie Affandi said...

takpe2...malaysia hebat sebab guna pemain dari tanah sendiri..kan3?

abbey~ said...

sabar je laa... malaysia da buat yg terbaik~~

huh... sape gadis itu? *xpenah kenal~

Lea IsNaw! said...

mungkin Harimau tak makan biskut TIGER td..

Wanie said...

comel ke awek ni?
comel lagi dodol aku..:P

ILA HonEyBuNNy said...

xpa..kalah dan menang adat permainan..

tahniah untuk pasukan kita Malaysia...;-)

✿ cik pieQa ✿ said...

sedih jugak :(
tapi puas hti tengok apek malam ni kan.. isk3 !

delarocha said...

yup, baru balik dari bukit jalil, sedih sebab kalah tapi ok la sebab nampak ada usaha untuk melawan.

leighton meester? kim salam sayang kat dia ye.. huhu

alif haris said...

okay boleh cuba lagi utk kelyakan fifa 2018 kelak :D hehehe

amir aizat said...

tggu lg la 4tahun,hehe

Anif Abdullah| AA said...

Macam eliza dushku je rupe dia.. xpela,kalah bermaruah orang kata..huu

Syazwan Che Deraman said...

comel gila awek hang nie.

syaz@rozelt said...

comel la awek nie..awek nie termenung sbb m'sia kalah ke??huuhu

ArulchelseA said...

ketewasan yang menakjubkan..kih kih

apik pehe said...

terbaik dah main semalam..cumaaaaaa....

Awan said...

da ada awek baru kan? lepaskan lisa...haha

siti kektus said...

malaysia boleh! :p

siti kektus said...

malaysia boleh! yayy!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

singapura-pura, singapuiii, singapooodah!

Nurnajwa said...

Siapa niiii? Haha, tak kenal :P

ABU said...

meester mmg gojes..:)

aku ternampak perkataan singapooodah kat atas hahaahaha

amna said...

apa pun, tahniah buat skuad marimau malaya atas usaha gigih ^^

Cik Tetra said...

kecewa sikit la..tp takpe..sy ttp sokong MALAYSIA!! i love malaysia.. :D

najihah sahami said...

hahaha..gambar pemain bola ke tu..?:P

YOUsoF said...

At least kita dah mencuba... hehhe kita tu rimau malaya okeh. bukan kita yang tau memnonton nu je..

anismelon said...

yg penting dah usha kan..belum rezeki..next time mb..:)