Followers

Friday, July 8, 2011

penakut..


mungkin lebih baik kau kulepas saja..ecece..mood jiwang nih..ta lah..lagu nih best..ta sie-sie dengar decorate banyak-banyak kali..sokonglah kan industri muzik malaysia sikit..asyik omputeh je kau dengar..

ari nih mood nk update macam hilang sikit..esok update sampai lebam..haha..sile dengar lagu yuna ini..sebab aku ta letih pon dengar banyak-banyak kali sampai music player nih dah naek bosan dengar suare yuna diulang-ulang..penakut..oke bubye :)

26 comments:

muhamad hanif said...

abang ipar, kenapa kau jiwang malam ni ?




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Fathiah Hamim said...

tak nak komen ah. :P

awak ngaku awak penakut ke? :D

Cik Tetra said...

oh lagu ni..best2...:D

niena shopping2u said...

heheheh.. update smpai lebam camne tu dik hehe

akmaL said...

lagu yuna mmg best2 belake :D

lala shaheila said...

lagu pe ni? baru nak dgr ni..huhu

Syuxer said...

err aku x berapa layan sangat lagu yuna neh eheh..kalau rock jiwang,itu memang makanan aku..

boleh tuju lagu??

iklim--satu kesan abadi

syrupmasin said...

anip : haha..bukan jiwang doe..melayan perasan..biase lah doe..org ta de awek..bukan macam kau :D

Fathiah Hamim : haha..ta nak komen?? haha..errr..penakut?? ermm ntah :D

waeda : sep sikit..best kan :)

akmal : haha..santai je dgr kan :)

lala : dgr la..best :)

syuxer : haha..kau dgr la doe..best..haha..tuju lagu?? errr.. :D

azwa amani said...

frst tme dengar... okey laaa.

Faraa Eiman's said...

lagu niey best wooo even lembab , haha ;p

iKhRam said...

ini tidak adil.. ini tidak adil..

hahhaa
lagu ini unik..
sgt kagum dgn yuna..
sgt best..!!

Khairil said...

penakut best...lagu je...

nurAMALLINA said...

Siapa penakut? HAHA

syrupmasin said...

azwa amani : sedap kan :)

Faraa Eiman's : haha..betol2..lembab2 pon best :D

iKhRam : yuna pandai cipte lagu :)

khairil : haha..lagu je :D

nuramallina : err..yuna kot :D

Wanie said...

owh aku tak gemar yuna ni..
tak nak la dengar..lalala

apik pehe said...

hahaha..ko kena pi jumpa doktor love

mrs.asrafovic said...

ooo..ni yunaa ea....(cehh!! konon wat2 xknal lak aq nih)..HUHU
bole la layan yuna ni...

:D

alif haris said...

hhehe best kan pagi2 buta cmni lyn mo0d jiwang kan syrup ^^

hamzah ian said...

terbaik lah yuna..

aqmalazmi said...

mulanya aku tak suka..tp dah abg ipar suka lagu nie..so terpaksa lah aku pon suka sekali HAHAHA T.T*

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ohh, kakak aku nih weyh.. :P

syrupmasin said...

Wanie : haha..laaa..asal ta gemar yuna?? :D

apik pehe : wuahahaha..asal pulak doe?? :D

mrs.asrafovic : ecece..buat ta kenal nih :D

alif haris : haha..tao ta pe :D

hamzah ian : betol2..terbaek la yuna :)

mal : haha..kau merepek lahh :D

fee :ohh akak kau ke doe?? :D

amir aizat said...

dgr lgu ni mcm rase penakut jer,haha sesuai dgn tajuk la.

ABU said...

tak suka yuna..

YOUsoF said...

Aku suka jugak lagu ni Sin!!

banyak kali aku try, tapi tak dapat nyanyi sesedap suara Yuna..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

aah weyh, kau tak tahu ke? tiap hari aku mkn nsik kandar dgn dia, mlm ni pn nk pi pekena nsi kandar lagi, nak ekot ke gemoookkk..jom lah ..nnt boleh mintak autograph, mkn free bagai..haha :P