Followers

Wednesday, July 6, 2011

layang-layang..


nih la layang-layang wordless tadi..sem lepas maen-maen dekat laut area uitm kedah tuh..err..excited gile aku maen sebab dari kecik sampai besar ta pernah nak terbang tinggi layang-layang yang aku maen..hampeh betol..

nih last 1st tinggi doe layang-layang yang aku maen bole naek tinggi macam tuh sekali..shahdu aku tengok bile layang-layang aku naek gile tinggi..

junior aku punye pon layang-layang nih..ta nak mahal pulak layang-layang nih rm5 ta silap aku..berbual betol..habis maen buang lah kan..buat ape simpan lagi..bukan selalu maen pon..saje-saje buang mase duduk-duduk tepi pantai..

errt..tapi bao pantai tuh sumpah busuk..sampah banyak betol..adoii ta jage kebersihan betol lah..ececece..jadi pegawai kebersihan pulak malam-malam nih..err..ta de lah jage lah alam nih..baru ramai orang nak datang malaysia..

ohh last sekali maen la layang-layang dekat tepi pantai sumpah cakap sangat berpuas hati dan seronok sebab layang-layang akan terbang tinggi..errr..ke sebab layang-layang yang aku maen ta pernah terbang tinggi tuh yang excited..haha..oke bubye :)

45 comments:

sukasuki said...

penah main layang2 kat pantai. memang girang la..hehe..kena tau arah angin..last main kat pantai melaka.

akmaL said...

hahaa..excitednye ko wey! haaha XD

Awan said...

errr...mana 1 layang2 pompuan td? wakaka

muhamad hanif said...

hai pengawai kebersihan pantai..!!


KAHKAHKAHKAHAKH !

najihah sahami said...

heheehe..main kat pantai memang r naik tinggi...angin kuat. adoi...xaci btol la.

schaze zainn said...

main kat mana?



kalo pantai merdeka memang BUSUK oke.


nyesal gilak dulu pi..haha



nape tak main layang2 kat tupak je? agagaga


kan dekat jak dr merbok tu..hihi

syrupmasin said...

sukasuki : haa..betol..tinggi terbang kalu tao arah angin :D

akmal : haha..ye lah doe..dari kecik layang2 aku ta pernah nk terbang tinggi :D

awan : haha..yg mane kau rase??

anip : haha..nganjing nih.. :D

najihah : haha..ye lah..bg la orang yg ta pernah terbang tinggi layang2 nye nih maen dekat pantai :D

schaze : haha..dekat tanjung dawai..ohh busak jugak ke dekat pantai merdeka??

Freaky said...

aku dah lama x main layang2.. best wooo

khairul akmal azman said...

best nye layan2 bende ni!

niena shopping2u said...

hehehe.. kt melaka ni ada 1 tmpat mmg best main layang2.. kt kelebang.. ^^

echaRierie said...

terbang tinggi tinggi spt Hamzah Ian..hehe..

bestnya main layang2..dh betahun2 tak main..haha ~

Bigdaddyz said...

pernah sekali main layang2 tepi laut...terus putus ..angin kuat sangat2...hehe

alif haris said...

jgn terbang tinggi sgt dow .. nnt kapal terbang langgar . haha :D

Cik Ungu Kamila said...

teringat dulu2 selalu rembat lidi penyapu mak & surat khabar sebab nak buat layang2 dgn adik. nak beli mak tak bagi. ngehehe :)

rara pinkmafia said...

rara hebak main layang2.suke beno main masa kecik dulu.hehehe.tp dh duk kl takkan nk main kat flat lak kan.terpaksa simpan bakat.

Jer ... said...

aku main gaseng :D

syrupmasin said...

Freaky ; haha..aku sebab dah lame la join budak2 nih maen :D

kay : best la doe :D

kak niena : ohh ye ke?? akak selalu pegi lah nih??

echa : haha..g la echa ajak kawan :)

Bigdaddyz : haha..ye ke..errr..adoii..kuat betol angin tuh :)

alip : haha..bnyak la kapal terbg langgar LD

cik ungu : haha..dulu kecik2 ade jugak buat :D

rara : ecece..ye ke nih :D

pamie said...

oooo patut muke wordless tu sangat la hepi nya..hahaha

biawak goreng said...

oi...main x ajak...haha
lain kali halo2 aku...aku nak join sekali taw3...

khairul akmal azman said...

bile nak ajak aku main layang2?

aqmalazmi said...

Aku men layang-layang dlm poli pastu hilang..hebat tak?

syrupmasin said...

jer : haha..aku pon maen gasing..err..tp sekarang aku dah ta reti :D

pamie : haha..tao ta pe :)

biawak : haha oke2..bole je :D

kay : oke jom :D

aqmal : haaa?? haha..mcm mne bole hilang doe?? :D

niena shopping2u said...

guntur itu guruh ,bunyi kuat

:D

cucu umie said...

seriously memang sgt2 puas..tpy main dekat kawasan sawah pon pedas juga.. yie ska men dekat sawah..haha

puteri ain said...

haha . seronok bebeno ni . hehe . yg layang2 kat bwh tu batman ke weyh ?

shafmechy said...

aku buat sendiri wau helang, main kat tengah bendang..haha

alif haris said...

haha .. ko berjaya turunkan lyg2 tu dgn baik tak ?? aku dulu salu tersgkut kt pokok .. fed up2 ..

syrupmasin said...

kak niena : ohh..ta tao la kak..tu la kan mase class bm dulu bnyak skip :D

ayie : ohh dekat sawah pon bole trbg tinggi ke doe??

puteri ain : haah..batman :)

shafiq : aku ta penah maen dekat bendang doe..gile kesian kan :D

Syuxer said...

tinggi gila tuh bro..aku takut ko pun diterbangkan sekali hahahaha...

aku kalau dok kat pantai,aku men bola ngan member2..abes pasir2 masuk dalam mata..tapi best..angin yang kuat,bunyi ombak perghhh syahdu dowh..:)

Scya Lollita said...

last ak main layang2 masa drjah 4 kot thun 2oo2 .


mcm pesta padahal budak2 quartes ak je -.-

nyebok je diorg tu pdhal adek bradek ak yg start dlu haha

Shamsuddin Amin said...

best wo men lyg2 ni...
tringt plak time kocik2 dulu...^^

Cik Tetra said...

bestnye!!:D

cha zainol said...

jelez. aku tapenah main layang layang =='

apik pehe said...

hahah..aper ko cakap ni weh?
ko kumpul la geng ko ramai2..pastu wat baik hati pi cuci pantai..hehehe

adib syazwan said...

layang-layang murah pon bole naik tinggi?hahaha

Fathiah Hamim said...

kenapa kau tak tolong buang sampah2 tuh. pemalas betul. :DD

ABU said...

lama dah aku tak main layang2...

Norhisham Nordin said...

dulu selalu buat wau sendiri... ko tau buat tak..? lagi best buat sendiri.. boleh buat besar2... huhu..

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

aku pn excited kot main layang2, sama ah cam kau, masuk Uni jumpa plk pantai..

pastu dpt plk layang2..layang2 membelah awan dgn tggi doe..memang batak..selonotnyeeewwww..hahaha :D

YOUsoF said...

Hahha akhirnya dapat jugak tengok layang² Rm5 kawan ko tu..

Seingat aku last aku main layang² masa darjah 5 kot.. habis benang mak aku, aku cilok.. ;D

Kalau nak pantai tidak busuk boleh je datang Tanjung Balau.. hehhe

syrupmasin said...

Syuxer ; shahdu?? haha..errr..cuci mate sekali kan?? :D

Cik Tetra : seronokkk :)

Scya Lollita : haha..dyorg pon nak merase doe :D

Shamsuddin Amin : haha..g la maen..lepas kempunan..bawak gf kau sekali :D

apik : err..aku salah cakap ke doe..haha :D

adib : perghh..murah kau cakap..mahal doe rm5..bole bawak makan :D

Fathiah Hamim : err..aku baru habis class waktu tuh..penat lah :D

abu : haha..g la maen hujung2 minggu doe :D

Norhisham Nordin : errr..ta reti la doe..haha..beli suda :D

fee : haha..batak gile doe :D

yousof : tanjung balau dekat mane weh?? johor jugak?? :D

Norhisham Nordin said...

tulaa ngko... belajar laa wehh... warisan tuh... mmg aku buat sendiri dulu tp tak naik tinggi pun... hahaha...

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

YOUsoF said...

Ha'a. Kota Tinggi Johor, dalam 30minit daru rumah aku tu la...

saiazuan said...

waaaa lama xmen lyng2.. :D

jom tengok lada land http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-lada-land.html

Addin said...

last main layang layang time sekolah rendah kot ;p