Followers

Saturday, July 16, 2011

Aku Blogger Negeri Perak lah encik..

sebab aku ta bole tido malam nih..dan berjalan kehulu kehilir dan terjumpe segmen ini..dari aku duduk dengar lagu dan makan pade waktu malam baek aku join kan..nak join sile kan rajin untuk klik sini..haha..




1. perak dekat ipoh lah bandar yang wangi..ipoh mali ta la sombong..
2.makanan best mesti la rendang tok..sedapp kot
3.tempat best ipoh dekat dengan tanjung rambutan tempat hospital orang sakit mental tu..
4.belajar dulu uitm kedah..sekarang uitm shah alam..haha


oke siap :)

26 comments:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Ate, perak ke yob..haha.. geng kak limah lah kau ni ye..haha

Nak join jugak lah.. :D

cucu umie said...

orang perak ker??? apcal jauh sgt ipoh ea?? kahkah ayie study kt tg malim.. boleh tak jadi mixed.. johor + perak..hoho

chemay said...

tak paham yang nombor 1
-.-

Jer ... said...

kamian , eh silap , makian pertama

muhamad hanif said...

woahhhaaa !

perak ruponyer..

diana said...

sama la kita..orang perak.
calit sikit...!

Wanie said...

lor, ipoh mali ke?
selalu g situ..
nasi ganja terbaik lah kan kat ipoh..

nizamsani said...

samalah.

lilypelangi said...

masa depan uitm mana ? hehe

AYuNG said...

ohhh..perak mari rupanya....:)

mMoOnN aAlLeEaA said...

rendang tok sedap....dah berlaki org perak kena pandai buat rendang tok ni. huhuhu

cik sakdi said...

lah, kau suke ke gi jln2 tanjung rambutan tu? haha

syrupmasin said...

fee : haha..ate iye lah..mengkomer dah buat ke?? :D

ayie : haha..ecece..nk mix jugak tuh :D

chemay : haha..laa ta faham?? :D

jer : haha..kamian?? :D

anip : ate iye lah :D

wanie : haha..betol2..gile lame nasik ganje tuh ade :D

nizamsani : sep sikit :D

lilypelangi : haha..errrr :D

ayung : haah :D

mMoOnN aAlLeEaA : haha..betol2 :D

sakdi : haha..suke jugak la doe..best :D

Cik Tetra said...

rendang tok tu rendang daging ke rendang ayam??

Fathiah Hamim said...

oohhh perakk. kau penah masuk ke tanjung rambutan nuh? :D

schaze zainn said...

sirap dok area mana kat ipoh tu?hihi

YOUsoF said...

Kebetulan Sin kawan aku yang aku cakap kecoh² macam ko tu budak Perak jugak, Sungkai. Aku pernah ikut dia mandi hot spring.. best wooooo.. ;D

.fahmi. said...

org Ipoh!!!

org Teluk Intn dtg snggh,,,,

http://fahmimasarudin.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html

saiazuan said...

holla holla

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-sembilan-apo-nak.html

Syazwan Che Deraman said...

terima kasih join!!..
alhamdulillah..
dapat la jgak kenal blogger senegeri.
hehe..nasi ganja terbaik bro!

fiq. said...

Yes2, aku suka Tg Rambutan sebagai tempat best, tingin nak melawat!!!
sangat.

Segmen: aku Blogger Negeri PDR

fieha said...

salam ziarah..
sy blogger dri perak..
salam kenal :)

Ahmad Haziq Azlan said...

follower no 2636..
orang perak di sini juga...
bagan datang kampung...
currently in bercham....

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

azeelia azman said...

dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

:) folo sini jugak.

L-mi Redzz said...

blogger johor terjah sini..follow skli.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html