Followers

Monday, July 25, 2011

abc vs cendol

oh nih abc google..bukan yg semalam..semalam makan ade ice cream tuh :)

ya Allah..hujung minggu je mesti makan abc,cendol dgn pesemboq..perghh berbual nih..ye lah..sumpah abc yang tiap-tiap minggu dibeli ini antare yang terbaek pernah aku makan..sedap ya amat..

abc tuh ais kacang lah ta pon air batu campur..aku memang gile makan abc nih tambah-tambah time panas gile sekarang nih kan..kalu cendol nomor 2..

abc ke cendol pilihan hati sekarang nih?? haa sempena ramadan nak dekat nih lagi 1 favorite akan muncul iaitu laici kang..perghh berbual..dah nak pegi dapur kot-kot ade lagi la sisa-sisa abc ke cendol ke  semalam..selamat makan abc dengan cendol..bubye :)

37 comments:

cucu umie said...

ayie suka ABC kalo atas dia ad aiskrim...and then ayie suka juga cikong..lagi2 diminum time panas..perghhh mantap ah,,sedap sgt..hehe

diyan said...

memang la lai ci kang terbaikk :D

Ahmad Haziq Azlan said...

tetibe je mengidam plak....


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/segment-my-kind-of-guygirl.html

syaz@rozelt said...

sedapnya abc..tapi selalu dapat manis yg amat..yg nie nampak best..mintak blanje bole??hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

dear..sis pon mkn cendol weekend hari tu..di melaka..

Nway..slm kenal

nurAMALLINA said...

aku lagi suka ABC! suka suka. makan sampai meleleh hingus pun tak apa. seronok. hahaha

Cik Tetra said...

ala..dua2 sedap...knp post entry makanan ni..da la tgh lapar...

saya suke cendol pulut!!! :D

Fathiah Hamim said...

aku order cendol punya air je, yang ijau tuh tak nak. =D

sengat said...

wah nyum2!!!!! lau dpt mam tgh2 hari bulan pose ni!!! best!

hyz said...

arrrghhhhhh nape sedap sgt ni...

syrupmasin said...

ayie : cikong tuh ape eh?? :D

diyan : haha..terbaekk :D

Ahmad Haziq Azlan : haha..mengidam macam org mengandung pulk :D

syaz@rozelt : haha..bole2..ckp je nk bile :D

Diana : ohh ye ke?? untunglah :D

nurAMALLINA : hingus jd cendol tmbahan utk abc :D

Cik Tetra : haha..cendol pulut 1 :D

Fathiah Hamim : haha..asal doe?? kau ta makan ke yg tu?? kawan aku pon ta makan doe :D

sengat : haha..tao ta pe :D

hyz : haha..jmput2 makan :D

diana said...

laici kang akak kurang suka..

kalau cendol tu memang suka sangt la..
ABc lagi la suka..
dalam nye pulak ada jagung banyak..
wah!!!

meaw said...

def campur ada tak?hahahahhaa!

p/s: kejam gila komen kat entri aku gitu, megan fox tu seksi sangat,huhu...bagi la lisa sughihani :P

Suhazli said...

kalau dapat yg google punya tu..makan sampai pengsan aku..haha

dwaty said...

aku dah setahun tak makan abc mahupun cendol... rindunyerrrrrrrrrrr..

Anum said...

cendol terbaik

Miz Novexx said...

ABC tu kalau taruk syrupmasin lagi sedap, ada masin manis.... huahuahua

azwa amani said...

amani tak suka sangat dnegan cebdol, abc pula peberet..huhuhuhu.. :)

lamanya tak makan pasemboq kat UPSI

Addin said...

wahahah sedap nya ! ;D

pos kat adiin sikit .

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

weyh! terliur doe.. ABC kat sect.2 s.alam best woo..abc coklat..

Sejak dok KL nih, aku dh lame tak turun s.alam..

Dulu sekolah aku sebelah UITM tuh, mmg ari-ari lah aku berABC..

belanja la weyh semangkuk :D

cik ciput said...

amaran: bulan puasa nnti jgn letak2 pic2 makanan ok..terliur!

Syuxer said...

cendol lagi best,bro..:p..

. said...

cendol lagi menarik bos!!

muhamad hanif said...

kau ni asyik berbual je,


malas lah nak komen..



AHHAAHHAHAHAHAHAA

cik sakdi said...

ehh,,, puasa mestilah air khatira beb.sedap sampai jilat cawan weh. siyes sedap. ekekekke.

nGiau said...

sedaappppp! terus mengidam ni syrupmasin. ;)

Marcella said...

fulamak!!!melelh air liur tgk ABC tu..time2 panas ni memang sedap mkn ABC..peh..esok kena cari ni.kang terliur time puasa..=)

Anif Abdullah| AA said...

glurpp... Bila nak belanja ABC ni?hehehe

delarocha said...

time gua batuk ni la lu letak gambar ABC kat ctu... ishhh

syafiqakarim said...

tibe2 aku rasa sangatttt
mengidam.!
ah.

NuR 'aQiLaH said...

kalo g kedai cendol, mesti pesan :

"pacik, nak cedol 1, tanak cendol"

cendol tu mcm pacat doe..huu

Khairil said...

oh saya suka dua-dua sekali...boleh tak?

alif haris said...

ABC r terbaik syrup !
hehehe ..
memang sunnguh menyelerakan bila cuaca panas cmni ..hehe

amna said...

sadapnee... treat me satu!

saiazuan said...

trbaik woooo.. mcm kt iceroom nye

YOUsoF said...

ABC campur cendol la mantap!!

tapi bagi dua² pun aku sudi habiskan dengan muka tersenyum.. ;D

Wanie said...

kat tempat aku panggil ais kacang..:)
aku suke ais kacang g dari cendol..
cendol bulan posa je layan pun..