Followers

Saturday, July 16, 2011

Teen Wolf..


sebab cuti yang meleret-leret..ditambah dengan hanye menanam anggur macam-macam cerite aku tengok..jujur cakap la aku nih mmg gile tv series nih..bukan sinetron bukan juge cite korea..sebab macam feeling omputeh sikit tengok siri-siri tv omputeh la..

teen wolf tuh 1 cite yang baru aku tengok..nak tunggu dekat mtv malaysia memang sampai ke tua la baru sampai..baru beberape episod je kuar..sekarang episode 8 ta silap..

kalu dulu vampire diaries dan berangan jadi vampire dan berkawan dengan elena gilbert sekarang lepas tengok teen wolf aku rase best jugak jadi warewolf nih..haha

banyak jugak tv series yang aku dah tengok..bole tahan best jugak lah..cite omputih kan..ade lawan-lawan yg hebat..ta de la meleret dan tangkap leleh..jadi tengok la teen wolf..best..haha..oke bubye :)

28 comments:

aqmalazmi said...

Ehmm nak tengok tvvvvvv -.-"

echaRierie said...

hahaha..ada gk isi masa lapang..
apapun slmt menonton utk syrup..hehe
echa more to investigation..haha..

Syuxer said...

betul best??kalau betul best aku terus download punya heheh..:)

Wanie said...

cer bagi link, aku suke cite ala2 vampire ni dik..hehe

eh drama ke bkn movie?

khairul akmal azman said...

teenwolf...!
aku suke cter2 cam ni

muhamad hanif said...

kahkahkah..

kau keling aa,

td suka tengok sinetron, skrang ckp tak pula..



mencik !

Fathiah Hamim said...

aku tv kat rumah memang tak ber-on langsung. -_-

Cik Tetra said...

citer omputih sy suke tgk movie je..bru lps tgk citer harry potter..best2..

tp kalau drama series ni...KOREA sy mmg no 1..hehe.. :D

Mohd Izzar said...

kat tv mna ney?

Niena Pengembara Ilahi said...

a'ah.. cite omputih mmg best tpi.. akak xsmpat nk tgk.. kalo tgk je tv.. tv tu akan tgk akak balik hehe

syrupmasin said...

mal : haha..belajar je lah..tgk tv ape kau :D

echa : haha..thanx echa..csi la nih?? :D

syuxer : bole lah doe..kalu kau tgk vampire diaries bole masuk kot cite nih :D

wanie : drama nih :)

kay : huhu..sep sikit :D

anip : haha..ape kau..bile ntah aku cakap aku minat cite indon??haha

Fathiah Hamim : haha..aku tgk jugak la tv malam2 :)

waeda : untunglah da tgk harry potter..huhu..ecece..pompuan dgn korea mmg ta bole pisah :D

mohd izzar : kat omputeh mtv..tp mtv asia mcm ta kuar lg je..jd aku download lah :D

kak niena : haha..akak same je macam mak saye..sekejap je tgk tv..lepas tuh tv yg tgk mak balek :D

diana said...

citer omputih la best kan??
sebab banyak cium2..
seksi pulak tu..
terbaekkkkk!!!
heheheh

Niena Pengembara Ilahi said...

gi tido.. dak tecik tak elok tdo lmbat :)

Jer ... said...

woff woff . jerza woof :D

Cha sahaja said...

ha..marimar ko x lyn ke??

Bui Junaidi said...

bui dgn tetra satu kepala dh jd peminat no 1 cerita korea..hehe..

caliph shuriken said...

klau x silap teen wolf ni citer lama kn.. agak popular wktu era 90'an, huh...

syarifahsidrus said...

best ke? eheh, ni senang terpengaruh ni

najihah sahami said...

ops...xpenah tgk dan xpenah tau pn ada citer ni..:)

Addin said...

haha addin dah lama tak tengok tv ;p

shafmechy said...

aku tengah gila layan Running Man..tak larat nak gelak..kelakar

cik sakdi said...

eleh padahal kau layan sinetron tp kau malu nak mengaku coz takot kene bambu kan? eleheleheleh ngaku jela

alif haris said...

teen wolf .. ! mcm best je weyh..
nak try gak tgk .. hihi

nGiau said...

selamat menonton teen wolf syrupmasin! saya pun mau download la :D

k e y r i said...

teen wolf? tak pernah dgar, tp bunyi cam best je :D

syrupmasin said...

akak diana : errr..haha..adoii akak nih :D

kak niena : org sakit je tido awal :D

jer : haha..bnyaklah..kau musang berjanggut :D

bui : haha..pompuan mmg suke korea kan :D

caliph : haah..nih version modern :P

syarifahsidrus : betol best :)

najihah sahami : haha..baru kuar jugak la cite nih :D

addin : haha..ngadap lappy 24 jam kan :D

shafmechy : gile ramai layan cite tuh..bukak sem nnt aku nk mintak kawan aku cite tuh nk try tgk :D

sakdi : perghh berbual..aku layan cam gitu lah cite indon..tipu la kan kalu ta tgk :)

alip : try la tgk..best :)

ngiau : haha..slmt nonton juge ngiau :D

keyri : cite baru nih..best :)

ABU said...

jadi la kau serigala..hahahah

YOUsoF said...

aku feeling jawa sudah.. so layan cerita melayu ngan omputih sekali.. baru lengkap..

aku tak pernah tengok cerita ni lagi.. heheh