Followers

Friday, July 1, 2011

hai nak mintak nombor bole??

ya Allah gambar nih nampak aku betol-betol gemok..haha

aku terbace status junior aku yang lelaki sekarang ta kenal mane pon terus mintak nombor phone..err..adoii malu pulak..memang trend macam tuh ye sekarang..mintak-mintak nombor phone dekat facebook..kawan pompuan aku pon rupenye ade jugak yang kene mintak nombor phone dekat facebook..

ecece..gatai noh hang..biase lah tuh lelaki nak ayat perempuan..tapi perempuan jage-jage lah..jangan maen bagi je nombor phone awak tuh dekat laki yang baru sehari due..kang ta pasal-pasal jadi bende laen pulak..

aku pon ta tao nak cakap macam mane bende nih..mungkin cinte bole berputik dekat facebook kot..iye lah mule-mule mintak nombor phone dekat facebook lepas tuh ape lagi perancangan seterusnye..kawin la kan..

ape-ape pon pendekatan nak tackle anak orang..elok-elok ye..jangan kene kejar dengan bapak dy dengan parang pulak..perempuan jage diri elok-elok..jangan cepat percaye dekat lelaki..nasehat aku nih sebagai lelaki..haha..oke bubye :)

53 comments:

aqmalazmi said...

cinta muka buku??eee tolong lah
keh keh keh

atikamohdnor said...

hahha . baiklah . memang selalu pon budak lelaki mintak nombor haha bajedd artiss tapi penah pulak aku layan . kalau kenal tu lain cerita oke .

khairul akmal azman said...

weyh player..
asik pic sebelah girl je.
asal nampak tough ni?
hehe

Anyez Nasri ツ said...

haha . ingat senang-senang nk tckle . grr ~ # baru perasan , tiap kali gambar yng kau letak , sure perempuan lain-lain . haha .

Fathiah Hamim said...

ari tuh baru je kena. padahal tak approve pun

adib syazwan said...

facebook melalaikan, sila berhati-hati, -pesanan penaja

syrupmasin said...

aqmal : haha..ecece..kau poyoo :D

atikamohdnor : hati2 oke :)

kay : haha..nih gamba bnyak dgn kawan-kawan..malam last dekat uitm ari tuh..huhu..perghh kau ngnjing aku doe sekarang?? :D

anyez : haha..hati-hati oke..err kawan ramai :D

fathiah : jgn layan kalu macam tuh

adib : err..kene pandai2 handle la kan :)

Cik Tetra said...

selalunya yg kena mintak no tipon tu...dr member fb yg baru kenal..org add,,main approve je,,,wpun x kenal..so kesimpulannya..pastikan anda betul2 kenal bru approve..:)

kalau nk lebih kejam.."BLOCK THIS PERSON"!! hehe.. :D

AngGau said...

ooo...minta no.phone rupanya...biasa la 2...zaman skrng ni..(cam besa plak)hehehe..ingat minta no..akaun td @ no pin ATM...hehehe

najihah sahami said...

hahhaa...mintak nom??boleh?nom rumah. kalau berkenan terus mai minang. xyah nak main2kan hati ank org. haha

biawak goreng said...

ish3...budak2 zaman sekarang... (gaye org tue)

saiazuan said...

ahahaa mcm tu ek? segan gk

diana said...

ada setengah tu pompuan tu sendiri yang bagi no telipon..hehehh
gatai!!

syrupmasin said...

cik tetra : betol..pastikan betol2..haha..perghh smpai block terus :D

angau : haha..biase buat ke??

najihah : haha..lagi senang kan macam tuh :D

biawak : haha..ecece..kau mesti penah buat kan??

zuan : ecece..try la buat :D

Syuxer said...

trend cinta zaman sekarang..:)..zaman IT la katakan..heheh..ramai dah temu jodoh dalam alam maya hehe..

apapun aku sebgai lelaki ingin jua menasihatkan mana2 girl..jangan mudah jatuh hati pada lelaki yang korang tak kenal isi hati sedalam2nya..:)..

kalau dia betul2 ikhlas, suh dia pi jumpa mak ayah korang sebgai langkah pertama untuk dapat lesen L..hahaah..

cik ciput said...

bang, sirap masin satu!

err, nak no fon boleh? =P

hahahaha

pamie said...

khairul akmal azman, tu la player jugak mamat sirap ni..hahahahaha..

Dosh Saleem said...

weewit!!nak nombor! hahak :D

schaze zainn said...

wah senang gilak mintak nombor kan.

p/s: jangan mintak nombor ekor dah le..hikhik =D

niena shopping2u said...

hehe, biasa la tu..tpi kwn akak ada je kawin knal kt pesbuk hehe

Jer ... said...

haha, tapi kalau awek tu letak num sendiri kat facebook camne ? kat info :D

khairul akmal azman said...

aish..ko berbual
aishhhhhhhhh

syazwiena khan said...

tapi kalo ada jodoh tak kemana !

syrupmasin said...

Syuxer : wahh..nasehat tuh..err..ade pglaman eh kau?? :D

cik ciput : haha..2 pon bole..nk nomor phone..japp yee..alaa phone rosak lah :D

pamie : haha..tidakkk :D

Dosh : nomor ape?? pin?? :D

schaze zainn : haha..betol..jgn nomor ekor :D

kak niena : haha..ye ke..kalu jodoh ta kemane kan :D

jer : errr..tuh laen lah citenye :D

kay : haha..betol la doe :D

syazwiena khan : betol2 :D

tiefazatie said...

itu la gunanya teknologi..hehehe..

Aida Omar said...

senyuman mengoda kah tu? hahaha...
standard mmg lelaki selalu guna ayat tu.. mintak no hp bole sng nk cntct lepas nie..haha

Addin said...

haha nak number bole ? ;p

memang direct la budak tu !

pamie said...

kahkahkah :P

echaRierie said...

btl2..
pernah kena jgk =.="
tp tak lyn..hehe..

aQimie Ceplos said...

ahaha!ade lagi ea zaman mcm tu? ahaha ..

syrupmasin said...

tiefazatie : errr..betol jugak kan :D

Aida Omar : mengode?? err..ta lah..err..betol jugak sng nk contact kan :D

Addin : bole2..betol..direct gile :D

pamie : kihkihkih :D

echa : waaa..bagus echa..jgn dilayan org macam tuh :)

aQimie Ceplos : ade doe..tuh aku tulis tuh :)

niena shopping2u said...

mksudnya manusia yg suka mncurik la huhuhu

Freaky said...

wakaka macam mana laki tak minta nombor phone. awek tu hot kot :D

ekin alias said...

mintak nom ok lagi..law mintak kapel dkt fb cmner plak..??

KALAU jumpa mmg ksi kick sama org tu HAHAHA

Mawar Berduri said...

aku tersentap percintaan muka buku yang dulu aku tak percaya tapi kini...

apik pehe said...

wooo..da banyak aku tertinggal entri kat sini..haishh..ko dapat shah alam?wahhh..bleh la jumpa nanti..hahahah

rara pinkmafia said...

ni mst terlebih dgr lagu cinta mukabuku ni.hehehe..

alif haris said...

seeloknye minta izin daripada walinya :)

bertunang .. pastu kawin .. bahagia wooh :D

syrupmasin said...

kak niena : oohh ye ke..hiperbola betol :D

Freaky : err..bole lahh :D

ekin alias : mintak couple?? err..berat tuh :D

Mawar Berduri : errr..pengalamn ke??

apik pehe : haha..bole apik :D

rara : haha,,mungkin lah :D

alif : betol2..baru bahagie :D

cucu umie said...

kahkah..mber ayie ad sorng tu sellu kne kaco mcm gitu..seng jer dia bt..dia bg nofon bf dia..

alif haris said...

btw bro ... aku berkenan r ngn awek sebelah ko tu .. hahah :D

ABU said...

keh keh betul..jgn suka2 bagi kang nnti kena miskol2 smpi larut mlm..

Bella Bell said...

hai.. nak nombor phone boleh? hahahahaaha!!~

*gurau2 je :P



^^

AYuNG said...

dunia dh maju, zaman dah berubah...gitu la gamak nya...:)

Fyqa said...

haha

skrng cintamukabuka

dh jdi trend. adeyy

niena shopping2u said...

xbangun tdo lgi keeeeeeeee

khairul akmal azman said...

sirap!..da lunch lum?

Ain Nadiah said...

ada gak kena, tp bg no tepon main sebut je..pastu klw dia kata nk try miscol, buat2 hp abis bateri.. :P

syrupmasin said...

ayie : haha..idea yg bernas tuh :D

alif haris :perghh..gatal doe kau :D

ABU : pengalaman ke abu?? :D

Bella Bell : bole2 :D

AYuNG : haha..agak lahh :D

Fyqa : ternd sekarang kan..ermm :)

akak niena : haha..baru bangun :P

kay : haha..baru bgun nk makan ape nye :D

ain : haha..bagus.selamat kan diri :D

YOUsoF said...

Hahha.. pompuan suka jenis lelaki yang ikhlas dan jujur ni Sin.. kebetulan ko ada dua² ciri tersebut..

Siapa gadis comel tu?

Gemokkkk la sangat gambar ko tu.. aku kalau boleh nak je tambah kilogram Sin...

Wanie said...

awek ke ni? :D
cantik & nampak sopan je..hehe

Anif Abdullah said...

kalau gurl tu comel sgt,agak2 bagi tak?hehe..

alif haris said...

hahaha ..biasa la bro .. laki bujang memang miang :D