Followers

Thursday, July 28, 2011

jangan update blog sekarang..

comel jugak anak harimau nih :D

haha..poyo je kan ayat aku..haha..ta lah..kompem dan percaye lah..mesti ramai yang tengah tengok bola sekarang..jadi blog-blog sume mesti akan ditinggal kan sunyi..haha..

dekat facebook sume update pasal bola..dekat blog pon pasal bola..ermm..ape-ape pon good luck malaysia..jemput makan-makan..oke bubye :)

24 comments:

Mama AA's said...

mmm CS x minat bola... tgh pk2 nak update ape...

amni azmira said...

macamane nih..sya xtgok bola..^^

sabree hussin said...

oo ingatkan kenapa la..

saiazuan said...

tgk bola smbil blogging.. lol

rara pinkmafia said...

hahahahah mata tgk bola,tgn taip sini.hebak x?hehehe

My Name is Mar said...

Kalau susah sangat,buatlah Autopublish.. Ye tak??
Ha-ha-ha:D

Follower Beriban Tapi Tak ada Orang Join Segmen/Contest

nGiau said...

btl2!! sibuk tingu bola skg ni! :D

chemay said...

tengok bola elok2 sirapp
:)

cucu umie said...

ayie update sambil tgok bola..hahaa

cik najihah said...

merate2 bola..hahah

Shawn Razaleigh said...

menang3

Miz Novexx said...

tak tengok bola, malas....
tunggu update dari kawan2 je, hahah

muhamad hanif said...

1-1 dah,

boleh menang ke ?Err,

Wanie said...

aku tak tengok pon..haha

echaRierie said...

ermm..Malaysia kalah..
walhal x tgk pun..hehe..
xpela..adat la tue..

syafiqakarim said...

kalah weh.kalah.
naseb aku tak tgk. haha

puteri ain said...

kali ni lion makan harimau . :(

Fathiah Hamim said...

for the first time aku tak risau aku tak bukak blog, sebab aku tau konpem sunyi sepi! =D

✿ cik pieQa ✿ said...

tak payah tengok bola pon takpe sebb kat fb tak henti2 pakat dok update status pasal bola. hehe !

alif haris said...

hehehe .. jgn update tp update gak .. hahaha :D
ketagihan update ni ..

amir aizat said...

menanggung kekalahan laa

meaw said...

jemput makan-makan?mana makanannya?huh

Nurnajwa said...

FB kte kecoh bola ni --'

YOUsoF said...

Hehehe.. aku tettap sokong TM.. Ngaum!

jangan sedih sangat, walaupun aku agak sedih jugak..