Followers

Thursday, July 14, 2011

kotak menjerit itu


bole dikatekan dekat sume blog ade bende nih kan..ye lah..nak bagi tao dekat tuan blog yang kite ade datang singgah iye ta..ta komen dapat soseh-soseh dekat situ pon jadi lah..ecece..

sebenarnye aku macam risau sikit sebab setiap kali aku memekek terlolong dekat blog orang ta de dah gune singgah sini, jalan sini..asyik bende merepek-repek yang aku tulis..

sumpah aku risau..mane lah tao kot tuan empunye blog tuh ta suke ke..sebab pernah jadi dekat si cik fathiah hamim nih ha..dulu dy penah update entry pasal ade tuan blog kire macam herdik dy lah..sebab ta habis meaw meaw dekat shoutbox orang..

haha..kire oke lah meaw-meaw dari aku nih nak cari tenggiling hilang lah..tumpang masak megi lah..tumpang basuh kaen la..datang sini naek unta lah..korek hidung dekat sini lah..kentut sikit lah..

cukup risau doe..sumpah cakap..kalu ade yang ta suke aku tulis macam tuh maap bebanyak dari hujung kampung pisang sampai hujung kampung nenas..bukan sebab ape bosan jugak kan asyik singgah sini je..bagi laen sikit lah..kalu si anip nih lagi lah meriah..dy tulis dekat shout box orang..haha

pape pon kalu ade yang ta suke maap ye kak..pak tua ta bermaksud nak menghine ke ape saje nak memeriahkan dunia blog nih ha..haha..bole terime ke alasan cam tuh..pape lah..oke bubye :)

54 comments:

fairuz said...

haha biaselah tu. gua pun same. tapi gua gune ayat yang same tiap kali nak start bw. macam "wa datang lepaking" kui3. kalau ade org reply, baru wa reply merepek2 jugak. hoho

AngGau said...

lg bagus klau org slalu memekik...yg penting x mnimbulkan perkara yg sensitive...klau aq, org yg sma hari2 memekik sana pun xpa...hehehe

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

pnh terkena..boleh tuju lagu??
hahahah

alif haris said...

hhahaha berak kt sini .. hahahahha :D

tp betul jugak kan .. aku kne jaga percakapan aku kt kotak menjerti la cmni .. tak boleh r nk berak je ..

saiazuan said...

tak brape praktikal sgt pki shoutbox ni sbb kdng2 ad spam..

Miz Novexx said...

aku tak kesah..... nak cari nasik goreng pon boleh kat blog aku, hehehe :D

muhamad hanif said...

AHHAHAHAHA,

anip tu tulis apa sirap ?



LALLALALALAAA

Princess Feyqa said...

feyqa okey jeh, sebab feyqa suke dtg kt blog org ckp "feyqa guling2 sini"
feyqa tamau lah jadi nerd sgt mcm "awak saya dtg blog awak utk jemput awk ke blog saya" hehehe :P

Wanie Affandi said...

hahahah..sporting sudah..=D

nurfatiha blacky said...

HAHAHHA. aduii. datang sini naek unta. lawak2

echaRierie said...

hahaha..rasanya syrup kurang sikit kot..
kalau anip amboi siap tumpang berak lagi..adoi..hahaha..
tp x kesah..bls dia balik..ahahha..

cik aisha said...

taw risau...haha..xksh pun ikut kreativiti memasing la cma jgn lelebih terlampaunye suda la..okies..:)

shafmechy said...

depend kat org tu nk terima cmna...aku ok ja org tulis apa pun...jgn dok mai maki hamun tak ketahuan hala dah la..

ABU said...

i ok je hahaha

nurAMALLINA said...

Kalau kau asyik cari makanan je dekat blog aku. HAHA





Tapi aku suka. HAHA

ArulchelseA said...

bukn bro tulis kat shout aku jenjalan sini ke..kih kih kih...

pamie said...

singgah cni :)


lalalalalalalalalalala~~

suhaa said...

rasa tak kisah kot. cakap pun dalam bahasa yang paling ringkas dan tak mengganggu sesiapa pun. at least blog owner tau yang kita pernah jejak blog dia eheheee :p

kalau suha lah, suha appreciate orang yang sudi tinggalkan jejak after visit blog kita. tak gitu??

purpl3h0lic said...

ahakx ! klao kmu uat kat shoutbox kite mcm . paling kurang kite senyum . x pon gelak sorunk2 . alah2 . namepon gurau kan . xkan la ade yg trase . x open la klau cmtu . kan . kan . :D

Cik Tetra said...

haha..ala x marah pon..boring r kalau asyik2 ckp singgah sini..mcm x mesra alam..hahahaha

*p/s: bile cendol nak siap ni..dr petang td order.hehe..
:p

rara pinkmafia said...

kalau dorg nk marah baik tak yah letak btol x?

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kau mmg kejam..haha.. tahu takot..baru nk hantar pi bomoh.. haha (gurau je weyh) ..jgn marah ..haha..

aku okay je, kau nk korek idung ke hape ke.. haha ..luar biasa barulah org pi jenguk " cerita budak Gemok" Haha.. tak gitu pak tua ? :P

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.. btul.. kna ada snda gurau gk.. tpi kena tgk org tu cmne plak.. hehe, kalo akak, mmg xkasah

siti kektus said...

tak de hal lah.

selagi tak mencarut 18, ok je. :p

syrupmasin said...

fairuz : haha..tu la pasal..kalu ade yg layan bgus jugak :D

AngGau : haha..betol2..kan bagus ade org memekak..dr kosong kan :D

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! : haha..bole2..mari tuju lagu :D

alip : haha..aku ta kesah doe..kau nk berak ke kau nk ape ke..janji ta tulis yg sensitive :D

zuan : er..tgk jugal lah kan :D

Miz Novexx : haha..nasi goreng 1 :D

anip : haha..ntah la doe..aku pon ta tao dy tulis ape :D

Princess Feyqa : haha..jgn jd nerd :D

Wanie Affandi : betol2..sporting suda :D

nurfatiha blacky : haha..ye la jage alam sekitar :D

echa : haha..anip tuh mmg :D

shafmechy : haha..betol..tetibe maki hamun mmg marah la kan :D

abu : haha :D

nurAMALLINA : haha..masuk blog kau aku rase lapar :D

ArulchelseA : errr..ye ke?? tu dah ta de idea kot :D

pamie :lalalalala :D

suhaa : betol2 :)

purpl3h0lic : betol2..ta open la kan :)

waeda : haha..tgh siap la nih :D

rara : haha..betol..ta yah letak senang :D

Fathiah Hamim said...

haha anip punya memang panasss. :D
aku pun makin risau pasal benda neh. -_-

Cik Baju Kurung said...

CBK tak kisah . lagi suka orang datang blog kita . tak kisah lah nak tulis ape pun . datang pun mujur , kan ? hihi =)

nGiau said...

syrupmasin jarang dah dtg tmpt saya..huhu.

mimie saie nie said...

mimie penah kena konon2 nak promot entry bru.. pas2 tuan blog 2 dtg marah2 kat sy pla huhuhu.. scary

Wani said...

eh siannya kena marah, meh meaw2 kat blog wani meh, cbox wani pon mmg nama meaw meaw! hahahaha

atikamohdnor said...

oke, aku tau kalau anip mesti cakap, 'nak berak sini bole ?' takcaye tengok shoutbox aku . hahaha

dill said...

eh! saye nampak name saye! eksaited lak~

dill.

Syuxer said...

hahahah aku bagi permit je ko nak bebel apa2 kat shoutbox aku..:)..nak beli cacing ke,nak naik unta ke..aku tak kesah..:)..janji ko ada kat shoutbox aku..

diana said...

kat shoutbox tak kisah la nak tulis apa asal jangn kata2 kesat sudah la..
kalau buat kata2 kesat ke caci maki orang ke siap la akak buat entry bercili untuk dia..
hahahah

kiz said...

bagi aku tak kisah ler nak tulis apa pun..benda tu sebagai tanda jejak bertapak je..

syrupmasin said...

Fathiah Hamim : haha..anip tuh..mmg..ehh kau kan pernah kene..ta kan fobia lg kot :D

cbk : ermm..betol2 :)

ngiau : haha..dah dtg td :)

mimie : errr..haha..smpai mcm tuh sekali?? :D

wanie : haha..kesian kan kene marah :D

atikamohdnor : haha..anip mmg mcm tuh :D

dill : haha..excited tuh bagus :D

syuxer : haha..baekkk tuann :D

akak diana : betol..kang tulis bahase kesat lg org benci :D

kiz : betol2 :)

fee : haha..betol tu bibik :D

akak niena : haha..oke sep sikit :D

siti kektus : betol jgn mencarut :)

alif haris said...

hahahaha .. okay2 .. boleh r berak sini puas2 sampai ke potongan yg terakhir ..

yg sensitive contoh ..err

cik sakdi said...

aku pedulik pe korang nak tulih pe asalkan jangan melibatkan kepale bapak aku. mueheheheh
p/s: anep ade ke nak memberot kat SB aku. haha

Syazwan Che Deraman said...

saya tak kisah..
walaupon ada yang penah letak

" tumpang berak sini ".

hehehe..

bagi saya plak..saya guna nama berkaitan dengan entry..
contohnya..jika entry tu pasal keta tahan kat road block..

saya tulis la..

Polis : laaa..kau ke yang kena tahan tadi??..


heheh..gurau macam tu tak ape kan?

iniialahaku said...

hahaha...besala tu..memasing pnya treadmarkla...apedehal...

Jer ... said...

jangan cakap lucah :P

teciq said...

terbaik~ (gaya boboi boy)
hehehe ^^

btw, singgah amek tisu..aha ;P

cik bai said...

sye ok jer... x kisah pn..
ia jd klakar tau..
tp btul jugak.. asal x mncrut sudaaa

Puan Kutu said...

tak kesah la apa pun nk shout..jnji tak maki sudah..:)

Cha sahaja said...

nak,nenek tumpang lalu ye nak..

apik pehe said...

hehhee..apik pon jenis mengarut gak cakap..hehehe

Wanie said...

aku ok je ko selalu dok jerit nak tumpang teduh la, nak roti laa..haha

YOUsoF said...

Pak Muda tak kesah sama sekali wahai Pak Tuan.. teruskanlah di peti borak Pak Muda okeh!!


tapi cara si Anip tu tak tiru pun tidak mengapa kot.. hahha

syrupmasin said...

iniialahaku ; haha..betol..apedehal kan :D

jer : baek..jgn cakap lucah :D

teciq : haha..tisu?? bole2 20sen :D

cik bai : haha..mencarut habis la org ludah :D

Puan Kutu : yee..jgn maki :D

Cha sahaja : haha..baek nek :D

apik : haha..sep sikit :D

wanie : haha..oke..nnt aku dtg mintak roti :D

yousof : baeklah pak muda..ciss..haha..anip mmg :D

YOUsoF said...

Hahha.. baguslah Pak Tua ni jenis sengar cakap orang kan.. ada ciri² lelaki idaman wanita nih.. ;D

cucu umie said...

kehkeh..relax ah...biarkan jer yg pntg tujuan kita hanya ingt memberitahu yg kita singgh jap..kehkeh

Nurnajwa said...

HAHAHAHAHA,

mmg ta sporting btol la siapa yg ta ske tu XD

kn best ade org kreatif terjah blog kte.

Addin said...

haha ignore je ;)

schaze zainn said...

schaze jarang balas shoutbox..ekeke xP

selalu terus komen jek...lalala