Followers

Wednesday, July 27, 2011

hai cik anon..

adekah cik anon seperti lady gaga botak??

rase macam terharu pulak bile ade cik anonymous komen-komen dekat blog nih..haha..ta de la komen buruk-buruk pon..ala ta kesah sume orang bole cakap ape dyorg nak kan..masing-masing ade pendapat sendiri..

misteri betol cik anon nih..berselindung di sebalik tirai jendela..raye belom lagi la cik anon nk maen sembunyi-sembunyi..mungkin tengah tumbuk sambal kot tuh macam segan nak muncul kan diri..

ermm mungkin jugak ta de blog kot..haha..mungkin jugak dy rase lagi seronok kot ta perkenal kan identiti sendiri..

kekadang pendapat cik anon nih hebat..aku rase baek cik anon nih buat blog..mesti penulisan nye lagi hebat..dah la merepek..selamat hari rabu dan hai cik anon..jangan biarkan diri anda diselubungi misteri..oke bubye :)

51 comments:

Fathiah Hamim said...

cik anon ke cik enon? =P

cik panadol said...

penah gak kne hentam ngn cik anon ni...

echaRierie said...

nak jd cik anon jgkla..
mereka hebat !
hehe :D

Norhisham Nordin said...

sebelum ni dpt cik anon yg spam tp bila start ping kat fb, ramai gak cik anon yg bg komen spt manusia yg berakal... huhuhu... teringin gak nak berkenalan... hehe...

cikki's said...

dia mesti peminat setia kamu huhuhu

nurAMALLINA said...

haha kalau aku jadi anon, kau kenal aku tak?

S h i d a said...

Jangan dilayan anon ni. buang karan je, hehe

Entri Terkini : Wordless Wednesday #4

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

asal kau tak letak pict megan fox? haha.. :D

adib syazwan said...

anonymous, lalala~

meaw said...

anon ni tak semestinya jahat,ada jugak anon yang baik,tapi kebiasaannya..pendapat si anon ni memang relebbbennnnnn.. (kalau macam tu den pon nak jadi anon la,haha)

Anonymous said...

ayat sentap..hahaha!!
idop cik anon diselubungi misteri ke idup tuan blog yang gelisah..
macam gelisah tak tentu psl jerk.. :P

diyan said...

cik anon ni misteri :P , hee mungkin peminat setia :P

syrupmasin said...

Fathiah Hamim : haaa..cik enon tuh makcik dekat umah aku doe :D

cik panadol : haha..ye ke?? dyorg nk berkongsi idea tuh :D

echa : haha..jgnn echaa..nnt org ta kenal :D

Norhisham Nordin : anon spam pon mmg ade kan..haha..ermm..teringt jugak nk kenal cik anon nih..bnyak idea kan :D

cikki's : haha..ta de lahh :D

nurAMALLINA : haha..mesti la kenal..kau kankentut kuar hampas kelapa :D

S h i d a : haha..jgn la macam tuh :D

fee : haha..nnt aku letak :D

adib : haha..hhai cik anon :D

meaw : betol..ade jugak yg baek..haha..jgn doe kau jd megan fox cukop lah :D

cik anon : haaa..ade ponn..haha..gelisah?? kalu gelisah tulis tajuk gelisah dgn cik anon :D

beLLa said...

jgn perlekehkan anon weh. dia penyumbang trafik blog jugak. haha

Miss Nadya said...

hidup cik anon r kalau dyer botak cam gitu..:)

new entry :: WW# ke-9

Syuxer said...

en/cik anom memang misteri..kadang2 buah fikiran mereka jitu gak heheh..mungkin silent reader tuh

Miz Novexx said...

nak ngorat cik anon la tu, kan kan?? :)

Papa Mifz said...

cik anon x pernah lagi lawat blog gua...

Wanie said...

poyo la plak cik anon ni dik oi..hahaha
takleh ke ko trace ip address die..lalala

azwa amani said...

peminat lah tuuuu heee

Mohammed Faizal said...

cik anon ni penah gak kutuk blog aku....terus aku delete post die...memang luntur hati time die kutuk gile...tapi sekarang die dah tak kutuk lagi

Awan said...

harap2 cik anon tu lisa...:p

Cik Tetra said...

mesti cik anon ni humble kan..sebab tu dia "anon" kan diri dia..hehe.. :D

cik najihah said...

sonok jadi anon sebab pemes hahaha
sembang lebat tanpa name.
tapi anon yang baik salutee

syrupmasin said...

beLLa : ermm..betol2 :)

Miss Nadya : err..jgn la botak macam tuh sekali :D

Syuxer : ermm..betol2..mungkin silent reader kan :D

Papa Mifz : ermm nnt ade lah tuh :D

Miz Novexx : haha..mane ade lah :D

wanie : haha..ta de la kak..biar lah dy penuh misteri :D

azwa amani : peminat?? ta lah :D

Mohammed Faizal : haha..ye ke doe..sian dy..jgn la delete..tp kalu dah buat sakit hati sape tahan iye ta?? :D

awan : haha..harap2 lah :D

waeda : haha..tao ta pe..oh cik anon :D

teha said...

cik anon mcm gaga ? hahaa ! cam scary jee

nGiau said...

hahaha..lucu2. ya..ptt drg bt blog kn syrupmasin ;D

Freaky said...

fuuyooo ada anon komen. aku takde pun =_=

rara pinkmafia said...

btol tu,kalau lah anon ni buat blog mst leh kalah abg beng.

cucu umie said...

wah..cik anon pon minat dekat hong kot saleh..sob3x..

✿ cik pieQa ✿ said...

cik anon nampak lebih cantik bila tak berkaca mata. eeuuuw ~ :)

amna said...

aduhai cik ainon... hhehehe.. betul tu, pe kata cik ainon buat blog jugak ^^

cik ciput said...

org ckp kalo blog kena serang cik anon, kira femes la tu..waa tahniah ar sirap..haha

adwafarahin said...

ehem2 da ade peminat eh :)

b a m b a m ' s said...

sebab anon kekadang nampak apa yg kita x nampak.. take it +ve.. :)

lala shaheila said...

x pernah kena lagi ngan cik anon..hehe

delarocha said...

cik anon tu pemalu kott

shida'R said...

cik anon mmg begini sifat dia..tanpa nama..tak diketahui..tak sdar diri..eh yeke..hahaa...xtaw eh shida tgk kamus.. :P

chemay said...

lepas nie nak jadik anon gak laa..
(angkat2 kening)
:P

cik sakdi said...

hehe pernah kene ke weh? tah2 kawan2 saje nak mendajal.

. said...

hai..nama saya anon..hehhe

reza al-razi said...

untung la ada cik anon yg sayang.. heh heh.. :-)

Anif Abdullah| AA said...

wiwitt..ada secret admirer ke?hahaha.. Lady Anon dow..:D

schaze zainn said...

bestnya ade secreto de admirer xP

Asrul "iLham" Sany said...

comel lady gagap kat sini muahahhaa

muhamad hanif said...

cik maknon pun misteri gakss..



lallalalalalaa

yana halim said...

cik anon la melambangkan blog tu femes. sibuk nak komen sampai tak sempat letak nama. hehe

saiazuan said...

bwahahaa klaka kot muka gaga botak

Abu Huzaifah said...

cik enot?? anon?? hOhO.. aku rasa lady gaga botak is AWESOMEEE!!! hehe

YOUsoF said...

Adakah cik anonymous secomel Lisa Surihani??



tu tandanya blog budak gemook ni menarik minat dia, membaca sambi menumbuk sambal.. oke la kan. ;D

alif haris said...

hahah salu orag jadi cik anon bile nk luahkan rasa tak puas hati :D