Followers

Sunday, July 17, 2011

selamat hujung minggu..


nih antare lagi nickelback yang aku suke..best lagu photograph nih..memberi 1001 kenangan..ececece..lagu taon 2005 rasenye..mase form 3..mase berhingus hijau dan pmr..ohh bosan

hari ahad..hujung minggu sume ade dekat umah..bahagie..mak masak nasik lemak pagi nih..perghh..memang lazat berkrim disukai ramai..walaupon bangun pukol 10 dan keatas naseb ade lagi nasik lemak..banyak masak mak?? ade kenduri ke??

dah ta tao nk tulis ape..ohh dengar lah lagu-lagu nickelback far away, gotta be somebody dan sewaktu dengan nye..oke bubye..jemput makan nasik lemak :)

25 comments:

nurAMALLINA said...

aku tak suka nickleback. suara macam kerbau tersepit. hahaha



sory aku jujur sangat.

echaRierie said...

hahaha..
Happy Weekend too syrup :D

lilypelangi said...

dah lama tak dgr lagu nie ouh . lagu nie memang best :)

fa said...

first time dgr lagu ni.. ^^

Freaky said...

hujung minggu bersantai dan makan angin best ni :D

diyan said...

sebab yang nak perhabis nasik tu baru bgun kot hehe

Terbelog said...

aku dok umh umh bujang
tapaw n.lmk je :(

Cik Tetra said...

selamat berhujung minggu.. :)
sedapnye nasi lemak!! my favourite ever.. htr la sikit kt JB..post laju eh..hehe.. :D

ArulchelseA said...

oooooooooooooooooooo tk tau lg ni.. kih kih kih

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe akan layan lagu dikir barat jer :D

Wanie said...

boleh tahan sora die..
siap tak penah dgr lagi ni..hhehe

happy weekend ^^

Bui Junaidi said...

lambat nya bgn..makan nasik lemak..?confem naik lemak..hahaha *_*

laskar pelangi said...

pelangi pun suka gak lagu tu! terbaikkkk~ rindunya zaman skolah dulu...

Khairil said...

best lagu ni...layan...

meaw said...

cakap jela bangun kul dobelas,tayah cakap bangun kul 10 dan ke atas,hahaha..kaber letew :P

caliph shuriken said...

bila tgk vc ni tingat plak dulu2 sy dok bantai gelak apasal laa muka adik sy sama dgn vokalis ni, haa3...

shida'R said...

wow sedap nasi lemak huhu^^ shida pun mkn tu juga tp beli xmsk ..huk3..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

nak weyh.. Da lame aku ta mkn nasik lemak.. Waaaaa! mak aku da lame ta masak tuk aku.. sedey doe..

muhamad hanif said...

wahahahaha,


kau mesti mamat paling jiwang kan dulu..


;)

ABU said...

lagu ni mmg best..masa aku kat menggatal lagi..seronok..

Far8 budak baik said...

aku nk rasa jugak nasi lemak
ibu kau buat tu...
syrumaisi..susah betol lah nk'sebut name kau ni..hahaha..
pehh suara dy mmg rock lahh
jantan gile..haha

alif haris said...

selamat bernasi lemak bro .. hahaha :D
weyh best dow lagu nih aku suke ..haha

najihah sahami said...

nickelback?suara dia serak basah kan. hehe.best!

syrupmasin said...

nurAMALLINA : haha..adoii..sedap doe suare serak basah :D

echa : slmt hujung minggu jugee :)

lilypelangi : lagu kenangan nih :D

fa : ohh ye ke..mesti fa kecik lagi kot mase lagu nih popular :)

Freaky : haha..betol2..sebab hujung minggu la sume ade dekat umah kan :)

diyan : alaamaaakkk kantoii :D

Terbelog : haha..nnt balek umah mak ta yah tapau dah :D

waeda : haha..oke dah hantar :D

bui : errr..haha..naek lemak sikit je lah :P

ArulchelseA : haha..sekarg dah tao kan :D

kak niena : ececece.. :D

wanie : sedap kan..ohh ta pernah dgr ke..nih da dgr kan :)

laskar pelangi : haha..rindu sikit je zaman sekolah sbb penat la sekolah :D

Khairil : layan :)

meaw : haha..adoii mcm mane kau tao?? :D

caliph shuriken : perghh ye ke..untung lah :D

shida'R : haha..ye ke..oke lah tuh :D

fee : haha..kau masak la sendiri doe..baru style akak rei masak :D

anip : haha..jiwang lagi kau doe :D

abu : haha..menggatal gune lagu nih ke?? :D

Far* : haha..kau nk nnt aku post..haha..sedap kan suare dy :)

alip : haha..sep sikit :D

najihah : haah..bestt :D

YOUsoF said...

aku layan jugak lagu² brader Nickelback ni Sin...


kebetulan hair isnin ni mak aku buat nasi lemak.. jemput makan lagi.. ;D