Followers

Tuesday, July 5, 2011

FOLLOW ME BACK..errr

errr..buruk betol muke :D

sebenarnye bende nih nak tulis semalam..kasi lambat sikit..haha..bukan ape macam terkejut sikit bile tengok-tengok shout box ade yang tulis gune caps lock FOLLOW ME BACK..haha

err..ohoii macam marah je..kalu sebelum-sebelum nih tulis gune huruf biase je..macam "dah follow,kalau bole follow la balek" macam tuh je..kali nih amek kau sebesar-besar alam dy suruh kau follow dy balek..ta kesah pon tulis suruh follow back..tapi jangan la gune caps lock..haha

ermm..bukan nak menghentam ke ape..kalu gune caps lock tuh bole bawak macam-macam maksud kan..maksud marah bole ade..benci ade..jangan risau isyaAllah kalu internet connection elok kompem aku follow blog kau punye..tapi jangan la tulis besar-besar macam aku ta reti bace..perghhh terase nih..haha..

ecece..shahdu air mate syawal pulak tgh-tgh hari selase nih..dah la..oke bubye :)




51 comments:

niena shopping2u said...

HAHAHAHA TAU TAKPE... AKAK PON TAK SUKA GAK GUNA CAPS LOCK.. TAKUT ORANG TERASA..!!!!!!!!!


p/s: terasa tak?

adib syazwan said...

hehehe, die tak perasan kot guna huruf besar!,lalalala~

saiazuan said...

huhu dah desperate sgt nk follower kot..

p.s kirim slm kt awek2 comel..hehe ;D


a letter for you
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

schaze zainn said...

OKE SILA FOLLOW SAYA =D

agagaga. macam paksa tak? muahaha

diana said...

TU PUN NAK TERASA!!!!

heheh
saja guna urup beso!

Syuxer said...

hahahha sapa gerangan tuan punya yang menaip perkataan sebesar tuh..promote sikit dia hahahah...kita gi spam dia ramai2..biar dia tau cmmner bila orang wat kat dia balik..;p..

shafmechy said...

haha...chill sudah...

syrupmasin said...

akak niena : haha..adoiii..terase nih.. :D

adib : haha..ermm..mungkin la.. :D

zuan : haha..mungkin la kot..err..oke2..nnt smpai kan :D

schaze : errr..pakse tuh :D

akak diana : haha..bukan terase..kecewe la kak :D

syuxer : haha..biarlah doe dy :D

pamie said...

"KAHKAHKAH..AKU SAJA NAK SURUH KO FOLLOW BALIK..ALERT SIKIT..TAK BOLEH KE?", kata person yang berkenaan.


hihihihihi..tu la saleh, ko tak follow die balik..kan dah marah dah tu..haha..

:P

cik najihah said...

lawak muke ko weh

Aisyah Aina said...

alaaa...dia taip tak tengok screen tu.....dah habis taip baru perasan caps lock...malas nak taip lagi sekali....hahaha

Cik Tetra said...

FOLLOW ME BACK IMMEDIATELY!!!

*terasa tak..hahahahahahhaaha :D

syrupmasin said...

shafmechy : haha..tgh chill la nih doe..haha..sbb smlm punye cite pon :D

pamie : haha..ohh ye ke..adoii..insyaAllah follow :)

cik najihah : haha..errr :D

aisyah : mungkin la kot..ermm..

cik tetra : err..terase nih :D

aqmalazmi said...

sirap,,mekasih follow aku ye.. heheh

Awan said...

dia nak tarik perhatian ko la 2...ko kan 'HOT'

muhamad hanif said...

OK JOM KITA BUA HARI CAPS LOCK SEDUNIA OK ?


AHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Fathiah Hamim said...

aku ada kawan, dia suka bebenor tulis caps lock. sampai kekadang aku takut baca kalo dia komen status kat pesbuk.

Izzaty Ishak said...

WOI AKU DAH FOLLOW KAU. FOLLOW AH BALIK.

Ni statement mintak kaki sebenarnya.
Aku penah kena aritu. Bajet mcm cool la, padahal aku rasa nak kasi penyepak.

fa said...

kak niena punya comment first2 buat fa nk tergelak un ada.. ngee..

tp an.. mmg yg buat tulisan caps lock tu blh buat kita jd terasa.. sbb biasanya tulisan tu utk menunjukkn yg kita tgh marah.. hee ;)

tp tp... mungkin org tu tercaps lock kot.. ngee ;D

yui92 said...

dy xsengaja tu.... =p=p=p

syrupmasin said...

aqmal : haha..same2..err..asal kau macam anak yg soleh nih?? :D

awan : haha..perghh..berbual kau..lagi jot kot kau :D

anip : haha..jom2 :D

Fathiah : err..ade ke mcm tuh..haha :D

Izzaty Ishak : perghhh..garang nih :D

fa : haha..akak niena mmg macam tuh kan..haha..ermm..mungkin la kot.."ter" :D

khairul akmal azman said...

aik!cam de dalam entry aku je ni..hee..

cucu umie said...

mybe seblom nie dia guna cap lock mase tulis entry, lupe nak tukar n then terus tulis dekt shoutbox hang..huhu

khairul akmal azman said...

as salam..relax la bro..dia tumpg populariti blog ang!

beLLa said...

weh, dah syawal ke? haha

rara pinkmafia said...

rara pon penah buat entry pasal ni.mmg bengang bile suh FOLLOW BALIK.tertekan rasa.

cik Dil said...

keyboard dia rosak kot..tu yg jadi caps lock..huuu

nurAMALLINA said...

Marah gila kot dia tu sebab orang tak follow dia balik. HAHAHA

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

gemoookk, kalau akulah kan..aku taknak follow doe..lantak pi lah kat dia..haha..

tieykah said...

FOLLOW SAYA PLEASE?

SAYA BUAT CAPS LOCK NI.

diyan said...

FOLLOW ME BACK :P hahahaha
dia trbiasa kot guna hrf besar :P

Freaky said...

WAHAHAH FOLLOW ME BACK YOOO .. EH TER-CAPS LOCK PULAK.. EH EH.. :D

Scya Lollita said...

ak x suke btol org yg mcm tu hahaha

echaRierie said...

HAHAHAHAHA..

dia hebat !

zie_ira said...

perr,, punye la nak suruh org follow ,,FOLLOW JANGAN X FOLLOW,,,hehe,, xD

khairul akmal azman said...

sape 2 org pmpuan..awat muke tdung ungu..cam funny..terburai urat pwut aku

TYNTHA LANA said...

Follow je lah din,heh3. yang orang pasan, bab2 folow lah saya ni, salu blogger2 yg betul2 baru.

cik panadol said...

adeh! tu macam paksa je kite follow die...kalo cenggitu la...mmg tak hingin aku follow! hahaha

akmaL said...

hahaha..sabo jelah..die terlupe tekan balik caps lock tu kot..ngeee

Cik Zety said...

Dia taktau bezakan huruf besar dgn kecik kot :)

pamie said...

hehehe..follow la dia balik sirap..eh, siyes ak tak tau nak letak name ko ni ape lgi..haha..

sirap ke saleh? ko nak yang mane? hihihi..

terCAPS LOCK la tu kot..kat shoutbox..orang suke tekan laju2 pastu ENTER..dia tulis niat suci,kita yang bace rase lain..huhuhuhu..

alif haris said...

HAHAHAHHA ! air mata syawal pekemendanya syrup oii .. baru syaaban .. haha :D

btw caps LOck boleh bwk gado ouh .. huhu~

syrupmasin said...

kay : haha..adoii kantoi lagi tiru idea kau.. :D

ayie : haha..mungkin la jugak kan :D

beLLa : err..lmbt lg kan :D

rara pinkmafia : haha..tertekan macam kene tutp..err :D

cik Dil : haha..mungkin la jugak kot..haha :D

nurAMALLINA : haha..marah dekat aku kot dy :D

Fee Hafeezah : kesian doe..dy dah penat2 gune caps lock :D

tieykah : haha..bole2 :D

diyan : err..terbiase?? ade eh macam tuh :D

Freaky ; hahahah :D

Scya Lollita : suke2 kan la doe :D

echa : hebat la jgak kot..haha :D

zie_ira : 2 la nk follow tuh :D

TYNTHA LANA : ermm tu la kene follow..support :)

cik panadol : perghh..garang nih cik panadol :D

akmal : errr..mungkin la kot :D

Cik Zety : haha..dah besar pon ta tao beze?? :D

pamie : ecece..ye lahhh :D

alip : haha..bawak gaduh jugak lah :D

Adam Idris said...

itulah time texting,
tak macam bercakap
apa yg ditulis tu si pembaca mungkin interpreted the wrong way...
hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

folo sini ...xnak folo blk pun xpe ...tulis mcm ni blh kak ...hehe

biawak goreng said...

saya mintak maap bang... lain kali saya x buat agy...
tengah taip kerja EXEL sikit tadi... kene la pakai CAPSLOCK....
sambil tu... saya BLOGWALKING...
ter TYPO plak...
harap abang x marah ye...HAHAHA

shidah2020 said...

haha . . terasa ! haha . .
lawak pulak baca entry ni pepagi . .

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Gemokkkk! tak payah kesian sgt, biar dia penat tulih camtuh smpai Capslock button dia tercabut..nnt selamanye dia pakai capslock jer..nak sgt kan..pdan muka..ahahahha :P

atikamohdnor said...

kening kau macam ANGRY BIRDS . kalau ni boleh tak aku nak caps lock . hahaha

YOUsoF said...

hahahah SHAHDU air mata syawal la siot..... ;DD

macam kelako pun ada jugak bila ada buat macam tu. tapi kawan aku sorang, HALIM yang bagu dapat baby tu memang suka guna caps lock kt FB... sabo jela..

Anif Abdullah @Mr AA said...

AKU PUN ADA GAK FEELING2 CAMTU..MAYBE DIA NAK BAGI KELAINAN SIKIT KUT ..

*terasa x? muahahha*