Followers

Sunday, July 10, 2011

faizal tahir oii..

jom karok jom :D

tetibe tadi aku terdengar lagu faizal tahir maha karya cinta yang bawak 1 kenangan yang sumpah aku ta bole lupe..aku nih ta la minat faizal tahir nih sangat..tapi sumpah lagu maha karya cinta tuh sedap..

nak dijadikan cerite mase spm dulu dekat sekolah dulu sebab lagu maha karya cinta nih la aku kene maki dengan cikgu..mase budak-budak class science ade paper physic pagi tuh..budak class aku ta de paper kan..sebab macam bapak bosan aku pon terpekek terlolong lagu maha karya cinta nih..

ya Allah ta sedar-sedar bile seronok melalak macam orang gile sampai tang "Kau takkan dapat aku lupakan kerna kau lah punca cinta kita mengajarkan ku erti bahagia temanilahku semula" tetibe cikugu physic yang jugak cikgu science aku tuh muncul..

mengamuk sakan dy.."kamu ta tao ke budak-budak tengah ade paper sekarang yang kamu melalak macam orang gile nih kenape??"  lebih kurang macam tuh la ayat cikgu tuh..

bapak sumpah malu doe..naseb la mase dekat bilek study tuh ade 2 kawan aku..ta de budak-budak laen..perghhh berbual..asal la bilek study tuh dekat dengan dewan exam..kacau betol..haha..sampai sekarang kalu karok je lagu maha karya cinte nih mesti nyanyi..

jadi pengajarannye jangan la melalak macam orang gile..nak melalak sile dalam bilek kedap bunyi..kenangan tuh weh..nanti bole cerite dekat anak-anak..haha..oke bubye :)

46 comments:

syafiqakarim said...

haha konpem gila malu kan beb.
ah. budak slumber. suara lu kan
macho. haha.

jap, faizal tahir cool oke.

Niena Pengembara Ilahi said...

akak minat dia ^^

ank buah akak klo tgk dia xleh duduk la, terkinja2 melompat2 hehe

cik bai said...

kenangan ek?
hee

Miz Novexx said...

tulaaa, lain kali melalak la dalam toilet aka jambang.... kat situ kan "lagi best, woo ooo ooo"

Syuxer said...

hahahaha..kena maki ngan cikgu..;p..kalau cikgu tuh heret ko bawa masuk dewan n suh ko nyanyi depan dorang...a'a ko bayangkanla heheh

ArulchelseA said...

aku melalak balam karaoke..kih kih kih kih

Awan said...

lama xdengar ko nyanyi

cucu umie said...

hahaha...ayie tak reti nak karok sgt..kalo teman boleh ah ty xakan masuk yer karaoke box.. kurenglh layan..kehkeh tpy suara faizal tahir boleh tahan..huhu

Far8 budak baik said...

aku minat gak dy..
tapi minat lagi lisa...
hahahahaha

azwa amani said...

perasan suara macm faizal tahir laa tuuu... huhuhu...

harrazdani said...

FT memang best brooo. dia minat aku....opsss aku minat lagu2 dia..hahaha

TYNTHA LANA said...

Heh..zaman kanak2 riang tu, memg semua org ada kenangan dan lagu "tema" memasing.. :)

syrupmasin said...

syafiqakarim : haha..malu yg amat doe..adoii :D

akak niena : ye ke smpai mcm tuh sekali..ehh akak ta bole minat sgt..nnt fahrin marah :D

cik bai : haha..kenangan tuh :D

Miz Novexx : haha..adoii dlm toilet busuk lah :D

Syuxer : perghh..kalu kene heret mmg aku nyorok doe :D

ArulchelseA : karok la terbaek utk melalak :D

awan : haha..aku tao suare aku sedap :D

ayie : haha..laa..asal ta nyanyi..malu lah tue :D

Far8 budak baik : ecece..lisa mmg la diminati ramai :D

azwa amani : err..adoii kantoii :D

harrazdani : lagu2 dy best la..minat dy tuh ta sgt kot :D

TYNTHA LANA : haha..tao ta pe :D

Shamsuddin Amin said...

x tau nape
ak x berp nak suke mamat ni...

shafmechy said...

kesian ko syrup, kacau feeling je nak nyanyi..haha

muhamad hanif said...

wakakakka.

kau nyanyi ke tak tetap gila..


lallalalalaaa

diana said...

ceh!!
cerita gitu nak cerita kat anak2 buat apa??
buat depa gelak bolehla..
hehehehhe

Wanie said...

pandang kiri kanan 1km dulu sebelum melalak..hehe

syrupmasin said...

Shamsuddin Amin : haha..tp lagu dy ade jugak la yg sedap :D

shafmechy : haha..tu la pasal..adoii..ganggu betol :D

anip : cehh :D

akak diana : haha..ye la kak..kenangan tuh..nk ajar dyorg elok2..jgn nyanyi kuat2 :D

wanie : haha..baekk :D

puteri ain said...

haha . penah jugak kena rotan 1 class dgn cikgu masa sekolah rendah . sbb bising menyanyi . cikgu dah bg warning pun buat x reti je . haha

ekin alias said...

bru nak feel lgu tibe2 kna mrah haha

Mohd Zakwan said...

karaoke kuat2 lagi ..haha
Zakwan pun suka nyanyi jugak..tapi perlahan2 je .. tak macam kau :P

Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. Pemenang bertuah akan diiklankan blognya selama 2 MINGGU secara PERCUMA dan juga akan DIREVIEW di blog Zakwan. Syaratnya pun mudah je..
KLIK SINI UNTUK JOIN

najihah sahami said...

cikgu tu nak mintak sain tu..tp malu..auww!

Freaky said...

haha tu la bro. jangan melalak kuat sangat

syrupmasin said...

puteri ain : haha..tu la..kan da kene rotan :D

ekin alias : haha..tu la pasal..baru nak panas :D

zakwan : haha..ermm..alaa ta kuat mane pon :D

najihah : haha..tu la kan..nk mintak sain lah tuh :D

fraky : ermm..pengajaran tuh :D

myr amyra said...

FAIZAL TAHIR.....myra minat sgt dgn dia.. len kali g karok kalau nk melalak.... :) xpun nyanyi dlm bilik ayor kt umah... :)

fadhdeela said...

tula..nak nyanyi kena tgk kiri kanan dulu hihihi sore sedap x masa nyanyi tu?? :P

Singgah sini: Selipartoilet!

Ms Z said...

adoy. kena marah ngn ckgu plak. haha

FT memg wow kan. Time dye nyanyi lagu Baby in his version memangg cool lah!

echaRierie said...

hahaha..syrup, nak sain..hehe

cian syrup kena mrh..hihi..

Jer ... said...

agak malu jugak . lain kali jangan buat camtu :D

Nurnajwa said...

Haha,

mst malu glekan? XD

alif haris said...

hahahah kan da kene sedas !

nak melalak p masuk dlm jamban .. orag nk marah tak nmpak sape .. hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kau cakap lah, "eh, cekgu tak tahu ke..semua suke lah saya nyanyi..suara saya adlh inspirasi idea dorang tulis jawapan..

beberapa saat kemudian:

Paaaannnggggg!!! Pelempang hinggap kat muka kau :P

salemaziz said...

ha..sabo jela..haha:D

ABU said...

ha tu la melalak lagi..

Miscellaneous Smiles said...

haha..sbelum melalak kerling2 dulu~~

Tauke Budu said...

haha..
sumpah malu gila...
kalau aku fobia giler dah..

apik pehe said...

malu2..tapi mesti cekgu tu jeles kan..hahahah

Papa Mifz said...

jgn anak2 ko esok ikut melalak dlm kelas sudah...haha

syrupmasin said...

myr amyra : haha..adoii..baek tuan :D

fadhdeela : haha..mesti la sedap :D

Ms Z : ohh ye ke?? ermm nk carik la nnt :D

echa : haha..nk sain?? bole2..kesian kan kene marah :D

Jer :haha..baek encik :D

Nurnajwa : haha..ye lahh..gile malu :D

alif haris : haha..jamban busuk doe :D

Fee : ciss..idea kau ta bernas lgsung :D

salemaziz : haha..tao ta pe..sabar je lah :D

abu : haa..tu la :D

Miscellaneous Smiles : ermm..baekkk :D

apik pehe : tu la..cekgu tuh jeles kot..ehh ta bek oo :D

papa mifz : err..jgn nnt kene panggil g sekolah pulak :D

Cik Tetra said...

AHAHAHAH.. xboleh blah..xdpt bygkan muke awk time melalak lgu tu...pastu kena tegur..mesti kelakar..hahahaha..sabo je la ye.. :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hahaa..kau tak try mne nk tahu bernas ke tak >.<

nGiau said...

nasib la saya suka melalak di luar rumah saja. haha

rara pinkmafia said...

hehehhe lain kali melalak dlm hati taw.jgn melalak kuat2.

YOUsoF said...

HAHAHA.. kacau daun sungguh la cikgu ko tu Sin.

Ko try kat jamban pun ok jugak aku rasa, senang sikit bahan kumbahan nak keluar.. ;D

schaze zainn said...

kohkoh.. dulu waktu study kat merbok tu selalu ikot member pi karok jamban kat CS tu..agaga
then sambil tu dengar la jiran sebelah menyebelah jamban dok karok..agagaga
yang penting sore HANCOS..ahaha