Followers

Tuesday, July 12, 2011

bring me to life..


hari selase dah..sekejap je..lepas tuh esok rabu..ye lah ta kan jumaat pulak kan..errmm ari nih aku dengar lagu bring me to life..haha..teringat zaman-zaman dulu..budak-budak lagi..lagu nih taon 2003 ta silap..sekarang dah 2011..perghh lame..

2003 aku baru form 1..sampai sekarang lagu nih best lagi..tapi evanescene dah ta kuar lagu superb macam bring me to life dah..sedeh..haha..pape pon lagu nih tetap best..kau dengar lagu nih lagi?? ke aku je yg dengar lagi?? haha..oke bubye :)

30 comments:

Miz Novexx said...

ha'ah, lagu ni memang best!! Amy Lee sangat gothic plus suara dia sangat superb...

Cha sahaja said...

keh keh..ku ske vdeo klip dia dr dlu lagi..;D

taliff said...

Suruh Die nyanyi lagu "Bring Me to Syrupmasin", well pasti melatop :) Cubalah cubalah :)

Aida Zafirah said...

lagu nih peberet aku okeh...feeling2 headbanging sikit dgr lagu nih...hakhakhak...:D

Niena Pengembara Ilahi said...

msa tu akak spm hehehe

Freaky said...

haha nostalgia ni bro.. zaman kanak2 riang dulu lagu ni. layann

ArulchelseA said...

2003 bru form 1..biar betik bro..kih kih kih

suesue said...

eh da lama tak dgar lgu ni..jom layan sesama.. :)

akmaL said...

lagu ni mmg best

lala shaheila said...

baru nak dgr lagu ni :)

echaRierie said...

hehe..muda lg rupanya syrup time tue..keke ~

sy masih dgr lagu2 mcm ni tp yg best je la..haha :P

Anum said...

layan

syrupmasin said...

Miz Novexx : betol2..amy lee hebat..suare superb ;)

Cha sahaja : video best..lagu lagi best :)

taliff : haha..err..ost blog nih la kalu lagu tajuk mcm tuh :D

aida : haha..tao ta pe weh..feeling lebih doe :D

kak niena : haa?? ye ke..saye junior lagi..baru masuk sekolah menengah..

Freaky : betol2..layan :)

ArulchelseA : err..betol la..2003 13 tahun kot ;)

suesue : jomm :D

akmal : haha..layan..sep sikit :D

lala : dgr2 :)

echa : haha..mude lag tuh :D

anum : zass :D

Подтверждаю said...

as salam..
yup!
antara yang femes masa depa ni popular ;)

oo..ting 1. pakcik baru tamat spm. ekeke~ masa pulun study cukup2 yang dah berlalu~

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
perlu tahu,penyakit arthritis boleh berlaku pada blogger.Maka..


Ikhtiarkan cara Mengubatinya Guna Surah. Insya'Allah mujarab.


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Wanie said...

aku baru dgr lagu ni dlm radio smlm..
setelh berkurun tak dengar..:)

rara pinkmafia said...

video klip nya mmg hebat lahhhh.

Aki said...

mude lagi rupanya.. haha.. masa lagu ni top,dah nak SPM da.. memang sume nak maen lagu ni.. Haha.. Gitar toksah cakap ar,tiap kali lalu je,mesti diorang akan maen lagu ni..

Niena Pengembara Ilahi said...

nsib la xjadik dak junior akak hehe

Cik Tetra said...

2003 sy baru darjah 6...wah da lame berlalu seh!! :D rindu zaman kecik2.. :D

nurAMALLINA said...

Aku suka gila lagu ni!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

penat doe, melalak lagu nih..pitching tggi..haha :P

tak layan dh amy eva. nih weyh, skrg layan katy perry tak pun taylor swift ...kehkehkeh.. >.<

puteri ain said...

lagu ni evergreen habis :)

alif haris said...

aku suke tgk vid clip die dow .. awek cun ! haha :D

cik sakdi said...

mase ni layan lagu ni kat estro hitz.TV n nyanyi kuat2. hahah

delarocha said...

layan video ni sebab nak tgk amy lee, bukan nak dgr lagu.. haha

cucu umie said...

alamak..ayie tak boleh dgr lh lagu tu..conection lol..btw, ayie kureng sikit lyn lgu2 nie..heheh

syrupmasin said...

Подтверждаю : perghh habus spm?? fuyoo..

Wanie : haha..nostalgia kot lagu nih :D

rara pinkmafia : haah..tao ta pe :)

Aki : haha..mude ta mude jugak lah :D

kak niena : haha..takot la nk jd junior akak :D

Cik Tetra : haha..rindu la sikit..tp ta suke..bosan..asyik kene marah :P

nurAMALLINA : haha..sep sikit :D

fee : haha..taylor swift bini aku tuh :D

puteri ain : haha..tao ta pe :D

alif haris : haha..minat amy lee ke?? :D

cik sakdi : kau bajet amy lee la skrg?? :D

delarocha : haha..gatai noh :D

diana said...

masa lagu ni top akak tengah gedik2 je...
hahhah

YOUsoF said...

Ish aku dengar lagu ni... tapi tak sekerap ko la..


tahun 2003 aku baru 12 tahun.. ;D

syrupmasin said...

akak diana ; haha..tgh gedik-gedik?? :D

yousof : aku tua lg la doe??