Followers

Sunday, July 10, 2011

mak dan abah :)

teringin nak tengok abah kasi mak bunge macam dekat atas nih..asyik bagi bunge raye je..adoii..romantik la sikit abah :D

ohh ari nih mak dengan abah pegi dating..ececece..ta bawah sarah ye..hanye mereke berdue sahaje di tempat yang penuh nostalgia..jadi lah kan..ta dapat ikot mak dengan abah dating pon janji mak bawak balek makanan..burrppp kenyang..

ohh nih bukan anniversary pon..tapi ntah mak dengan abah memang selalu kuar date berdue pon..anak-anak usah nak sebok ikot..duduk umah diam-diam suda..tampaq sat g baru tao..

alaa kalu cakap pasal mak dengan abah mude-mude..mak mesti macam malu sikit..tambah semalam korek-korek yang abah ngorat mak gune moto besar..ecece..comel..sekarang tiap-tiap petang mesti mak dengan abah jogging same-same..mak dengan abah jogging anak dekat umah tido..

nanti kawen ikot style mak dengan abah ye..abah bile sakit nyanyi untuk mak..kalu abah merajuk sikit mesti mak masak masakan special untuk abah..ohoii comel..

jadi kawen nanti jangan gaduh-gaduh..jadi mak dengan abah contoh..entry dibuat sebab tengok mak dengan abah sweet sangat lah ari nih..asal?? haha..oke bubye :)

38 comments:

muhamad hanif said...

cehcehceh..

tapi kau playboy kan ? nak kawen gak ke ?




LALLALALALALLALALALAAAAA

delarocha said...

masih romantik, seperti dulu dulu :-)

ekin alias said...

sweetttt

Onitsuka_hana said...

nnt bila nak keja nak bg abah n mak p honeymoon kat luar ngara

Cik Tetra said...

alolo..sweetnya mak n abah kamu..contohilah mereka!! :)

Freaky said...

aku ingat nak bg bunga tu kat aku. hehe

Syuxer said...

wau sweetnya mak bapak ko..:)..patutla dorang bahagia sampai sekarang..boleh dijadikan contoh neh..

bukti orang2 dulu bertahan lama kawen ialah dorang bercinta dari hati dan kerana Allah s.w.t kot..insyaAllah..

izzah said...

alolo..comelnye!!haha..abah aku klu nak pujuk mak aku mesti dia pggl ayangggg...!!haha

Fathiah Hamim said...

ohhh romantis sungguhh! macam baru je bercinta. bestnyaa

Cik Azizah said...

wah bagusla makabah mcmtu..itu lah contoh teladan yg baik untuk anak2..hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh romntik nye mak ngan abah tu hehe.. comel jer

syrupmasin said...

anip : haha..perghh..mulut kau :D

delarocha : haha..betol2..alhamdullilah :D

ekin alias : sweetttt :D

Onitsuka_hana : ermm..betol2 :D

waeda : errmm..betol..kene contoh :)

Freaky : haha..dekat kau?? nnt lah :D

Syuxer : betol2..rahsie tuh..kene ikot :D

izzah : haha..comell :D

fathiah : haha..tao ta pe kan..nk jd macam tuh la arapnye :D

cik azizah : betol..contoh terbaek :D

kak niena : haha..akak nnt mcm tuh lah kan :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..blja' bia abeh dulu.. nnt boleh cari si 'sirap bandung'..kehkeh..>.<

sesuai U, syrup masin wth syrup bandung..semoga dipertemukan jodoh..kawen jemput aku..haha :P

pamie said...

ecece..sirap sirap..

Bluewendy said...

ahakszz..!! sgt sweet mak abah awak!! sweet sesgt..=) besnye ade pasangan mcm abah n mak awak..hihi

farah wahida said...

ala rOmant!k nyer..

azwa amani said...

sweetnyer..amani lagi suak tengok org yg berumur ni dating dari tgok org muda2 dating.. teringat ibu ngn ayah...

Miz Novexx said...

memang boleh jadi pasangan contoh la... hehe (^_^)V

cucu umie said...

alamak, romantik gitu,,tapikan anak yer nti romantik mcm gitu tak???


hahahahaha

syrupmasin said...

fee : haha..sirap bandung?? haha :D

pamie : ececece :D

Bluewendy : haha..sweet kan..ermm :)

farah : haha..romantik kan :D

azwa amani : ermm..betol2..

Miz Novexx : haha..bole2 :D

ayie : errr..tuh ta tao lah :D

salemaziz said...

sonok tengok parents gitu. i like la :D

najihah sahami said...

wah..mmg sweet la..hehehe...semoga kekal hingga ke akhir hayat...:)

akmaL said...

Memang sweet la bro..haha

nGiau said...

wahhh..romantik sangat :DDD

alif haris said...

perghh sweet kapel la parent ko syrup :D

hehehe ..

Far8 budak baik said...

waaaa sweet gileee parent kau
pastu ank dy mmg jgn gatai
nk ikut yer..
hahaha =p

Siti Safiyyah said...

samelah.. umi abah ss pon slalu dating berdua.. ss disuruhnye jaga adik.. sobsob..

syrupmasin said...

najihah sahami : ameen :)

salemaziz : betol2..seronok :)

akmaL : nnt kau macam tuh jugak lah :D

nGiau : haha..romatik kan :)

alif haris : nnt anak dy macam jugak lah :P

Far8 budak baik : haha..nk ikot jugak doe..mane aci :D

Siti Safiyyah : seronok kan tgk parents mcm tuh :)

apik pehe said...

hahaha..jangan dikacau orang tengah bermanja tu..hahaha

rara pinkmafia said...

tu sebabnya org dulu2 kekal smpai ke akhir hayat kan.tak mudah melenting.tak mcm org skrg ni.

ArulchelseA said...

waahhh bgus...ikut cth yg baik... kih kih kih

Niena Pengembara Ilahi said...

InsyaAllah hehehe

Wanie said...

hehe..nak dapat adik tak?

lilypelangi said...

best nyer !

sweet taw :)

syrupmasin said...

apik pehe : haha..baek ta kacau :D

rara pinkmafia : betol2 :D

ArulchelseA : haha..ikot contoh :D

kak niena : hihi :)

wanie : errr..ta nak la..ade ug kecik nih pon ta larat :D

lily : haha..sweet kan :D

adib syazwan said...

kawan aku pon mak ayah diorang macam tu, selalu pergi dating, hehehe~

YOUsoF said...

Entry ni memang sweet lah!! ;D

Romantik habis parents ko Sin.. So anak² dia mesti 2 kali ganda romantiknya hahha

schaze zainn said...

OMG! agaga womentik parents kamoo..

my dad tak romentik .agaga. mebi sbb die cekgu kot? erk ade kaitan ke?agaga