Followers

Wednesday, July 13, 2011

ohh ini bukan wordless wednessday :)

betol ta?? :D

ari nih ta buat wordless wednesday..sebab terkedu dengan entry firdaus..dah 2 minggu dy tulis pasal wordless nih ta silap aku lah..haha..betol jugak cakap dy..letak gambar ta hape-hape..ta caye kau bace entry latest pasal wordless dy dekat sini..sumpah kau terkejut doe nanti..

haha..aku bukan nak maki sape-sape pon..sebab aku pon baru tersedar kekadang aku letak gambar untuk wordless nih pon macam hape-hape..merepek

sebelom ramai ludah aku dengan kahak hijau..baek aku ta letak ape-ape gamba dan tulis je entry..senang..

ohh nih bukan maki sape-sape pon..hanye menyokong pendapat si firdaus tuh je..yang ade gambar-gambar best terus kan wordless wednesday kau tuh..aku sokong..insyaAllah aku drop comment..jangan risau..pak tua nih baek orang nye..oke bubye :)

38 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

hehee kekadang angin sawan leh dtg pabila kte takleh mentafsir sesuatu gambar tu :D

muhamad hanif said...

tula kau..


suka letak gmbar dgn awekksss je..

Niena Pengembara Ilahi said...

yer.. kte sume akan merasa kenikmatan sakit gigi yg nk tumbuh tuuu, sakit yg amat sgt sehinggakan takleh wat keja.. hanya mampu hadap blog jer huhuhu

Wanie said...

kalau ade idea tulis la..
xpayah buat wordless..
depend kepada tuan blog tu la :)

Fathiah Hamim said...

haha aku pun tak jadi nak buat ww dowh. ramai pulak mengkritik. :P

Miz Novexx said...

pergh!!! klasik gambo tuh.... (^_^)V

ArulchelseA said...

kekadang sesuka sesuki sehati je WW ni... tk yah ambik seyes..kih kih kih

YOUsoF said...

Huh.. siot punya najis. hadap sorang² dah la takyah nak kongsi ramai² ye dak? ;DD


tapi aku on je WW ni hahha

pamie said...

arghhh..aku terasa pedas..hahahaha..

ZWAN SABRI said...

Alamak Pak Tua, arini saya letak gambaq jela sempena wordless wednesday nii..

Sherasa niiiiiiyyyyyhhhhh..
HUHU

MySuaraBlog: Wordless Wednesday #2

apik pehe said...

hahaha..orang melayu kan..suke sangat tafsir negatif..walaupon gambar tu tunjuk kebaikan..hehee

Aki said...

banyak org suke WW,sebab takyah tulis entry.. Hahaha.. Kalau Aki,aki suke share gambaq awek2 comey.. ^_^.v..

syrupmasin said...

kak niena : haha..sawan?? adoii..haha..cepat sehah akak :)

anip : haha..tu la..bersalah aku :D

Wanie : haaa..sokong nih :D

Fathiah Hamim : haha..jgn la mcm tuh doe..buat je..aku nih sbb ta de gmba best :)

Miz Novexx : haha..klasik nasional :D

ArulchelseA : haha..ta yah amek serius.betol2 :D

YOUsoF : haha..ye la kau kan juare bole golf :D

pamie : haha..alaa..lek lah abg besar :)

zwan : haha..ta payah terase..ade gmbar yg oke ta pe :)

Far8 budak baik said...

hahahahahaha merepek kau ckp
tapi aku setuju ngan kau "nada bisik"
hahahahahaha...
aku mcm nk sepak je
dy uh ahahahaha
kreatif gile pic dy..haha

cik sakdi said...

kau letak gambo ko ngan pompuan je melambak.leh menimbulkan spekulasi. haha

schaze zainn said...

peduli je ckp org.

teguran baik dengar-dengarlah, makian sile letak tepi je.

butakan mata, pekakkan telinga, lajukan jari menaip xP

YOUsoF said...

Hahha tapi tu semua kenangan jela masa aku kerja kat Selangor duluu..

syrupmasin said...

apik pehe : haha..kene tafsir betol2 :D

aki : haha..awek comey2..ecece :D

Far8 budak baik : haha..kreatif gile kot gmbar tuh :D

cik sakdi : haha..adoii..spekulasi ape ntah kau?? :D

schaze : haha..lajukan menaip..sep sikit :D

yousuf : ohh..kau dah keje ke?? bole pao sikit :D

Syuxer said...

sebenarnya aku ikut aliran je WW neh..kira perayaan kot hahahah..lantakla..kalau letak gambar sepatah haram kita tak faham,kita pun komenla sepatah haram tak kna gambar tuh heheh..

cucu umie said...

ayie pernah bt sekali jer and then tak nak bt lg dulu.kahkah sebb apa ad orng komplain ayie komen merapu.. so, ayie ambik kptsn xnk bt juga..haha

p/s: tpy gmbo kt blog daus smlm pon ayie tak thu gmbo apa..haha

Pyka Rahmat said...

hahaha aku tergolong juga agaknya

shafmechy said...

letak gambar yg ada cerita atau moral, klu letak gambar taik (walaupun bukan taik) cmtu, takda maknanya

rara pinkmafia said...

apa ni apa?nk tgk jgak =)

syrupmasin said...

syuxer : haha..perayaan?? betol jugak..aku bukan ta sokong..kalu ade gmba yg menarik nnt aku share jugak..haha :D

ayie : ohh ye ke..gmba dekat blog dy tuh menakut kan :D

pyka : haha..ta koot :)

shafmechy : haha..betol..ta de maknenye..haha..

rara : tgk2 :D

cik ciput said...

eeee....taikkk..wekk!

*aku rsa, boleh je nk buat entri WW, cuma pastikn gmbr yg diletak tu elok, menjaga sensitiviti semua..

akmaL said...

hahhaa.. betul gak ape yang die cakap..

Fyqa said...

ohhh mcm tu dah.
;)

echaRierie said...

hahaha..ok..terdiam terpaku ternampak boy cantik..
eh..out of topik..

bha..sdh ckp kena buat r..haha :)

taliff said...

WW = Wordless Wednsday. Letak gambar yang buat orang berfikir...kalau letak gambar pelik2...tak sampailah meaning die...huhuhuhuhu..be kreatif not pasif

YOUsoF said...

Aku ok je Sin.. pau kacang boleh sebab aku suka ia... ;D

Cik Tetra said...

ala..baru nk buat wordless wednesday...x jadi laa..hehe.. :D

nurAMALLINA said...

Haha entahlah. Aku pun malas dah nak buat wordless ni. Tengok la nanti-nanti.

syrupmasin said...

cik ciput : ermm..betol..bole je..kene betol2 lah kan..jgn la maen letak je gamba kan :D

akmaL : tu la pasal ..ermm :D

Fyqa : alaaa..buat je kalu ade gamba menarik..tp jgn letak gmb bukan2..

echa : haha..adoii :D

taliff : haha..ermm tu la..letak gamba elok2 sikit :D

YOUsoF : err..kau kate tuh pao kacang?? :D

waeda : laaa..buat je la..kalu ade gamba oke bole je :D

nuramallina : haha..sep sikit :D

diana said...

cukup malas nak komen entry ww..
sebabnya akak tak suka orang buat kerja mudah dan sambil lewa..
nampak tak sempurna..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

tahu ta pe doe..muntah aku balik2 WW..haha :D

adib syazwan said...

hahaha!kebetulan minggu ni aku tak buat,hahaha!

syrupmasin said...

akak diana : err..mcm tuh pulak :D

fee : haha..muntah jgn dekat sini ye dik :D

adib : haha..kebetulan :D

alif haris said...

eleh .. syrup.. yg ko lak salu letak gmba dgn aweks jew .. haha :D