Followers

Saturday, July 23, 2011

radio..

rick dees weekly top 40 nih dari dulu dekat hitz..lame betol rick dees nih hidup :D

radio orang dengar lagi ke sekarang..aku jarang jugak dengar radio nih..tu pon nak update la sikit dengan lagu-lagu baru..ermm..nanti kalu ta tao orang kata aku nih duduk dalam gua sambil-sambil menjala ikan..

radio yang dengar pon hitz dgn fly..kalu iklan ta payah cakap la..kekedang iklan bapak lame nak mampus..keluar hingus hijau tunggu..

dulu-dulu radio best dengar kalu dekat hitz..dulu rudy and jj morning crew..ohoii best..sekarang jj dgn ean..tambah-tambah dulu hitz ade serena c..

sekarang sebab dalam kete abah pon melayan lite fm yang sumpah mengantuk dengar..perghh baek aku tido..sambil gulung-gulung hujung bantal busuk masuk kan dalam hidung..lagi terbaek dari ladang..

dah la merepek..ari sabtu makan-makan sedap sebab cuti-cuti malaysia..selamat dengar radio..oke bubye :)

26 comments:

muhamad hanif said...

aku selalu dgr radio ke ?


tak pastilah, radio tu apa ? AHAHHAHAAHAH

cucu umie said...

gagaga...dekat rumah ayie pon 24jam radio aikim jer..tpy kalo ayie dekt bilik bukak fly fm..gagaga

Syuxer said...

aku dah lama tak dengar radio heheh..aku suka dengar thr.fm hujung2 minggu neh..ada lagu2 rock dulu2 hehe..

nGiau said...

tiap2 pagi saya selalu dengar radio.. :D

siti kektus said...

biasanya kat rumah di hujani sinar.fm. saja.

hehe ^^

Cik Azizah said...

jijah layan suria fm jer...hehehe

Cik Tetra said...

dengar klasik nasional sudah..heeeee..

~klasik nasional..klasik nasinal..segalanya disini menggamit memori..klasik nasional..~

*hahaha..x boleh blah.. :D

echaRierie said...

pg2 dgr radio sinar..mama yg nk dgr..
haha..

apapun mkn byk2 ea syrup.. :)

alif haris said...

hahahaha .. suke betul memasukkan sesuatu dlm lobang idong ye :D

jgn buat waktu puasa sudah la .. nnt terbatal haha

mMoOnN aAlLeEaA said...

suka dengar SINAR FM je.I follow...

najihah sahami said...

haha..aah la..dah lama giler tak layan radio. kalau naik kete pun tak dengar radio sebab radio kete kena curi. dah malas nak pasang balik. hahahaah

rara pinkmafia said...

ean tu suke merepek lah.manyampah.rara suke dgr red fm tyme petang2,lagu non stop.heeee.

Freaky said...

aku suka jj dan ean.. hitz memang best

Anif Abdullah| AA said...

ak pon sama jarang dengar radio..paling layan pon,dengar Muzikfm n Mixfm..huhu

Izzaty Ishak said...

Hitz layaaan kot! Hitz.tv lagi layaaan! Err, okay. Itu bukan radio :|

Miz Novexx said...

dulu masa jj ngan rudy memang best lagi lagi tang 'Gotcha call' tu.... kelakar (^__^)V

Puan Kutu said...

takbberapa suka dengar radio..tu tak tau lagu2 latest..:)

teha said...

oh yeah ! suke hitz kalu pagi2.. hehe

ABU said...

aku pun lama tak dgr radio..aku skung duk gua jala ikan hahhaha

Queen F said...

teringat dolu-dolu masa ambek lesen, trainee aku layan radio klasik nasional.. -.-' mcm pfftttt.. sampai kan haku boleh ngafal lagu zaman dolu-dolu.. -.-'

biawak goreng said...

lame x naik kete... memang rindu nak dengar radio.. lagu2 baru... oh sedap nye... hahaha

cha zainol said...

huwaaaaa.jiran bilik asrama aku dengar klasik nasional. huwaaaa =='

Fathiah Hamim said...

gulung2 masuk idung? -__________-
lite fm sekali sekala dengaq okay paa

khairul akmal azman said...

bersama dj sirapbandung..
hehe

Wanie said...

ko dengar lagu omputih dik? hehe

bagus2..aku dah jarang dengar radio skang ni..
layan lagu dwload je..

schaze zainn said...

dengar radio waktu pg jek..

tu pon masa tgh drive.

paling bengang bile DJ asik membebel byk sgt =,="

rasa nak sepak je DJ tu.grrrr