Followers

Saturday, July 30, 2011

ada apa dengan cinta..


ecece..tuh tajuk movie lah..seronok kan cite nih..nih antara cite suke dari taon 2002 sampai sekarang..dari darjah 6 tuh..dah berape taon dah cite nih..hoho..habis lah aku kena ludah sebab suka tengok cite nih..haha

dian sastrowardoyo pon cantek..muke budak-budak remaje..haha..ade lagi ke yang tengok cite nih selain aku..ta pernah nak delete oo cite nih..sentiase ade dalam laptop walaupon dah banyak kali aku format..

oh sempena nak merdeka nih ade 1 lagu yang best aku dengar tadi..pagi-pagi buta sarah bukak tv dengan kuat sekali sampai bernanah telinga dengar..lagu yang bagus untuk anak Malaysia..saya anak Malaysia..oke bubye :)

33 comments:

Nurnajwa said...

Ade ape dgn cnta smpai msuk part merdeka? ;D

Hahahaha, lagu tu best.

cucu umie said...

wah..serius best dok cerita tu...tapi ayie dh ilng cerita nie... cuma ad dvd shje..hehe

Puan Kutu said...

haha suka gak cerita nie..ms nie kt uitm merbok.lagu dia semua best2..yg paling best puisi rangga.huhu..

amni azmira said...

cita dia cane tah..sbb tgok cita tu sekerat je..heh ^^

Freaky said...

ada apa dengan cinta ? lamanya citer ni

Cik Tetra said...

ala x pernah tgk r citer ni..dorg kate best..

haniey said...

cite da lama kan..dulu ahni pn suka tgk cite ni.. :) lgu sy anak malaysia ni,hani tgk pg td kt astro..bez gak..

syafiqakarim said...

hahah cite pebret dulu2.skng xlayan
kot -.- gelabah je.haha

weh,meredeka sebulan lagi.oke oke.

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Haha..aku tak penah tgk citer tu doe..diari ramadhan rafiq aku layan..haha

oh sarah adik kau semangat merdeka..eh, lagu sempena puasa mane? haha :D

Caythrine Amanda said...

huhuhu mmg best la dear..lagu ni.. :)

shida'R said...

boleh la tahan cite ni meletup juga time tu mcm cite "myheart" tp kan dulu-dulu tgk xbpe paham tp dah 2 3 kali tgk baru paham jalan ceritanya hehee^^

syrupmasin said...

Nurnajwa : haha..tu la..macam mane bole mencelah pulak tibe2 kan :D

ayie : haha..oke la ade dvd bole tgk lg kan :D

Puan Kutu : haha..puisi rangga style la kan kak..ohh akak super senior saye dekat merbok lah nih :D

amni azmira : haha..cite pasal cinta2 :D

Freaky : haha.lame gile kan :D

Cik Tetra : adoii ta penah tgk..huhu..bestt ":D

haniey : haah dah lame..same lah dgr pagi td :D

syafiqakarim : haha..aku dr dulu tgk doe cite nih..minat punye pasal..smgt merdeka juge aku nih :D

fee : haha..ciss..lagu ramadan nnt aku letak la..sabarr :P

Caythrine Amanda : best kan :)

shida'R : haha..betol2..cite nih meriah org tgk :D

puteri ain said...

cerita tu layann habis lahh . hehe..ulang byk2 kali . hehe

Fathiah Hamim said...

macam tak pernah tengok ada apa dengan cinta.aku tak ingat langsung. hehe

saya anak malaysia!

cha zainol said...

lagu tu sangat best :) ada aizat plak. lagi lah aku suka :) hazama pon. ngeee~

diyan said...

dyan tak penah tengok cita ada apa dengan cinta sampai abis :P HAHA
merdeka merdeka ! awal sebulan eh
mcm dyan awa sebuln ingt RAYA :P

anismelon said...

anis pon minat cite nie dolu..hehehe..best..saya anak merdeka..weee

Wanie said...

cite femes zaman skolah dulu..aku tak tengok pn..ko layan ye? haha

Anif Abdullah| AA said...

lama gila dow.. 3 kali aku tgok sebab ade Dian.haha.. ^^

beLLa said...

dulu aku minat woo citer ni. hehe.
jom nyanyi! saya anak MALAYSIA! lalala~ satu je aku tak gemor mv ni, den tak gemor si fina ni la. haha

Addin said...

haha dulu cite ni hot kan ~ ;D rasa nya lah .

fiq. said...

tak terabis aku nengok citer ni, tak de feeling ntah nape

Lea IsNaw! said...

citer ni sgt femes dulu...

Suhazli said...

cite jiwang ni ek?

puasa or merdeka?mana 1?haha

muhamad hanif said...

kau orang malaysia ke ?


Err.

My Name is Mar said...

Best gak citer ni...
Suka scene si Rangga nak blah...
Tak tau nape..
Huhuhuhu....
Maybe cz ada scene romantik kottt....

Untung ke jadi SILENT READER?

cik sakdi said...

kau tengok cter ni? aku da lupe la cter ni. pernah tgok skali je mase dia kuar kat ntv7. ending dia xlogik lgsung leh lak lepas dari guard kat airport tuh. kehkehkhe

shafmechy said...

masih terngiang lagu tu dari dulu lagi..haha

alif haris said...

oouh sungguh patriotik jiwa adek ko tu sarah hahahah :D

best kot cite ni .. mintak weyh hahaha :D

Miz Novexx said...

kuat betul penangan citer ni masa tu... hahah

Awan said...

cerita ni pasal apa erk? lupa la...huhu

nurAMALLINA said...

tak pernah tengok la. hoho kesian kan.

YOUsoF said...

Ade ape dgn cinta? Ada Dian cantik yang menagih cinta.. ;D