Followers

Monday, August 8, 2011

tu la pasal..

eh kenape dy pulak yg tepuk??

ye sekali lagi aku bukak metro hari ini..tahniah..dan terime lah tepukan dari pamela anderson..haha..hey puase ape nih pamela anderson lagi nih..tukar-tukar..oke terime lah tepukan dari yuna oh bulan enggan melayan diriku lagi..

aku macam cantek menarik tertarik dengan satu berite pasal ugutan bekas kekasih..apakah?? apakah?? ye lah cite pasal si wanita ini dapat ugutan dari bekas pacarnya..eh ape ayat macam paria nih..

ye lah si wanita mendapat ugutan dari bekas teman lelaki nye yang gambar ta senonoh wanita itu akan tersebar di internet kalu si wanita tidak membayar sebanyak RM2000 kepade bekas teman lelakinye itu..

haa dah ayat spm aku gune nih..ta paham jugak ta tao lah..tampaq sat g baru tao kalu ta paham..jadi ape pengajaran nye??

mase bercinte jangan lah nak bagi gambar anda seperti pamela anderson dekat pasangan anda..ate cube le mengkome pikior kan ape ke kesudahan nye kelak..

pikir-pikir kan dan selamat berpuase..puase ke 8 nih..nak mintak mak masak ape lah agaknye..haha..oke bubye :)

53 comments:

pamie said...

apa kata ko masakkan juadah berbuka untuk mak ko sirap? sekali sekala..hehehe..

aimie amalina said...

haippppp!
x mo bag gambo =)

ZWAN SABRI said...

Tetiba risau plak kalau2 gambaq sensored aku ada orang amik... HUHU


MySuaraBlog: Kenangan Singgah Sahur

ArulchelseA said...

macam2 hal la...kih kih kih

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

senang je nak dapat duet kan..ugut org je.. eh, gambar anda di blog sgt byklah..hati-hatilah..anon byk nih.. HAHA..

kau masak lah pulak..asik mak ko je masak..gilir2 doe..:D

diana said...

ish..ish...
murahnya harga diri...:(

Cik Bell said...

yup..penah nmpak benda ni berlaku dpan mata..mula2 cinta kemain..bg tu ini..gmbr seksi meksi yg hya layak dilihat oleh suami..huhu..napsu punyer psl la..p bila dah jdi camnie..gawat..gawat..huhuu..jgn kena mandrem sudah.kui3

rara pinkmafia said...

tu lah.masa bercinta,dedah segala.so mendapat.

Puan Kutu said...

padan muka.sendiri carikpenyakit!sapa soh buat benda tak senonoh!haha tetiba garang!cover sikit bulan posa..:)

AIEN NOT ALIEN said...

ugutan cinta lama...tepuk-tepuk!

bagi lagi... ^_^

shafmechy said...

buat xnk pkior ni susah...ish2

meaw said...

ang ni nak tampaq orang saipa ang,luku kanggggg....aku paham,aku paham...tu la,time bercinta toksah la duk kasi benda tak elok.... bercinta bercinta jugak naaa :D

Awan said...

budak2 zmn skrng

syrupmasin said...

pamie - kalu aku masak mao terbakar doe dapur :D

aimie amalina - betol2..jgn bg gambar :D

ZWAN SABRI - haha kau kan model mesti ade org nk amek punye :D

ArulchelseA - haha..tu la ;D

Fee - gambar aku gambar senonoh..sape je nk amek..haha..ecece..mtg2 kau dah pandai masak skung..nk suruh aku masak pulak :D

akak diana - tu la..murah betol..

Cik Bell - bagi la gambar bukan2 kan..skung dah susah..kene mandrem lg susah..

rara - haha..so mendapat lah kan :D

Puan Kutu - haha..garang betol nih..pandai carik penyakit pandai la berubat ;D

AIEN NOT ALIEN - haha..tepuk2 :D

shafmechy - tu la buat ta pikior :D

meaw - haha..jgn luku doe..sakit..tmpaq ta pe..betol2..bercinte2 jugak..jgn la bg gmbr bukan2 kan :D

Lieyda said...

2000 ye lpas bg lelaki tu akn mintak pulak ngn si perempuan tu kan. pdn muka. haha.siapa suh jd xde akal. hihi

syarifahsidrus said...

jangan bagi gambar kat sape2..senang..huhu

p/s : aik, suruh mak masak je?hehe

Far8 budak baik said...

aku bagi je gmbr.tapi jgn lah bagi
gmbar tak pakai baju..
hahahahahaha..cewah ayat
spm pmr upsr habis..
agagaga..
msk beras lah..makan!! =p

Izzaty Ishak said...

Pergh? Macam-macam hal lah kan! Adoi

Freaky said...

puasa pun masih pamela anderson ke ? nampak sangat wesss. hahaha

Cik Tetra said...

mcm2 hal.. selamat berpuasa he ke 8.. :)

Syazwan Che Deraman said...

bahaya macam tu.
jom kita search gambar pamela anderson kat google nak?

Lea IsNaw! said...

rm2 ribu je die mitak
asal sikit benor

e k i n said...

itu golongan bebal je buat macam tuh. Har har har.

cucu umie said...

aishhh, perempuan tu pon benggong juga.. yg pi anta gmbo dia kt laki mcm gitu bt apa sey..kira masing2 ad keslhn..aishhhh

syrupmasin said...

Lieyda - jadi berakal lah kan :D

syarifahsidrus - betol2..tmbah2 gmbr yg bukan-bukan..bukan suruh mintak tolong :D

Far8 - hoho..kantoii..ade bg2 gmbr :D

Izzaty Ishak -tao ta pe..tmpaq sat g baru tao :D

Freaky - err..adoii pamela anderson nih lah :D

Cik Tetra - tu la macam2 hal..slmt puase :D

Syazwan - tu la pasal..bahaye..err..nk search jugak ke?? :D

Lea IsNaw! - nnt ade la kot dy mintak :D

e k i n - carik nahas kan :D

ayie - haha..2-2 ta betol :D

cik pha said...

kerna cinta akhirnya memakan diri

RepublicAku said...

ketika ilefiu semua yang i ada u punya tahu...keh3

bila putus ...jahanam semua!

Fathiah Hamim said...

dah kawen pun boleh je jadi macam neh. =P

mOon jOhari said...

...kuruih pOsa! nak mak masak lemak cili api ikan keli....

najihah sahami said...

yarkss..sila jaga maruah anda ok. haha..

schaze zainn said...

OMG nasib baik ai takde gambor seksi..hahak xP

p/s: sirap jgn amek gambor seksi-seksa tau..ekeke

Anif Abdullah| AA said...

kalau bagi gambar ic pon takleh eh?? hahak... Adehh,macam-macam laa skunk ni.. poning pak cik..

teha said...

ish2 !cerdik betol laa perempuan tu.. g bg tu knp.. hadoii ~

YOUsoF said...

Laki bini pun tak buat benda kejadah Pamela macamtu........

Rain said...

cinta indah belako..

bila gaduh, dh break, macam nk bako!

hah, msk ler spageti cicah budu. baru ngam ngn sirap masin

oh, sblm terlupa.. selamat berbuka

muhamad hanif said...

tulah,

time sayang bagi segala sgt..padan muka aku..



kahkahkahkah!!

KeChIk yg comey said...

adesss...
poblem tol..
nie kes sayang la nie.

Saiazuan said...

haha padan muke orng tu an

alif haris said...

senang cite ta pyh bg gambar je ..
kalau pakai tudung pn boleh edit photoshop jd gamba bogel ..
huhu ..
bahaya doe ..

Queen F said...

haihh rasanya banyak kali dah kot keluar berita macam ni.. masa bercinta i trust u 100%, u lah paling baik pijak semut pun tak mati, nak apa semua bagi.. bila dah break haa baru lah haruu jadinya.. bilaa lah nak sedarrr.. >.<

Nurnajwa said...

Wasehhhhhh! Mmg menggila la klau mcm ni --'

*tau pon, takmo mntk2 gmbr bkn2 dkt awek ;D*

nurAMALLINA said...

aku geli ahh pamela anderson. HAHAHAHAH

ABU said...

nak jugak macam pamela kan..

adib syazwan said...

betul tu, kene la fikir panjang kan2?ish3~

mozuba said...

Moral: tutup la aurat setiap masa...

delarocha said...

mintak RM2000? ini ugutan kecil kecilan je ni...

Wanie said...

dik ko tak payah la bace metro dik..haha

Diya Lolipop said...

2lah skang tknologi dah tgi macam klcc sbb tulah kne bjge2....and pandai jge mruah..

puteri ain said...

best la . dapat makan masakan mak :)

kjaharun said...

yeahhhh... nak ugut gak la ex saya :)

diyan said...

masa bercinta best ,lepas tu terima la akibat =.=

amir aizat said...

haha padan r ngn muke die tuh

echaRierie said...

woahh..bahaya tue..haha..
brani bwt brani tanggungla..