Followers

Tuesday, August 9, 2011

korek idung merate-rate..

peace..jangan korek idung merate :)

ya Allah menangis aku tunggu turn adek aku buat medical check up tadi..kalu tao macam nih..ta pegi dah..sebab terase diri ini abang yang baek hati dan pemurah jadi membuat keputusan untuk teman adek aku..

mase tengah menangis menunggu tu..aku telah mengintai seorg akak cleaner yenna nih korek idung dengan rakus mase dy tengah mop lantai..lepas tuh pegang batang mop..naseb pegang batang mop..kalu pegang bende laen tadi..laen pulak cerite..

mungkin dy ta tahan sangat kot tu korek terus tanpe memikirkan hal sekeliling..jadi kalu nak korek idung dekat tempat awam jangan lah korek depan-depan khyalak ramai..

kalu ade blogger tengok kan dah jadi tajuk entry..sorry la yenna aku cite pasal kau..nak korek pegi toilet..ta de lah kantoi..nak korek sampai berdarah pon ta pe..

yenna tuh aku pinjam dari blog akak senduk nih..sape pernah bace..seronok doe bace..dari dulu lagi aku bace..sumpah gile lawak doe entry-entry dy..

oh sebagai penutup ingat jangan korek idung dengan penuh nikmat di tempat umum..tambah-tambah bulan puase nih..batal oo..oke bubye :)

46 comments:

kjaharun said...

yenna yg korek hidung tu msti india kn...

ishhh~~ geli tengok org korek hidung ni.. kalau korek sendri2 xpe :))

aimi adilah said...

syrup lau x pose mst nk join akk cleanner tu kn :P

Cik Tetra said...

hahahaha..sumpah lawak!!

cik sakdi said...

giler kau sampai berdarah? wahahaha

cucu umie said...

hehe..korek idung biar bertempt..

btw, abang yg agt perihtin dok hang nie..kehkeh

Fathiah Hamim said...

haha kelakar la. "masa tengah menangis menunggu" ye ye ja

cik aisha said...

habat sunggoh mengorek hdung dikhalyk rmai...

Syuxer said...

hahah kejam gila si abang malas nak menunggu hahahh..tunggu ajela kan..heheh nasib jadi abang sulung camtuhla..;p

korek hidung kalau nak wat gak..ambik vacumm n sedutla puas2 hahahah..puasa tak terbatal kot hahaha

apik pehe said...

nikmat wooo kalo ader yg tebal lekat kat hidong..hehehe..

nurAMALLINA said...

hahhaahha korek hidung amalan mulia.

cik Dil said...

x syukeee org melombong dkalayak ramaii...

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. akak tu ingat takde orang usha die kot.. tu die wat gitu.. :)

Puan Kutu said...

dia tak posa tu.biaq kat dia la.haha..

Rtp Farra Arisha said...

laah. please, stop buat lawak. see, arisha pun dah tersengeh2 dgn lappyyyy ni!! *______________*

meaw said...

kalau korek hidung dalam jamban tak batal posa ka?haaa,ang jawab,ang jawab :P

Anif Abdullah| AA said...

adehhh.. motippp..
kalau yenna tu bc blog kau,sure dia tkar keje n bukak kedai menjahit...wahahha

muhamad hanif said...

tak senonoh betul,


nasiblah makcik, kalau awek ?



ummpphh.

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

kalau nak korek idung mesti maloo2 kan..

ada jugak yang tak maloo korek di tempat awam..ehheh

Saddila said...

korek sampai berdarah . haha
kelaka nada nye :)

Luqeem™ said...

haha, teruk doh. makcik tu islam ke ape?

alif haris said...

hahahaha .. korek idong kantoi dpn blogger memang msk r .. hahaha :D

diyan said...

yenna tak puasa dengan rakusnya leh korek hidung sambil mop =.='

memang lawak blog senduk tu hihi

miss Fyqa said...

abang yg baik ler tu teman adik pi medical check up..bagus2 :)

Asrul "iLham" Sany said...

kahkahkah...terbaek tol entri ko ni

;D

hazura hassan said...

akak tu bukak puase!. haha. teknik baru tuk musafir. hahaha. ;DD

nurathirahkaman said...

hikhik penggali yang berjaya tak kira masa atau tempat...


anyway follow kamu suda..:)

Far8 budak baik said...

pehhhh kalau gitu..
aku nk korek idung depan kau lahh..
boleh msuk entry..
hahahaha..


p/s x maki..biasa2 je..aku je kecoh kn..haha

Lea IsNaw! said...

tak elok korek hidung depan org puasa
nanti terasa nak korek jugak
keh keh keh

shafmechy said...

maknanya cleaner tu x posa?

cik pha said...

ahhahaha kene tahan tuk satu bulan ni

nub said...

harhar. hareyy yenna x posa

Nurnajwa said...

LOL, mengantoikn org tu hobi ehh? ;D

*kesian laa mkcik cleaner tu*ehh, akak*

Awan said...

korek idung xbatal la abg angktku saleh :D

dhiera said...

korek idung batal puasa..naseb yenna tu tak puasa~

Niena Pengembara Ilahi said...

akak tu tak pose hehe

hyz said...

korek dengan rakus? eeeeyuuuuuu

syarifahsidrus said...

tak beringat la akak tu..ohoho

diana said...

korek idung bulan puasa lebih nkmat dari bulan2 lain...

YOUsoF said...

Korek hidung itu nikmat, tapi seksa bagi yang melihatnya lebih² lagi di khalayak ramai...




iye ko adalah abang yang baek hati... ;D

lilypelangi said...

aku pernah nampak ada seorang budak berbangsa i***a dia korek idong lepas tuuuuuuuuuuuuuuuu m a k a n . yeaaaaaaaaaaaaakkkkkkkksssssssss!!





geli gler doh !

echaRierie said...

hahahahahaha..adoi2..
tp btl2..kdg2 apa yg kita nmpk kita wt entri..hehe :)
good syrup ~

Izzaty Ishak said...

Yennnaaa dei! Hahahaha

Saiazuan said...

la ko tgh korek idung ke skrng ni? hehe

Wanie said...

adoi..die tak sedar ko usha die tak..keke..malu gak kalau terkantoi..:D

shida'R said...

haha..lawak plak..entri korek idung pon blh haha..sabar jelah yenna oi..haha :P

yat sadri said...

aiyoo.. entry yg busuk tpi lawak..!! haha~ sengal gla..