Followers

Monday, August 15, 2011

kucing pon membebel

daniel ade tompok hitam..yang puteh tuh name nye putih :)

ohh tadi daniel membebel non stop..tampaq sat g baru tao..ngiau-ngiau tanpe henti sambil hentak-hentak kaki..aku pegi la dapur bukak pintu..kelam kabut dy keluar ikot lubang pintu grill..

sempat pulak dy kentut sebelum keluar..ciss..hampeh punye kucing..baru aku tao rupenye kucing pon kentut..ohoii kentut dy bukan maen...sedap lagi kentut aku bunyi sebab ade mcm irama-irama sikit..

aku rase mesti dy nak berak lah..jangkaan aku tepat sekali..dari hasil siasatan aku melalui tingkap..si daniel nih memang sakit perut nak berak..patot lah bebel tanpe henti..bakar ekor nanti baru tao..

haaa..kantoi aku mengendap kucing tengah berak..perghh macam mayonis hasil yang di keluarkan si daniel..cume warne je laen sikit dan mungkin rase dy serupe kot..err pernah rase ke??

jadi kalu kucing anda bebel tanpe henti dan bontot dy dah terkumat kamit..bukak kan la pintu cepat-cepat sebab sebenarnye dy nak berak tuh..oke bubye :)

61 comments:

laskar pelangi said...

ewahhh! comel tol nama meowww..daniel tuuu=)

betol tu..bila meow bebel kuat sangat.dia memang nak keluar..cian dia duk tahan tahan..apa daaaa ngendap meoww duk berak..haha

Meow Aizawa said...

haha..btul2 kucing pon ade kentut..
haha..
yg htam putih tu sme warne ngn kucing meow..hehe cumil2..hehe

Syuxer said...

hahah bangang ko gi intai kucing berak..ggila ke hapa hahahaha..naik timbik kat mata baru tau heheh

Cik Tetra said...

alaaa..comelnya daniel..tampaq sat g baru tau..hehehe..kem salam kat daniel eh..:D

MissViVio said...

hahahaha...ada ka taik kucing g samakan dgn mayonis..eeuuww...yucks!! haha

Niena Pengembara Ilahi said...

comel nye kucing tu tido

Fathiah Hamim said...

hahaha kucing aku yang sorang tuh dia membebel tapi tak bukak mulut. entah apa yang dia tak puas ati.

abghani said...

wek wek wek..loya tekak den

cik sakdi said...

pergh danial leh produce mayonis?gempak la kucing ko. meh cium danial skett. haha

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.
naseb baik aku tak ada kucing.
hahahah

Anif Abdullah| AA said...

nama kuceng aku shaharuddin tambi..boleh la suai kenal nnt.hahak..

*nak gak tuh masuk topik kentut dia :D

echaRierie said...

haha..nama kucing daniel..
suka nama tue..

eee..syrup ni ngendap poop kucing lak..
wakakaka ~

Nurul Iman Rosman said...

eh eh, macam dah biase ngendap je.

hehehe, peace. ^_^

cucu umie said...

untunglh fham bahasa kucing..hahah ayie xfham langsung kot..aishhhh

muhamad hanif said...

nama kucing kau daniel ?


tampaq sat g baru tao !



lalalalalala.

delarocha said...

ceh, entry ko sangat menjengelkan kali ini... apatah lagi aku sedang makan roti bersama peanut butter.

meaw said...

miahahhahahahaha! letak je kat luar kalau dia nak berak,haha

pamie said...

kahkahkah..ko bagi banyak sangat makan cili kot..sebab tu hasil cair..hahahaha..

Luqeem™ said...

gahaha..tak pasal je kucing boleh bebel..,,klu x bukak pintu sah dia boleh marah lak..ha

Lea IsNaw! said...

bagus betul daneil
bagi signal
kucing aku x reti2 nak berak kat luar
grrrr

Addin said...

hahaha okay , addin pun bari tau yang kucing pun kentut ,

wahhaha :p

asfira aminuddin said...

hahha. bwat penyiasatan pada kucing pulakk!

amna said...

how come nama comel cmtu letak kt kucing.. haih..

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

betul tu....lau bau kentut kucing,mucook la...

wahhaha...sempat g usha n siasat kucing yer..ehheh

Liyana Zahim said...

Daniel? Ahaksss~

alif haris said...

hahaha .. sama la kucing aku ..
mcm tu jugak :D

tp kdg2 die bising sbb mintak suruh pukulkan cicak kt siling ..jatuh nnt die tagkap mkn hahahha

cik aisha said...

skodeng kucing membuang ke...kang naek ketumbit kt mata(org2 tua slalu ckp camtu)keh2

Rtp Farra Arisha said...

kucing? kucing lagi? arisha takut sama kucing. kih kih ;)

eja said...

ahaha..samela ngn kucing eja..klo lapa plak smpai dgigit2nye jari haa..

Panggil aku Han said...

muahahah...nk berak punye pasal die mmbebel tak henti..

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha.anda memang seorang perase kucin yg hebakkk.hihihi

fiq. said...

ek,,,xnak aku skode mcm kau, nanti ta lalu mkn..haha

Wanie said...

huwaaa..name kucing ko daniel? pehh macam mat saleh..hehe..

err,loqlaq la ko ni dik..p basuk taik die tu..keke

haniey said...

eee yek..ish blh kurus posa intai kucing berak..ahha

kjaharun said...

hahahah...

bukan main sedap lg nme kucing tu Daniel..

maya anis said...

skodeng2..xpose laaa ni..kantoi

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. boley pulak macam mayones ek.. eee,geli.. naseb tak bela kucing..

Cik Bell said...

ceh..bia btOl kucing kentOt..tak rakan ke dia kentut? haha

L said...

pergh... hampeehh nk berak upernyer.. huuu

sy syg awak.?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

cik bulan said...

aku terbayang..chait

sara zainol said...

ehh.. kucing sara laen.. dia special skit.. xmelabur kt luar.. melabur dlm toilet.. :D

adib syazwan said...

bahaye tu! jangan skodeng kucing berak, nanti ketumbit mate!hahahahaha!

My Life's Journey said...

Comelnya daniel ..nape la die tak kentot bertalu2 lagi kat syrup yer? Leh bagi gemuk cikit hihi ..jgn mare :)

nurathirahkaman said...

hahaha...bagus bebor kucen tuh..:)

suesue said...

kahkahkah..amboi,dah faham bahasa kucing ni..tah2 spesis sama tak? hehe

Run Away said...

wahahahah...terer jew..pasal tucin ye...;d

cik pha said...

kelass kucing kau nme daniel.marah pulak kan danny xfactor..sebb name dia ngn kucing kau nk2 same hahaha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

okay, daniel itu kucing..aku ingat si pakcik handsome tadi..HAHA :D

shafmechy said...

kucing aku selalu kacau aku tidur bila dia lapar...geram aku

sakurasue said...

hahaha entry selekeh. kucing kentut ke? x pernah dgr ponn.

plain jane said...

HAHA klako,ade ke ngendap kucing berak.

Dynda said...

kucing pon kentut?? ouh,ouh. baru tau. haa

schaze zainn said...

OMG ingatkan nama org tadik..haha

err.mcm mn bau kentut kucing ye? agagaga xP

syarifahsidrus said...

waa,seram da nak makan mayonis..ahhaha

Izzaty Ishak said...

Teringat kucing zaty. Dia bagitau je nak berak. Kucing zaty bole bercakap.

AHAHAHAHAHAHA

lilypelangi said...

kucing aku pon pernah kentutkan aku . siot jer

Saiazuan said...

kucing den dlu den letak dlm sangkar je.. bia dia berak kat stu je...haha

Lieyda said...

heh? mcm mne bunyi kucing kentut>? xpnah dgr pun

diyan said...

dah lali tengok kucing berak tak trill langsung :P heee hai hai :P

atikamohdnor said...

hahahha

yaksss
selekeh gila kau

Afikah Aziz said...

kalau kucing nak muntah die membebel gak x haha