Followers

Wednesday, August 24, 2011

suami orang

aku rase muke aku ade iras salih yaakob lah

gatal sangat sebab berbunge-bunge cinte dan dedaunan keguguran dengan suami orang sorang wanita disekse oleh isteri teman lelaki nye..padan muke..

tu lah padah nye maen dengan suami orang..err maen apakah?? konda kondi mungkin..alaa permainan tradisional tuh..maen cinta la..suke pikir laen kan..tampaq sat g baru tao..

ta pasal-pasal je kene kurung dengan kene seksa selame 5 hari..isteri lelaki tuh mintak wang tebusan RM50 000 dekat suami sendiri kalu nak teman wanita dia di lepas kan..

aku rase 2-2 ta betol..yang sorang gatai bukan main sebok bercinte dengan suami orang ta dak akai ka..yang si isteri pon same ta de akai..yang pergi tangkap dan sekse tu asal kan dah jadi kes polis..nak tao lebih lanjut bace sini..

jadi jangan maen cinta cintun cintan dengan suami orang kalau ta nak isteri dia mengamuk sakan seperti singe lapar..maen konda kondi bole..kalu nak carik yang berpengalaman pon carik la duda ke..dude harlino ke..oke bubye :)

62 comments:

MissViVio said...

hahahaha..hati ppuan kalu da skit, dia blh wat bnda yg dia ndri xpkeaq yg dia bh wat. haha..da x heran..

muhamad hanif said...

baik main galah panjang weh !



lalalalalalalalal.

atikamohdnor said...

konda kondi ?

apakah ?

:D

budakijaupendek said...

macam-macam mnusia buat kalo dh geram.

Encik JI said...

tahnya. Encik Ji pn byk pglaman. kekeke

Cik Tetra said...

hahahaha..pompuan..pompuan.. :P

Saiazuan said...

ko nk kawin 4 ke? hehe

Cik Ca'ah said...

haish
mintak dielakkan la nak carik2 laki org ni

meaw said...

pelik-pelik oh sekarang ni, mintak jauh la dari semua ni kan,huu

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

err...masalah lah ade org cmnih dlm dunia..aku pn mnyampah dah nk ambik tahu..macm dah biasa sgt berlaku..lemau ah..eh, apsal aku emo semacam nih.. haha..adios! :D

Fara E's said...

tang mne muke ko nan salleh yaacob ? haha

sara zainol said...

bahaya betoi la.. ishh ishh minx simpang la bercinta ngan laki org..

aimi adilah said...

nape bini saleh yacob x buat cm 2 ek??? ahahhahahahahah

cik sakdi said...

laki ni kalau dah dapat baru,,yang tua dilupakan.ni yang aku marah ni.wahahha

shida'R said...

aduhh mcm2 hal lah..hehee..nk men pon dgn org punya..apaaa daa... ^_^

ArulchelseA said...

aku dulu suka main galah panjang..kih kih kih kih

EnciK AxixOu said...

idolaku...abg jem..

Run Away♥ said...

waa...pic saleh yacop...mencikkk...dia kawin wamai..huhhhh...

Khairil said...

ada bau2 bacang ke dengan abang jem?...

Far8 budak baik said...

tuu lahh jangan kco suami org..hihi
aku panas betol lahh tgk pic dy uhh..
semua awek muda dy nk rembat..
wa frust gile beb..
x patut betol lahhhh...
klo dah tua cari ar yg tua..
yg muda bagi lah chan kat muda kn..
grrr haha!

Ct Aja said...

hahahha, memang nak kene tampaq org camni...takde keje cari keje..

Anif Abdullah| AA said...

hai abg salleh!!

hahaha...

cik pha said...

kesian pula kat 2-2 ni.y aku pelik.napelah nk dicari laki org..? peliklaa

Syazwan Che Deraman said...

adehh..macam macam ragam manusia.

dua dua tak betol.

abghani said...

suami org laki ku

Syuxer said...

perghh trauma la kekasih gelap suami tuh hehe..gila ar adik-beradik boleh jadi join jenayah huhu..beraya dalam lokapla jawbnya hehe

syarifahsidrus said...

boleh pulak main kurung camtu...

Cik Baju Kurung said...

haha . terkejut tak pasal muka salih yaakob keluar . :D

Fathiah Hamim said...

pergh macam2 jenis perangai

haniey said...

berani gile pmpuan tu,smpai nk seksa org bagai..dhla jd kes polis..kan dh xtenang hidup..hehe..cr mslaah btul..

ILA HonEyBuNNy said...

baiklah...

akan ingat pesanan neh..jangan main dengan api kalau xmau kena sambar....ehheheh

ZURAINI said...

tabaik owhh.. laki org tu. haha

Lea IsNaw! said...

aku redah je suami aku kawen lain
tp kena up sikit nafkah tiap2 bulan
keh3

kim heeruul said...

gigurl sekarang ada tak yg single lagi..?
gua tgh mencari la..tp tak nak la yg isteri org...keh keh keh..^^

ZWAN SABRI said...

konklusinya, jangan dok caras orang punya.. ;)


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

Sarah Mohd Saleh said...

itu dikatekan cnte mempengaruhi akal fikran ;D

cucu umie said...

dua2 xad kerjakan..pelik2..haishhhh

Wanie said...

pak tua, klu mcm ni untung ak tak bace paper online..bace kt blog ko je la..versi mudah..heee

lain kalai klu nak main laki org tgk dulu bini die macam mane..klu tak garang bru 'on' haha

alif haris said...

meh bercinta dgn aku wahai gadis2 ..aku single ..bukan suami orang ..hahhaa

fiq. said...

dalam hal ni,,lelaki jugek yang untung dan bernasib baik,,huh,,damn

Umie Artoqiemie said...

dude harlino tu sapa??

sue perbs.. said...

lerr.. ganas gak si isteri nih.. sape2 pon lah, pndai2 la fikir mane baik mane buruk

aiman fanboy k-pop said...

heehee...dua2 gila+tak betul..hakdooii...aiman pon tak tau ..macam2 ragam manusia..cam kuih kat bazaar ramadhan pon ada.......issshh!!!!sorry dtg lambat..baru boleh blogging..thank komen entry aiman....

Luqeem™ said...

konda kondi boleh ek..try la..haha..tp dgn bini org la

syazwiena khan said...

ikat u la ! minta tebusan kat bapak u . artis hilang ! haha .

pamie said...

moral of the story..jangan kacau laki orang..cari la lelaki yang soleh saperti saleh :P

diyan said...

syrupmasin kawen blom ?:P

Awan said...

suka bace berita2 begini ye...huhu

diana said...

pompuan gatal je yang nak kat laki orang ni..
sapa ambik laki akak.akak nak
cubit2 perut dia..

asamasin said...

tuh la..lenkali men facebok jer..xde kna tgkp.. :D
hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

awek2 skunk GANASs....

syasya said...

hahahha ape la. mmg dua2 ponx betol..yg si mangsa tu dh tau laki tu berbini pegi gedik2 pesai pa..yg di pemangsa tu pulak x bijak dalam buat tindakan.kan dh jd kes polis. mau x kene raye kat jail la jawabnye..

adib syazwan said...

pelik2 je kan manusia zaman sekarang, sanggup lakukan apa sahaja untuk masuk dalam paer, wahahahha!

Niena Pengembara Ilahi said...

main la guli ke... main congkak ke.. apa la....

echaRierie said...

woah..bahaya2..
xmau jd cmni..amin~

Cik Bell said...

Hahaha.dlm watak nie sume ngengader.

khairul akmal azman said...

ko jgn jd cmni da la sirapmasin..hehe

najihah sahami said...

haha...



nak kawen 4 ke sirap??


bes oo bini ramai.


haha

Izzaty Ishak said...

Jangan main konda kondi, main congkak. Lalalala

schaze zainn said...

nak kawen banyak boleh.

tapi kalo tak de duet jgn kawen banyak..

xP

dlm kes ni 2 2 giler..haha

saiko kot..

YOUsoF said...

Aura suami orang ni lain macam weh... Lebih hebat dari aura konda kondi mahupun congkak.. ;D



Masing2 ada akal, sendri mau ingat la..

rara pinkmafia said...

muke saleh yaakob mude2.