Followers

Saturday, August 20, 2011

janda dan hotel

comel kan irma hasmie nih..gambar dari fb dy :)

aku terbace satu berite dekat kosmo pasal janda di samun di hotel..berape banyak "di" lah..bace tajuk mule-mule rase kesian..tapi bile dah bace sampai habis rase kesian tu macam hilang sikit..

seorang jande anak 4 umur dlm 30 tahun kene samun dengan lelaki australia..paling dramatik bile mak cik tuh dakwa dy membuat hubungan seks dengan lelaki australia tu sebelum dy ta sedar diri dan di samun..

dah la kene samun lepas tuh dapat ugutan pulak yang gambar bogel makcik nih akan di sebarkan kalau ta bayar RM 30 000 dekat lelaki australia itu..

jadi kesimpulan nye..jangan lah mudah percaye dengan orang ta kenal dalam alam maya ini..ecece..alam maya la sangat kau..tampaq sat g..

kang ta pasal-pasal jadi macam jande nih..kan aib dah terbukak..kalu orang Islam kan lagi malu..bulan-bulan puase buat bende ta senonoh..

jage diri..selamat puase ke 20..pesanan khidmat masyarakat ini di bawe khas oleh syrupmasin..wiwiitt farid si hero nak bagi kad raye..sile lah mintak dekat dy..haha..oke bubye :)

58 comments:

shafmechy said...

dia buat seks secara rela? mungkin tu balasan la agaknya

ain samsudin said...

mcm mcm skrg ni. belum kes main kerat kerat to. isk

BuLat i2 CirCLE said...

irma hasmi 2 pn comel . Aq leh dh letak dlm list bakal awek gak 2 . Haha .

Yg mak cik 2 . Pk 2 kali nk kasihankn die . Saje cari bale . Ish ! Ish !

AmyZana said...

err
ingatkan ape laaa...salah si janda tu jgk kot... :/

abghani said...

letih sgt kot...sampai kena samun...hahah

biawak goreng said...

memalukan... tapi sebab nak report... kenelah story gak an...

selamat berpose bdk gemok... ke dah kurus? hahaha

kaizen said...

dah buat dosa terus dpt balasan...

echaRierie said...

btl !!
jgn cpt sgt nk percaya org..haha..

lilypelangi said...

ishk , macam2 kes la skang nie . bila baca abes entri kau , aku pon tak kesian kat macek tu . hoho

miss ika said...

aiyooo..kan dah termakan diri sendiri..balasan atas apa yg dia buat..kita yg melihat, mendgr n membaca nie kena sentiasa mengambil iktibar jaga diri..:)

cucu umie said...

kehkeh.. tpy hang boleh dipercayai ker tidak?? huhu gurau shje.. btol tu..tidak boleh percaya dekat orang 100% lg2 yg bru knal...

Asyila Zainuddin said...

haha.. tu la.. org ni bukan boley pecaye sangat.. hmm..

EzyFibre said...

orang australia ni memang tak puase ey??

asamasin said...

ish3..

Lilynn Sazlin said...

oh sayalah lisa surihani.hahaha
well, mmg begitu. dunia skrg mcm2 orang. need to be more more carefull. llk pun skrg bahaya maa..kes simbah asid tidak kira llk perempuan mahupun orang tua dan budak. careful yo ~

Cik Bell said...

huish..bahaya giler...

syarifahsidrus said...

tetiba ada gambar irma hasmie tu..hehe

waa,macik tu

Jumir said...

Toksah la...buat benda yg bukan2 n percaya sgt kat org yang tak kenal. Hmmm...bulan2 posa ni patutnya tambah pahala.

Ct Aja said...

Lorr 2 la cepat percaya kat org..

meaw said...

takut la nak kenal kawan macam ang,hahaha *kejam tak? just joking,heee.....

aku dah redeem dah kad raya kat farid,haha

Kaki berangan said...

Ceh gambaq tu... buat suspen jerk, ingt kan apa la.

cik sakdi said...

adoi. patotnye tajuk janda gersang disamun. baru sedap. hahahha

Cik Tetra said...

bulan2 pose pon wat benda tak senonoh...aiyooo...

btw..untunglah dpt kad raye lagi..hehe.. :D

Rain said...

terkejut den, ingtkan irma jd janda.. kurrsemangat, ingtkan aku ketinggalan gosip artis..


nak minta duit raya warna merah kat sirap !!

ku khalida ku radin said...

wakaka. janda sengal ^^

atikamohdnor said...

ish ish ishh .

simpang malaikat 44 .

haha . eahh janda tuu Islam eaa ?

Fathiah Hamim said...

hmmm kesian ke takkk

ILA HonEyBuNNy said...

betul tu...bukan hati2 di jalan raya ja kan..tampaq sat g baru tau dk caya org yg xkenai lam alam maya neh..

bahaya tu..heheh...dri neh kena la jaga...;-)

budakijaupendek said...

aiyak!
dh takde lelaki melayu ke kt malaysia ni??

Nurul Iman Rosman said...

senang citer,
jangan percaye kat sape2 pon.

hahaha. selamat semua nye :)

Anif Abdullah| AA said...

taste nak orang australia je..huuu

kesian tu teteppp ada..Nak buat camne, terlalu berani sangat serah diri camtuh laa.. Macam2

inche hlovate said...

hai yaa..ape pun tak boley

BuLat i2 CirCLE said...

aq rase dh coment yg neh

Lea IsNaw! said...

gigolo!

teha said...

ish2 ~ bln2 pose nie pon nk buat gitu... ape laa nk jd

asfira aminuddin said...

yeke? dah dgn lelaki warga asing mmg bahaya kan. ee takot and mintak simpang.

alif haris said...

lah sapa suruh main ngn australian tu ..

Hana Soffelia said...

Erk.. disamun selepas adakan hubngan sulit dgn lelaki yg menyamun? tu mcm kes cari penyakit je. Well, eloklah jadikan iktibar utk semua orang.

Syazwan Che Deraman said...

asal la janda tu nak sangat berseks dengan mat salleh..
tang mana yang menarik guwa tak tahu.
kau tahu?

Umie Artoqiemie said...

adoyai.. tu la makcik tu nakal sangat siapa suruh.. selamat berpuasa ke 20 jugak =D

Shamsuddin Amin said...

ishk ishk...
biarla dia kene samun...
padan muke... huhu

Fyqa said...

bhaya betuii.
ish3.

delarocha said...

buat jahat dibalas jahat....

teciq said...

org yg kite kenal pon tak boleh nk pecaya sngt..grrr! =_="

Luqeem™ said...

ksian gak kt prmpuan ni..huhu..

farid xnk bg kt aku pun :D

Wanie said...

manis betol irma ni..syiok buat kak ipaq ni..hehehe

makcik ko kate ye?huhu..muda lagi kot 30an..

shida'R said...

dah tau janda nk mcm2 kawen la lg kan sng..huhuhu..ish tampaq sat g ^_^

fiq. said...

uiyo, tak pasal2 le malu satu negara....

motip irma? janda nabil,,haahah

nini said...

haah la..lepas baca dah hilang kesian da...=p

kim heeruul said...

kuang asam punya org australia..

aimi adilah said...

giler r......




cun ciot irma ni.....suke2.... :)

schaze zainn said...

mula2 kesian

bila tembelang da pecah

rasa meluat.

donia donia =,="

muhamad hanif said...

sekarang kau rajin baca kosmo yaa..


bagus !

Far8 budak baik said...

tulahhh kn..kesian janda tu...
mesti janda berhias kn..hampeh betol
lelaki tu..grrrrrr

kad raya aku x laku beb!!
haha grrrr

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

pengajaran cerita budak gemook : janganlah jadi spt janda.. :D

Syuxer said...

salah janda gak dok lakukan hubungan seks..kalau islam memang memalukanlah dok wat maksiat di bulan ramadhan neh..jangan caya dengan orang asing kelak nanti jadi cam janda merepek tuh huhu

diyan said...

tpi dyan percaya kwan blogger yg username syrupmasin tu boleh mcm tu ??:P

YOUsoF said...

Adakah anda sudah kehabisan gambar Lisa dan Wan maimunah sehingga sanggup curi gambar Irma Hasmie?... ;D



Aku kalau baca kes macam tu memang geleng kepala la... Ada akal tak pandai digunakan..