Followers

Tuesday, August 16, 2011

gewdik..

oh gmbar lempang 

aku rase nak lempang diri aku laju-laju bile aku tulis gedik jadi "gewdik"..kenape-kenape aku tulis macam tuh..arghhhh..ohh letih kan kalu ade yang tulis macam tuh..gewdik ittew lew..jangan sampai cheq tampaq sat g..

ade kah ciri-ciri orang gedik salah satunye care penulisan dy macam tuh?? haha..ta tao lah..mungkin jugak kot..ohh letih doe..sumpah cakap kalu kau berkerjasame dgn orang gedik mengade nih..

ta buat itu menangis sampai meleleh-leleh hingus hijau..bile dah masuk universiti tu tinggal lah perangai gedik manje itu..dah besar dah kan..bole jadi mak orang dah..

ta manis kalu gedik memanjang..nanti orang pon jemu..dari suke jadi ta suke..gedik gatal pon ade jugak kan..lagi-lagi gedik nampak lelaki ke..

ehh pompuan je ke gedik nih?? ke laki pon same?? ntah lah..tapi banyak lagi perempuan mungkin..tu yang aku jumpe lah..ta tao lah anda-anda yang laen..

jadi sile jangan jadi gedik..ehh aku pon gedik la tengok nih..ittew tak shukew shawngat owang gewdik niew..maaf ini keluh kesah..siape terase dy lah raksase..haha..oke bubye :)

58 comments:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

serius aku pn rase same gak doe, bebudak mmg camnih..tak dewasa betul..ape punye spesies ntah.. kOrUNk InGat AdEW OrUNk ShuKew kew? haih =.=

♥ cik_farah ♥ said...

hikhiihik..
farah pn xsuke pompuan kalau nampak laki tergedik2.. rasa menyampah.. kalau manja sangat jangan la terkinja2 depan org.. ye dok? :)

Lea IsNaw! said...

aku tak terasa


hahaha

kjaharun said...

gedik.. semuae perempuan ade sifat gedik..

kadang2 x sedar diri tu TERgedik...

hahahahah :D

syafa said...

honestly sy pon xsuke sgt dgn spesies manusia laki o pompuan yg suke duk guna ejaan gewdik, suker, kitew..dll. cm lidah pendek sgt xley nk sebut betol2.. hahaha

adakah dorg spesies gedik? wallahualam :)

Niena Pengembara Ilahi said...

erm.. akak biasanya yg tulis cmtu terus close tab jer, sbb tak paham hehe...

schaze zainn said...

ala baru jek ai nak gedik-gedik..ekeke xP

schaze pon tak suke gak xP

kalo gedik sikit takpe kot sbb nmpak juga la cute kan, tp kalo over sgt tu mcm nak muntah pulak xP

Fathiah Hamim said...

hoihhh aku kalo ada group members yang gedik aku sembur je. tak kuasa nak layan gedik2 neh.

kena lempang je, tampaq tak cukup untuk mereka neh

nurAMALLINA said...

aku gewdik tak?

najihah sahami said...

hahaa....mesti ramai yang terasa dan jadi raksasa dan makan budak masin nih. padan muka!!

Nur Hamizzah said...

itteww pun tha cukew. demm.. hahaha. aku pun tak suke gak tgok orang gune bahasa baby ni. susah nak paham.. haha

cik najihah said...

hahah aku x suke kot yg jenis cakap cmtu..geli

meaw said...

kitewww tak gewdikkkk pownnnn, tapi titeww nak jugak tulis gitewwwww,hehehehe :P


aku pon rasa macam nak tampaq je sapa hat duk tulis gutu,huhu

Abby Salvatore said...

separa lelaki ramai yg gedix.tp abang2 macho pon ada gak yg gedix.

nyampah!

:P

pamie said...

bak kata anwaqq hadi..

ewwwwwwww..

hahahaha

Asyila Zainuddin said...

h0h0.. tak suke tulis macam tu.. contoh je jd jew kn.. jew tu kan maksudnye yahudi.. huh.. tak bepikir sungguh..

rara pinkmafia said...

oh terasa oke!hehehe

Afikah Aziz said...

oh saya tak terasa hehe :P

muhamad hanif said...

weeewiit,

sirap dah marah, taktau..



lalalalalalala!!

syarifahsidrus said...

gewdik..eww..hahha

geli geleman dengar kan

MissViVio said...

hahahaha...entry awk chowmeyl lettew...eeewww2...kamon...mcm rosak bhasa kot..sumpah ayt yg ada ew2 kt blkg 2 x comel. urgh~ haha

cucu umie said...

serius ramai perempuan yg gedik tpy lelaki pon ad yg gedik juga..

mcm hanglh..tulis bnda mcm nie..gedik juga... hahah


gurau shje saleh..jgn marah..

adib syazwan said...

haha!perempuan memang gedik kan?lalalala

cik aisha said...

i xgedik u...haha.nyampah gak sape yg cam gediks tu tp kalau yg smlajdi mmg lmh gemalai cam gediks tu dimaafkanlah.gediks yg dbuat2 tu rasa nak sekeh2 je...;p

echaRierie said...

hahaha..ok2..nak gewdik jgk la..
no offence la syrup.. :)

Fyqa said...

sbnarnye gdik ni mcm mne je ?

list kan lagi contoh2 gdikk.
huu

cik pha said...

kalu pompuan gedik tu biasa.kalu laki gedik laur biasa jadinya hahahhaha

Far8 budak baik said...

x pyah nk shukwe sgt lah kn..
lepang kau karang laju2..
hahahahahaha..
seyes nyampah ngan gedik..
tapi aku pun gedik gak..
hahahaha camner tu

aimi adilah said...

ahahha.. bkn kamu sorg je yg myampah.. sy sbg girl pom rse myampah tgk org yg gedik ni :P

Cik Tetra said...

saya pon meluat tgk org tulis gedik mcm tu..scary je,.hahahah..

Lalalililulu said...

naseb baik aku xgedik...hehe

Izzaty Ishak said...

Itewww shukewww la entry niewwww!

Pergh? Terbelit lidah aku baca tulisan sendiri :O

Anif Abdullah| AA said...

Memang...kalau jumpa,rasa nak sumbat stokin basah dow kat pompuan yg feeling gewdik ni.. hahak..

lilypelangi said...

haha . aku malas tadi baru tgk vedio matluthfi tentang "eww" . aleh2 kau lak tulis entri tntg gewdik . hak3 . nice2

ILA HonEyBuNNy said...

samew lew..ittew xsukew gakw oreng gedikwww neh...ahhaha

eee gelis la tulis gitu...tampanq sat g baru tau..ehheheh

gedik la gatai la...lau org kedah pgl galak gatai meriyam..ehhehe

Saiazuan said...

gewdik~ huhu

haniey said...

haha gewdik..ee geli ah tulis gewdik..haha..

aiman fanboy k-pop said...

eeehhh...aiman terasalah...coz selalu tambah perkataan "ew" kat hujung perkataan......waaa...tak mau jadi raksasa!^^

Lieyda said...

haha. weh laki pun gewwdik ok. euw. myampahnye bila eja mcm tu

teha said...

hahaha ! tak suke laa org tulis camtu.. mmg nmpk gedik pon.. hahha !

Finaz Jaafar said...

hahaha..annoying sungguh dgn org GEWDIK cemtuh..

budakayien :) said...

bhahahaha ! :) like ini entry tetibe . lelaki pung ada yang gedik okay ! HAHA . *perempuan gedik normal what* . tapi kalau yg tuliss begituwww !! *tuu buadd oag meluat namanya !* :)

aiman fanboy k-pop said...

ahhh!aiman tersa...coz pernah beberapa kali guna "ew" dalam entry...hakhakhakhak.....^^..
ngada2 kan bunyinya?heehee..hbis rosak bhasa melayu gara2 menggedik kuat sgt..

cik Dil said...

ittew nak gewwdikk kt syinnni boleyyyyhh??hahhaha*penatnya nk ckp camtuu

Saddila said...

haha menyampah gila kalau org tulis mcm tuu .

auww gewdik gileww .

haha .

Panggil aku Han said...

hahah...gewdik nyew diew...
byk btl w nye..hahah

diana said...

kadang2 orang tak gedik pun boleh jadi gedik tetiba...
heheh...

diyan said...

nasib dyan tak pernah tergolong dengan golongan macam nih =..=

hai hai saya datang XD

ArulchelseA said...

gedik2 menawan ..kih kih kih

Wanie said...

adoii..kalau ko tulis sume ala2 'gewdik' tu mmg aku lempang lame dah..lenguh lidah nak bace ohh..haha

pompuan je selalu gedik..laki mcm tak penah jmpe lak..

Syazwan Che Deraman said...

pompuan gedik manis nampaknya.
bila lelaki gedik..menyampah plak..eh. ye ke?

cik sakdi said...

itewwww pownnn gewdik gak abang allehhh. kan? hihihik.

alif haris said...

erk .. aku berbual tgk orang gewdik nih .. =,=

EwaFiwa said...

haha paling menyampah kot tulis gedik gedik mcm tu . mcm tak normal haha

mahfudzah said...

nk gedikkkkk gakk.haha

shida'R said...

ekekee..shuker nye shayer haha...gedix tu best :P

tampaq nak??

YOUsoF said...

Gewdik itu hebad! ;D




Dua² pun ada gewdik masing² tapi pompuan lebih hebad kot.. heheh

inche hlovate said...

euww!! ita pun tak suka org gewdiks2 ni..menyampah lorhh