Followers

Saturday, August 6, 2011

fuyoo belasah suami..


bukak metro terbace "isteri curang belasah suami"..perghh berbual doe..aku rase isteri dy nih mesti wrestler..bile isteri dy belasah gune kaki meja..nak tao bace dekat sini..

selalu nye dengar suami dera isteri..kali nih sedebik si suami kene..dah kantoi curang nak belasah suami pulak kan..gile kesian..

angin 1 badan sebab kantoi terus belasah suami..ohoii..kalu isteri dy masuk wwe divas championship mesti bole menang..mao kalah oo kelly kelly..

macam-macam lah..kalu mase cinte-cinte indah macam makan sireh sambil letak ice cream vanilla..monyet lalu dekat depan sambil pegang tangan dengan unte pon ta sedar..nih dah kawin bole pulak curang..

baek jadi macam fauziah nawi dalam tanah kubur..baek je..sopan dan santun ta habis-habis lipat kaen..asal tanah kubur je mesti ade scene lipat kaen oleh fauziah nawi..huhu..

dah lah banyak merepek nih..yg perempuan jangan belasah lelaki anda pulak..selamat puase ke-6..oke bubye :)

49 comments:

kjaharun said...

perempuan makin lame maki ganas...
bahaye2~~

Syaz Wanie Affandi said...

aduh...macam2 hal la.......>,< 100% derhaka kat suami....ahhaha

Cik Zety said...

tauu takpe, pastu budak laki tu lau dtg uma je mesti ada org meninggal :P

cik pha said...

sian kat si suami sikit2 kena bleasah

*lawa isteri kau hehehe

puteri ain said...

dunia skang dah tak betul . haha

Bella Bell said...

ewwww.. ada gak manusia macam tu.. ganas2.. huhu!!~

diyan said...

xsampai hati nak belasah matikan ja :P heee

cucu umie said...

haha..nak buat mcm maner dok..isteri memang hebat dripada suaminya.. btw, sudah bnyk perkara pelik skrng nie..aishh lelaki blash perempuan lh bunuh and lepas nie apa plak..

YOUsoF said...

Itulah silap suami pilih isteri yang ada tali pinggang hitam heheheh.



Kalau dah geram melampaui batas macam tu la jadinya, tapi last² mesti dua² malu sebab dah susahkan ramai orang..

cik sakdi said...

hah,kau perasan plak scene lipat kain tu. weh tapi betul la pompuan kejenye memang lipat kain je, kain xhabis2. serius ni, haha

Miz Novexx said...

gengster betul pempuan zaman sekarang... hahah

syrupmasin said...

kjaharun - haha..tu lah..bahaye betol..kene jage2 nih :D

Syaz Wanie Affandi - betol2..100% derhake..ta baek oo

Cik Zety - ermm..adoiyai :D

cik pha - haha..kesian gile kan doe..err..tuh kawan lah :)

puteri ain - haha..bnyak sgt bende berlaku smpai ta betol..haha

Bella Bell - haha..ade lah..ganas betol :D

diyan - haha..kalu mati kan masuk penjare pulak :D

ayie - haha..isteri dy hebat doe dlm hal gaduh2 nih :D

YOUsoF - haha..betol..jdi pilih la yg ta reti melawan..errr.haha..susah kan betol :D

cik sakdi - perasan la doe..kau rajin ta lipat kaen?? :D

Miz Novexx - haha..wrestler doe pompuan skrg :D

Penggemar Coklat said...

wah??!

spechless!

hahaha

Lea IsNaw! said...

wah...die ada tali pinggang hitam ke?

ish...boleh pulak nak belasah suami...

hawiz said...

pehh..ganaz2

Suhazli said...

hahahaha sengal gila ko ni.. :D

AIEN NOT ALIEN said...

dah wat salah curang, membelasah lagi... double trouble salahnya..

kesian suami dia..hmmm.. dunia sekarang macam2 ek...

Asyila Zainuddin said...

wahahaha.. pasal pe tetibe ade fauziah nawi plak ni? kekeke..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..boleh pulak monyet pegang tgn unta kan..

makin moden zaman tuh makin mcm2 lah ragam manusia.. wallahualam ~

Ko doalah jgn dpt bini yg mcm wrestler doe.. :D

Izzaty Ishak said...

Kalau dah nasir bilal khan jadi penggali kubur, isteri kena lipat kain la pulak? :O

Pergh, curang ni kes paling tak best! Hmmmph! Dah tu nak belasah suami pulak, tak bole blah betul!

Awan said...

haha..aku baru perasan die suke lipat kain je

syarifahsidrus said...

teruk.ada jugak camtu eh

diyan said...

balas lagi :Kalau mati xrasa sakit sangat derita dibelasah tu :P

nurAMALLINA said...

pompuan skang ni ganas! Grrrr!!!

syrupmasin said...

Penggemar Coklat - haha..ta terkate kan :D

Lea IsNaw! - haha..mungkin la kot dy ade..ermm..kesian suami dy :D

hawiz - ganas sgt tuh :D

Suhazli - haa?? haha

AIEN NOT ALIEN - tu la..dah la curang pukol pulak suami..adoii..

Asyila Zainuddin - haha..suruh jd macam fauziah nawi :D

Fee - haha..kau doa2 kan la aku doe :D

Izzaty Ishak - haha..dalm cite tanah kubur fauziah nawi rajin lipat kaen..haha..errmm..betol besar oo keslaahn curang nih :)

awan - haha..perasan kan?? :D

syarifahsidrus - haha..ade lah...tu msmpai masuk berite :D

diyan - haha..err..tp mati susah ta smpat taobat :P

Azham Vosovic said...

ganas....mmg ganas hehehehe

muhamad hanif said...

oh,

wanita semakin ganas sekarang. kawen dengan lelaki jelah..



AHAHAHAHAHAHAHAHH

ArulchelseA said...

ada masalh dalaman tu.. kih kih kih.. tk pun masuk air..

YOUsoF said...

Haha.. tapi kalau menurut sangat takut sang suami kebosana pulak nanti.. pandai² pilih lah senang cerita.. ;D

echaRierie said...

hahaha..mksdnya pempoan pun blh jd kejam jgk la syrup..haha..

moga di jauhi ~

btw, lwk r monyet dan unta pegang tgn..adoi..haha

shafmechy said...

aku takut la nk kawen..haha

aimi adilah said...

mesti bini dy atlet gusti dlu =)

Kiera Qaira said...

ganasnyee..lol :P

Fathiah Hamim said...

1. belasaN suami eh? =D

2. santuH pun boleh!

3. kau sengaja ke salah eja?

4. dia nak make full use of ilmu taekwondo dia dengan membelasah suami nya.

5. selamat puasa ke-6! =P

schaze zainn said...

donia donia =,="

mcm2 benda pelik berlaku skrg..

Anif Abdullah| AA said...

hahak..apa dosa fauziah nawi??

memacam lah isteri skunk..adehh

Cik Tetra said...

peh gile kentang blasah suami..omaigod!!

*selamat berpuasa hari keenam..:)

aqmalazmi said...

takut -.-"

Wanie said...

hehe..padan muke suami tu..tu la main kayu tiga lagi..tapi yg metro sebok2 tu apesal..huhu

ko suke tgk tanah kubur ye?ak pun kadang2 layan gak cie tu..:)

Shamsuddin Amin said...

ishk ishk...
dh la kantoi, blasah suami plak...
kompom neraka... LoL

slmt berpuasa juga...^^

Saiazuan said...

adakh kau pn bkl mangsa belasahn isteri di sebelah?? hehe

Tukang Karut said...

errr... terus aku tanya tunang aku dia minat gusti ke x... hoho..

inche hlovate said...

layan juga cite tanah kubur:)

teciq said...

terbalik suda dunia sekarang..haha

ke laki dia tu takut bini? =_="
belasah balik bini dia! haha ^^

shida'R said...

unik an isteri pkul suami huhu^^ pelah..mcm2 hal!

meaw said...

meaw tau nape ko pesan gitu kat kaum perempuan... sebab ko takut kena wrestling gak letew!hahahaha....

p/s: ada ke org makan sireh dgn eskem vanilla,auta je ko ni,muahahahaha :P

alif haris said...

perghhh hardcore gile pukul suami huhuhu

amir aizat said...

akhir zaman dah ni,haha

Nurnajwa said...

Gegirl skrg gnas wehhh ><

Tp kte tak, ahahha ;D