Followers

Thursday, August 11, 2011

susu oh susu


ohh tu la gambar last sahur-sahur du uitm..kenangan tuh..sahur dengan pengarah kampus uitm kedah..ohh bukan nak cite pasal sahur nih pon..sebab zwan sabri ade tulis kan..bace sini ye..

ape nih susu-susu..ehh nih bukan susu cap gantung ye..sile jangan pikir laen..dah besar minum susu lembu..kalu dah besar minum susu gantung lagi tampaq sat g baru tao..

elok doe minum susu..bagus untuk tenage zahir dan batin..eh ape batin-batin nih raye lambat lagi lah nak zahir dan batin..

selain tuh susu lembu dengar-dengar dapat elak gout..aku nih wajib oo minum susu..kire macam susu tuh pemberi semangat untuk mule kan hari lah..ecece..

cari sendiri lah kebaikan susu kalu nak tao kebaikan lebih kan pasal susu..eh ape ayat macam pari-paria nih?? malas aku nak carik..usahe sikit noh..haha

jadi minum lah susu..untuk sehat dan kuat..kompem ta lapar pagi-pagi..gigi kuat..tulang pun kuat..haha..oke bubye :)

62 comments:

Luqeem™ said...

mnum susu dgn kurma..komfem sihat smpai tua..

nurAMALLINA said...

hahahha susu gantung!


aku nampak aje kalau benda2 tu. HAHAHHAHA

Fathiah Hamim said...

err susu gantung tuh apa? -____-!

Panggil aku Han said...

minum susu mmg kenyang dn tak cepat lapar :) elok minum time shur...heheh

Cik Tetra said...

saya suke minum susu segar HL..sedap!! :)

Wanie said...

hensem kawan2 ko wey..:D

susu baik untuk tulang..hehe..aku selalu skip minum susu sejak posa ni..huhu

Syazwan Che Deraman said...

susu cap gantung lembu punya boleh kan?.

perah sendiri..fresh lagi.hahah.

aku dah lama tak minum susu.

Syuxer said...

aku tak berapa suka susu weh..kalau perisa coklat bolehla aku telan huhu...sekarang tengah nak latih tekak terima seadanya susu arlene huhu....

meaw said...

weyh,aku tak pikior pelik2 okay,ko yang membuatkan aku terpikir pelik,hahaha.... susu memang sedap wooo....lagi susu anmum,aihhh...saloh2...susu anlene :D

khairul akmal azman said...

cam ala2 pinky girl lak aku tgk si botak ni

C i k P i p i T e m b a m said...

apa yg cuba diperkatakan ? pamela anderson xde plak . kakakakaka . malam ni malam jemaat . ingat nk cter lain ka . hakhak

sara zainol said...

susu byk calsium.. baek utk tulang :) gigi pon kuat haha

kjaharun said...

saya tak suka minum susu...
huhu :P

delarocha said...

nak susuuuuuuuuuuuuu

Izzaty Ishak said...

Alaaaa, zaty benci susu doe! :(

khairul akmal azman said...

hehe.oi pakwe lisa!

Tukang Karut said...

minum2 susu anda jadi kuat dan sihat...

♕ Mr.IX ♂ said...

sunnah tu minum susu

alif haris said...

haha ko kwn zwan rupanya :D

aku pn suka minum susu dow :)
feveret kot ^^

Asyila Zainuddin said...

susu dutch lady perise coklat sedap! hehe.. :D

Nurnajwa said...

Ohh mmat dpan tu kacak gilos ;D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

bagus doe kau minum susu, aku layan milo je, susu pure tak ley telan..

teha said...

susu putih xsedapp... susu cokelat baru sedapp.. hehe

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..seronok baca gaya penulisan neh...

tersenyum baca....menarik

yeahhh..i love susu cap gntg..eh silap..susu rendah lemak...hehehe

nurathirahkaman said...

fobia dengan susu..i keep vomiting while drink it..:(

Anif Abdullah| AA said...

motipp zwan sabri ade di situ..??
aku jarang minum air bersusu2 ni..tp carrot susu n yougut aku layann dow..hahak

cik sakdi said...

susu segar HL ke weh??sedappp ooo,.susu tepung, xleh telan. haha

Saiazuan said...

aku suka marigold :)

laskar pelangi said...

boleh jadi model susu tak ni duk promote2 sangat..kih3 =D

ZWAN SABRI said...

ek eh ada nama aku laa.. HAHA
btw, hang ngan susu mmg x leh dipisahkan kan? sebab tula gigi and badan hang mantap dan kuat.. jeles aku.. ;)

Addin said...

addin tengah minum susu dutch lady 123 ! ahahah :p

pamie said...

suka kopi..hahahaha..

Jer ... said...

SUSU KAMBING LAGI ELOK LA ... " HI GOAT" ... sepeket singgit . dapatkan di pharmacy berdekatan :D

cucu umie said...

minum susu ea?? incya-Allah kot..sellu minum susu adik ayie yg twins shje..tumpng minum..hohoh

fairuz said...

siyes gua tak boleh telan air susu sejak dah besa ni. haha

bighagenjo said...

:)

diyan said...

yup susu terbaikk ^^ hee
calcium pom sedaapp :P

Far8 budak baik said...

aku ingt..aku sorang je tahu susu
cap gantung tu..hahaha..
tu ar..aku pun sahur ibu selalu
wat susu..seyes sedap..
mesti kau susu fresh dari lembu kn?hahaha

rara pinkmafia said...

wahhhh muke sume jambu jeee =)

Niena Pengembara Ilahi said...

susu bagus utk penghadaman, akak suka minum susu tepung cmpur milo :)

Asrul "iLham" Sany said...

geng jambu air muahahaa

Puan Kutu said...

wah tiba2 rindu waktu puasa dulu2 kt merbok..uitm dihatiku..haha mkn nasik tak sedap kt dining..

LeLy shuhada shaari said...

aku baru blaj minom susu. bli hat dutch lady a. full cream. mula2 tak le p..tp gagahkn jugak sbb gastrik. hahaha

Anum said...

saya suka susu

asamasin said...

susu?xnak2..nk syrap cmpor asamasin.. :D

AIEN NOT ALIEN said...

minum susu anlene..hihi

Afikah Aziz said...

susu kambing la best hehe :)

Cik Ice said...

Sayangnye..Cik Ice jarang minum susu..(-_-)

Alin Marlini said...

sempat bergambor ms sahur ek..

echaRierie said...

promote susu lak ea..haha..

dutch lady coklat sdp..hahaha ~

syarifahsidrus said...

jadi duta susu pulak..hhahaa

khairul akmal azman said...

menu pe hari ni?

Lalalililulu said...

yerkkk xsuke susu...huhu

lilypelangi said...

aku suka sahur susu dengan cococrunch ..

mak aku lak susu dengan kurma tiga bji . lalala~

adib syazwan said...

haha!susu dutch lady ke?hehe

haniey said...

hani xmnum susu tepung tu..kalu hani mnum pun,hani mnum susu pekat je..hehe

maya anis said...

utk kalsiumm...bg tulang biar xreput aikkk hehhe

Abang Kacak said...

minum susu boleh jadi putih.. betol ke??? hehe

miss dynda said...

iklan susu la pulak.. hek :D

YOUsoF said...

Susu cap gantung kegemaran ramai....




Masa sekolah agama dulu ada sorang kawan aku kena tolak sampai nak terjatuh, dia tahan guna tangan. Boleh patah tulang tangan dia..

Mula dari situ aku sedar akan kepentingan susu...

shida'R said...

taw la susu lembu ishh tampaq sat g..hehee :P

nifi2408 said...

ayat wajib : tampaq satgi baru tau . haha .