Followers

Saturday, August 13, 2011

kentut pulak dah..

siape nih siape nih..haha

setengah orang segan kot kentut-kentut nih..naseb aku nih baek ta suke kentut merate-rate..ecece..perempuan konon-konon macam geli lah dengan kentut tapi hakikat aku yakin kalu sesame dyorg mesti ade buat pertandingan siape kentut paling hebat..

trademark tu doe kalu kentut bersepah..mesti orang akan kenang kau sampai ke tua sebab kentut merate-rate..nanti dah tua kalu ade reunion..

ehh kau lah saleh yang suke kentut merate dulu kan..haaa..kan senang orang ingat..ta de la kau dilupai bagai kacang lupe kan kulit..kantoi aku suke kentut merate..

ehh tuh contoh je lah..aku nih sopan..mane ade kentut merate-rate..nak kentut je mesti dalam plastik..bole terus yak yak dalam plastik tu..

makan kacang, makan keju, apple, kubis bole jadi penyebab kentut..nak bace pasal kentut bole lah bace dekat sini..ehh ape nih pasal kentut nih..

bersopan lah ye jangan ikot perangai pak tua tu..ta senonoh betol kentut merate..tampaq sat g baru tao..cemuih la..oke bubye :)

46 comments:

Saddila said...

kentut dalam plastik . haha sentil la . :)

Luqeem™ said...

haha. kentut kna sopan..

syazwiena khan said...

bushuk btoi baunye :)

shida'R said...

hehee..isu kentut pun boleh eh buat entri hehe..menarik nih..kentut dah xde pape..dah byk org skg kentut selamber hehe..

Syazwan Che Deraman said...

hahahaha..

aku yakin.pompuan suka kentut rata rata.

kau pernah main tak game kentut kempal..bila nak kentut, tadah dengan tangan, kempal then baling kat muka orang?.hahaha

Awan said...

apa kne mgene ngn gmbr haha

Addin said...

kentut boleh hilang kan stress ! hoho :D

echaRierie said...

ok..saleh suka kentut merata2..haha.. :)
kan dh kena..
peacee !

Lea IsNaw! said...

ish3..anak sapa la ni suka kentut bersepah...kekekeke

lilypelangi said...

si A : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa! ( jerit tetiba

si B : kenapa kau jerit ?

si A : aku kaver bunyi kentut .



????

teha said...

hahaha ! kalu kentut tu slow n xberbau tak pee laa nk kentut merate2 pon.. hehe ~~

Cik Tetra said...

hahahaha..kentut..?? dpt bygkan tak bile lisa surihani kentut..mesti omaigod kan!! hehe..


psstt: ooo..gambar makwe le tu.. :)

Fathiah Hamim said...

kalo kentut 'harum' aku senyap. haha

maya anis said...

mkn telor...kentut busuk hihihihi

cucu umie said...

haha..stkt kt upsi nie mber2 ayie suka kentut sembrgn siap lawan kentut lg..huhuh

ILA HonEyBuNNy said...

xmau kena tampaq.....hehe

suka kentut diam2 ja..heheh...

muhamad hanif said...

kau mmg suka kentut pastu tak ngaku kan ?



lalalalalalalala.

kjaharun said...

hahahahahah... pehal aku tegelak bile kau cerita psl kentut ni??

hahahahaahahahhahahahahahahah~~ gelak lagi :D

nurAMALLINA said...

jangan sedihlah doe. haha. aku akn selesaikan masalah ni secepat mungkin. aku ada sikit masalah la. hehe doakan aku selamat dunia akhirat!

Nurnajwa said...

Ahahaha, plak dah ;D

Jαnnαhツ said...

kentut itu busuk tapi ia perlu untuk melegakan perut... hihi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

kentot oh kentot

kentot senyap2 orang tataw . tetibe kua bau je

heheh

:)

Bigdaddyz said...

kadang tidak dapat di halang kes2 macam ni...hehe

Nurul Iman Rosman said...

ok, nah free kentut utk anda.

PROOOT POWW PANK PUNK PANK KEBABOWW MBEEEKKK! :D

cik sakdi said...

makan ubi la weh kentut gler gler.kau cube la.pastu wat entry. haha

Asyila Zainuddin said...

pempuan takde lawan2 kentut okay! tak senonoh.. hahaha..

haniey said...

ish mmg xsenonoh btul kentut mrata2..haha

shafmechy said...

kentut tak baik tahan doe..haha

mahfudzah said...

hai sopann,,haha;p

Wanie said...

budak ni rajin bace paper..bagus2, senang g interbiu nanti..hehe

laskar pelangi said...

yeke tak main kentut merata? macam tak caya jerk.. wahaha =)

alif haris said...

har har har !!
aku pernah terkentot dpn orag ramai ..
pastu aku terus usha slack kt membe sebelah aku,, kononnya die yg kentut .. hahahaha

Umi Asura Sanusi said...

sye selalu pikir...kucing kentut tak..mesti cumel kan kalau kucing kentut..hahaha

aiEz said...

Err,kentut merbahaya..kentut tanpa bunyi,heh..

bukan photographer said...

ko buat entri pasal kentut terus aku ingat kat member aku..spesis kentut bersepah...cume depan awek2 je die boleh cover kentut..hahaha

Anif Abdullah| AA said...

tampaq satgi baru taw.. pompuan kentut tak b'bunyi tup tup dahh bau telor dow..hahak
*mmg berbual entri ni..grrr

Run Away said...

Met pagi...jalan2 sini dan poloww....;d...

bighagenjo said...

gamba sapa tu?
ni apa cite kentut2 ni,
busuk lah. haha!

AIEN NOT ALIEN said...

kentut untuk kesihatan ^_^"

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

cemuih tuh ape? dalam kamus DBP takde pun..hohohoho

Miz Novexx said...

tak malulah Pak tua kentut merata rata,
kahkahkahkah
(^__^)V

Shamsuddin Amin said...

tringt sorg member time hostel dulu...
trademark dia mmg kentut...
suruh je dia kentut,
bile2 mase die boleh kentut... hahaha

meaw said...

ek eleh,kentut merata la sempoi,hahahaha! lepas makan kentut,lepas mandi kentut :P

Saiazuan said...

haha aku ada tabiat burk ni gk.. tp xde la dpn2 orng pn..ngan adik2 je.. huhu

schaze zainn said...

paling tak tahan kalo kentut tak de bunyik bau die mmg membunuh..haha

p/s: cempedak pun salah satu kentut xP

syarifahsidrus said...

dalam plastik?hahhaa