Followers

Tuesday, August 16, 2011

sekali mengaum..

lepas kene marah rase nak tengok cite lion king lah..

tadi abah mengamuk atas sebab-sebab yang ta dapat di elak kan..padan muke..bapak sumpah scary bile tengok abah mengamuk macam tuh..

rase nak nyorok bawah meja ta nak keluar-keluar..habis jugak la kuku kena makan takot punye pasal kan..rase nak bertepuk tangan sebab kene marah..haha

kalu sebelum nih buat salah sikit abah maseh lagi cool sambil bole lagi nyanyi-nyanyi lagu awan nano bersame..tapi tidak untuk kesalahan kali ini..oke sile buka lembaran baru ye..dan belajar dari kesilapan..

jadi pade anak-anak yang tengok abah-abah anda yang cool dan versatile..jangan sesekali membakar semangat beliau untuk mengaum kerane sekali semangat nye untuk mengamuk terbakar dan membara habis lah..

jadi pengajaran nye jangan nak buat salah bukan-bukan ye..sile dengar arahan dengan teliti untuk mengelak kan sebarang kesilapan berlaku..haha..

kim salam dekat bapak-bapak anda..dengan lafaz Assalamualaikum..naseb abah dah cool sekarang dan maseh boleh terus menyanyi kan lagu awan nano dan makan roti john bersame-same..oke bubye :)

54 comments:

diyan said...

jgn ingt bapak cool tak kan hot :P heee

meaw said...

ang buat pa sampai pak ang mengaum ni,degil lagik! haha

muhamad hanif said...

abah aku tak hafal lagu awan nano lah..

mcmana ?

SITI NOORNADIYANA said...

garangnya... ni mesti nakal sangat ni. heee... ^^

cucu umie said...

kehkeh..sama shje mcm ayah ayie..kalo marah perghh tpy 5minit lepas itu okay blik..

aimi adilah said...

cian dy kne marah.. marah tanda sayang :P

Lea IsNaw! said...

kim salam ayah ko!

wah hebat ayah ko reti nyanyi lagu tuh

Syazwan Che Deraman said...

kau buat ape doe?..
abah kau boleh mengamuk tu.
kau ponteng puasa ea?

Cik Tetra said...

uii takutnye..tp abah sy pon grg jugak..scary..

Cik Ice said...

Aduii..kena marah ngan bapak niyh..mesti budak degil niyh..:P

kjaharun said...

oke kene marah ngn ayah itu normal..

time kecik2 hingusan dulu penah lari rumah sebab kene marah ngn ayah.. hahahahahah

Fathiah Hamim said...

haaa dah kena baru takut. hehe

puteri ain said...

kaum2 bapa ni kalau dah marah mmg scary betul . hehe

syazwiena khan said...

dahla muka cam johan !

alif haris said...

har har har .. boleh tahan bapak ko mengaum ye syrup :D

kalau ko mengaum cmne pulak ?? scary tak ..

laskar pelangi said...

abah pelangi pun sama..kalau angin barat daya muncul..rasa nak tumbang rumah..hahaha =D tapi,bila dia bergurau..kita plak kena bahan..hik3:)

abghani said...

marah tanda sayang

asamasin said...

padan muke!

syahirooAhmad said...

lion king zaman kami masih budak2 haha. ingt lagi nih

Shamsuddin Amin said...

ayah mmg cool je...
tapi ade mase, mmg takut nak mampusss... huhu

Nurul Iman Rosman said...

same macam ayah saye.

nampak je cool, sekali hangin dah datang. adoi, takot takot. hehe ;)

difficult easy. said...

ayah saya pun selalu naik hangin kalau kitorang buat salah. hik!

Wanie said...

haha..nape bapak ko ngamuk wei?mesti anak2 die nakal sangat ni..bapak aku skang dh tak ngamuk, mungkin dah tua, tak larat..hehe

haniey said...

ni mst degil sgt kan smpai abah boleh mengaum mcm harimau..hehe..wah algu awan nano..anak sedara hani suka :)

Saiazuan said...

haha sekali dia terkam~

muhamadsufian89 said...

sikit punya garang abah tu jadi. macam mana boleh jadi semarah tu ni?? hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wsm....abah ila jawap dah...ngeh3..

sama la...abah baik..tapi pernah ila wat perangai...berhari2 ila majook xcakap..ehheh...sekarang dah ok...sekalu kena marah...fuhhh..mmg mcm nak nyorok bawah almari la..ehheheh

Bigdaddyz said...

air yang tenang jgn sangka tiada buaya...hehe

fiq. said...

begitulah awan nano nano nano nano nanao nano..haha

bestnye dapat ayah yg cool jugeeekkk,,mcm sporting je, ala sekali sekalae je,,nanti tak langsung, anak naik pale pleek

ABU said...

nasib baik dah cool kalau tak kuku dan jari2 sekali habis di gigit sbb takut hahahahaha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ko buat ape smpai abah ko ngamuk doe..ha! baru ko tau langit tggi ke rendah kan..

yatie Awang said...

tapi betul juga tu, bapa2 ni kalau baik, baik juga tapi sekali marah boleh keluar api hahaha

sara zainol said...

alolo.. ciannye.. kena mrh ngan abah ek? siap gigit kuku lg ek? errrr.. alah mengaum jp je tu kn? hehe

buyat(bebola tomato) said...

apa kaitan kene marah ngan cite lion king? haha

Luqeem™ said...

hehe. bersabar la ye semua bapak bapak..bulan puasa ni..

aiman fanboy k-pop said...

garang2 pon baik jugakkn?heehee...

Miz Novexx said...

kahkahkah... pak tua kena marah,
best x?? (^__^)V

rara pinkmafia said...

rara pon takut kalau papa rara tibe2 mengamuk.

Niena Pengembara Ilahi said...

haaa.... org yg slow ni kalo marah mcm nk pecah dunia ni

Liyana Zahim said...

Ari2 abah sy mengamuk dan marah.. Abh sy garang giler... Tp sy tdk juge bperangai baik.. Mkn lame mkn btanduk.. Ahakss..

L said...

betol3.. dengar lah ckp bapak.. huhu

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

Zul Fattah said...

haha..kenapa ni..?

Izzaty Ishak said...

Wahaha. Ayah saya panas baran :|

Tapi dia cool! Err

delarocha said...

padan muke kena marah...

kui kui kui

teha said...

hahaha ! ayh sy pon gitu.. sekali dh marah , mmg takot laa

syiela said...

ha tu la buat salah lagi... kan dah mengaum sakan

shida'R said...

bapak shida pun mcm tu..skali mgaum sume nyorok huhu..

lilypelangi said...

aku pon takut lau bapak aku marah . kdg2 pandangan dia jer da buat aku kecut . hee

Far8 budak baik said...

hahaha..tu ar..kdg2 org cakap
lain aku buat lain..
kreatif sgt..
hahahahahahaha

Syuxer said...

ayah kita memang singa..kalau tak kaco temper dia, dia akan jadi manusia yang paling cool kat dunia hehe..:)..

siti kektus said...

abah aku pon jrg marah. bila dah marah amek kau. bergegar rumah. ^^

YOUsoF said...

Bila lagu awan nano dah habis ko boleh try pujuk abah kau nyanyi lagu Pokok pulak ok... ;D


Pandai² lah jaga hati bapak masing² ye..

Azham Vosovic said...

garangnya bapak awak hehehehe

syarifahsidrus said...

awan nano tu..hhaha