Followers

Sunday, August 21, 2011

gambar-gambar

betape besar nye hidung ku ini..err.kenape??

ewah-ewah bangun awal ari nih..macam nak menoreh getah..on laptop melihat gambar-gambar mase di merbok..ohh kenape muke aku seperti nasir bilal khan??

rase nak lempang laju-laju je bile tengok gambar-gambar mase mude-mude dulu..ecece..kenape banyak sangat muke dan style nasir bilal khan..kenape-kenape..

jadi simpan lah gambar banyak-banyak untuk kenangan di mase tua..segala nya disini mengamit kenangan..satu gambar dapat cerite banyak bende kan..

macam gambar aku dekat atas tuh..maksud nye ade lagi satu kosong..jadi sape nak isi 1 lagi kekosongan tu bole amek borang ye..

ade jugak orang yang jenis ta suke bergambar..contoh nye macam aku..aku kalu bergambar nih cukop susah..rugi oo..kenangan bukan bole di ulang-ulang..jadi hargai mase bergambar anda..oke bubye :)

44 comments:

inche hlovate said...

sekarg semua guna on9 la..mana ada isi2 borg hihi

aiman fanboy k-pop said...

sorry!!aiman tak suka bergambar.....haahaa...kecuali kalo ada mood....tapi,aiman cute..hakhakhak...!

abghani said...

gambar lama mmg syok utk dilihat bila kita keseorangan

Syazwan Che Deraman said...

macam johan je aku tengok.heheh

Miz Novexx said...

wah wah wah... asyik bergambar ngan pompuan je, kalau macam ni konpom Taylor swift lari, hahah

Lea IsNaw! said...

aku lak gila kamera..heheh

muhamad hanif said...

tapi,

kau asyik gmbar dengan awek je. nampak mcm.Errr,

alif haris said...

betul doe .. gambar ni kita kene simpan ..
mengabdikan kenangan :)
aicece

aimi adilah said...

eh syrup yg sorg 2 cm heliza muke dy.... :)

Fathiah Hamim said...

bergamba cukup susah?? kau biaq betul. almost every entry ada gambo kau capap =D

Tukang Karut said...

aku pun tak suka bergambar tapi suka ambil gambar...

Luqeem™ said...

hahaa...bg la satu kat aku, jgn bolot semua..haha

Ct Aja said...

hihihi, saya suke brgambar, lg byk lg bagos...hi3..suke tgk gmbr ni, cool..

nGiau said...

cehhh..tipu la syrupmasin tida suka bgmbr..:p

delarocha said...

besar lubang idung..korek hidung pakai ibu jari ke?? huhuhu

Anif Abdullah| AA said...

kalau nasir bilal khan versi ori tengok pic ni mesti nak korek idung kau laju2..hahahak

pamie said...

tak suke bergambar..tapi byk je upload gamba ngan pompuan..hahaha..

ILA HonEyBuNNy said...

yer....xrugi kan kalau kita tangkap gambar byk2 n simpan..nti boleh tunjuk kata nak cucu...ngeh3..

pas tu...bila tgk gambar mesti teringat kenangan...;-)

Far8 budak baik said...

hahaha aku suka je..t
tapi takde kamera..
hp pun sekupang dua cam ner nk
amik pic..haha
perghhh sekali 3 kau rembat..
melampau!!haha

Sarah Mohd Saleh said...

hauhaha.eceh..macam retis pulak xske bergambo..haha

SITI NOORNADIYANA said...

yeke tak suke bergambar? hihihi.. :D

nurAMALLINA said...

haha comel2 belaka

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha.. bukan nasir bilal khan lah..macam saleh yaakob :P

beLLa said...

betol la weh. kalau tgk gamba dolu2, lawak pon ade gak ;p

Asyila Zainuddin said...

yeke tak suke bergambar? hmm.. mcm tak caye je.. ngee..

Freaky said...

nasir bilal khan ? ahaha asal lain je aku tgk..

ABU said...

aku pun suka begambar jugak hahahahahahaha

amni azmira said...

betoi2..
wat koleksi msa depan..

fiq. said...

haha,, ni kire netry kesyukuran sebab hargai masa bergambar eh,,,sape yg cipte kamera memang bijak kan

zulhilmi.tempoyak said...

ad la jugak sket2...haha

Wanie said...

hahaha..cepat tawaran hebat ni..sape nak saleh ni?free je ni..:P

lilypelangi said...

aku mnta borang tuk kawan aku . HAHA

Hana Soffelia said...

hahaha tba2 ckp mcm nasir bilal khan. tang mana sama tu? hikhik

btw, memang rugi tau xsuka bergmbar. Kenangan wooo. ^_^

meaw said...

aku pon tak suka bergambar,lalalalalala :P

shida'R said...

shida pun sma xsuak bgmbar huhu,xtaw kpe..mgkin sbb xlawo agknye heee :P

Syuxer said...

bila aku ada mood baru aku mahu bergambar2 hehe..

diyan said...

taylor swift kan ada .dah ckup empat XD

rara pinkmafia said...

knp nasir bilal khan?xmcm pon =0

YOUsoF said...

Dulu aku memang jenis malu dengan kamera mungkin masa tu muka aku tak ada iras² Abang Nasir lagi kot... ;D



Ustaz : Hidung besarkah, kecilkah.... Semua adalah ciptaan Tuhan.. Syukurrr. ;)

echaRierie said...

hahahahaha..nk cukupkan kuota ke syrup..gatai no..hahahaha

atikamohdnor said...

nasir bilal khan ?

waka waka eaa eaaa .
haha

najihah sahami said...

hahhaa...gmbar asek ngn aweksss je..ish.

Run Away♥ said...

idung besar seksi kan...;d

Anif Abdullah| AA said...

guling2 aku baca komen dlm ni,haha