Followers

Wednesday, August 3, 2011

puase tidak lagi bersame mereke..

ini housemate gile

fuyoo dah 3 hari puase tuh..terharu dapat mengharugi dengan tabah..ecece..poyo lah kau..taon nih puase tidak bersame dengan housemate di kedah..dan tidak lagi di rumah sewe..

banyak kenangan ooo dekat rumah sewe yg fully furnished dan berharge rm650 1 sem untuk 1 kepale..dekat shah alam rumah harge macam tuh kosong je..

2 kali rumah sewe aku kene serang dengan jiran sebab bising..dan sekali pak guard datang rumah serang..perghh rumah wanted nih..jangan maen-maen..

kenangan oo kene maki dengan jiran..siap cakap "duduk 4 orang je tapi bising macam paria"..perghh menanah telinge dengar..jadi jangan la buat bising bile duduk rumah sewe..nanti kene serang..oke bubye :)

40 comments:

inche hlovate said...

huhhh okay la tu kene marah sebab memang bising.. jiran aku marah kat budak-budah umah aku sebab org lain yang wat bising..sabar je la

apik pehe said...

hehehe...aku ni 1350 sebulan weh...bukan satu sem..hahaha

Fathiah Hamim said...

huihh korang buat apa sampai bising sangat mengalahkan paria?? O___o

Syuxer said...

hahahah camner boleh bising2 weh..ko pasang lagu cradle of filth kuat2 ke malam2 buta hahaahaha

Syazwan Che Deraman said...

best wooo puasa ngan housemate..kat sini aku kesorangan ..
huhuhuhuhu..

Cik Tetra said...

hahahaha..kena serang?? omaigod..paria?? AHAHAHA.. :D

Azham Vosovic said...

Hahahaha, menyewa kat mana bro?

Wanie said...

haha..meh la kedah jln2, bleh kite jumpe dik..:D nak suruh ko blanje sbnrnye..haha

ala rilek la paria je pn, bkn die pnggil keling..:P

kiz said...

biing mcm paria...hahahha..apo pun tak boleh.

ArulchelseA said...

memang pun..jgn bising2 ooo..klau tk kena baling..kih kih.. penah kena dulu..memekak je..main gitar siap mnyanyi tk ingt dunia..

Diary oF Mine said...

rindu lak nk bpuasa ngn kawan2... huhu

Asyila Zainuddin said...

wahahahaha.. wajib bising gile ni.. tapi laki kalo dgn geng die memang bising kan.. ngee..

Nurnajwa said...

Ahahaha, tukang buat bising ><

cucu umie said...

hehe..mahal juga ko rm650..tmpt ayie rumah 2tingkt 450 for one month.. and duduk 8orng..huhuhu btw, xcomplete sgt ah..

aimi adilah said...

kalau tgk gamabr nie... rase ny sorg je yg gler... yg lain semua normal =P

Anif Abdullah| AA said...

haiyoo.. karok lah tu kan?hahak

alif haris said...

hahaha pdn muke kau kene serang ..
rumah apartment aku dulu pernah kene serang gak ..
jiran mane nth yg tampal kertas tulisan merah , warning kitorang suh jgn bising2 .. hahaha :D

shida'R said...

bia betul dudk 4org bsing mcm 40 org? huhu..dasat ah..setiap org bawa aura smpai 10 kot hehee..

Miz Novexx said...

pergh!!! duduk 4 orang bising macam 40 orang, apalah pak tua ni

bhahahahahah :)

adib syazwan said...

haha!dulu aku dok umah sewa lagi teruk, kene serang dengan jiran, SRS, polis n last skali hal ehwal pelajar datang rumah, sbb ade org report, kitorang bising, hahaha!

Hans said...

hahahaha
garang gila jiran korang
:-)

cik sakdi said...

haha nasib baik jiran aku kat sini xade yg marah2, kitorng pon ape kurangnye. haha

echaRierie said...

hehe..i missed my friends after read this post..rindu mau puasa dgn dorg sm2..haha..

errr..echa x bising kt rmh sewa dulu tp bising kt bilik hostel..miahahaha..
memekakkan telinga dgn lagu rock..=.="

farah wahida said...

knp pulak dah tak puasa ngan mmber??
hurmm..

sara zainol said...

salam ziarah dr blogger uitm :) adat la tu.. bising skit je.. hehe :P

ABU said...

bising macam paria...ayoo yo yooh..hahahaha

siti kektus said...

duduk kolej je, tak merasa duduk rumahh sewa lagi. ;)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

dasyat doe perangai ko..haha..Tahap paria tuh mmg dh teruk sgt dh tahap kebisingan tuh.. kau buat konsert bollywood ke kat umah sewa tuh? haha :P

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhh mahalnya RM650 1 kepala .. ui ui .. kalau kat tempat umi, rumah sewa cume tige ratus lebih jer .. Aaaaa betul tu .. tak mau bising2 ar :)

Shamsuddin Amin said...

hahaha...
tu la... korg asyik bising je kan...
ni kompom men game je... LoL

btw, selamat berpuase... ^^

khairul akmal azman said...

raja wat muke btol la mmber gua ni..

cha zainol said...

tahun ni aku pulak puasa dengan housemate. rm 450 siap lengkap semua temasok astro.

kjaharun said...

rm650 1 sem setiap kepala??
1 sem ade bape bulan??
korang buat ape je sampai jiran marah??
best ke duk rumah cume 4 orang je??

amboi!! banyak pulak cekadak pompoan ni.. haha :)

YOUsoF said...

Haha kalau rindu ko call la diaorang tiap kali nak buka puasa.. ;D

murah gilababas sewa tuh!

hahaha aku pun pernah kena sound dengan pak guard dan jiran sebelah tapi takdelah sampai tahap ko tu.. hahah kenangan²..

amir aizat said...

good moral,hehe

Izzaty Ishak said...

Perghhhh fully furnished la rumah sewa tu? Seronok la kan :D

Hahaha. Korang ni riuh sangat kan, sampai kene serang da. Takpe, kenangan tu ;)

saiazuan said...

huhu shah alam nye kos memang tgi.. aku bruntung kt arau... tp xde la murah sgt pun

anismelon said...

same lah kite..anis dulu dok umah sewe pon 4 org gak..bile telinge masing masing sumbat earpon..sume pakat dok melalak..org luar yg dengar..pai org luar jerit kuat kuat.."dah boleh masuk af dah"..hee

cx's said...

heheh. student UiTM sumenya akan merasa perkara yg same n akn ckp 'rindu berpuasa dgn roomate' :) psl duduk 4 org tp bsg cm paria tu tkleh blah. huhu. bkn paria la tp kite heppi go lucky. huhu. smpi jiran haruk kt kite cuz jeles. kih3. btw, jemput join. segmen cx's :geng UiTM by campus

Suhazli said...

ala laki biasa la bising2..kecoh ape lak..takkan nak jalan sambil buat tangan patah kot..hahaha