Followers

Friday, August 5, 2011

bunuh sane bunuh sini..

mati kene bunuh la kalu pakwe dy tgk gambar nih..haha

berite semenjak 2 menjak 3 menjak nih ta habis-habis dengan bunuh..ade yang lepas bunuh kerat-kerat lah sampai 15..bunuh keluarkan isi letak dlm toilet lah..bunuh cekek-cekek lah..adoii..macam-macam dunia sekarang nih..

besar oo dose bunuh-bunuh nih..baek bunuh lipas..ta de kene tangkap..bunuh nyamuk ke..seronok betol manusie sekarang nih maen bunuh-bunuh..dah macam maen teng-teng..

pamela anderson pon ta de maen bunuh-bunuh oo..ape tah lagi norlia ghani..kekadang yang ta de musuh pon sebab dengki punyi pasal sanggup bunuh-bunuh..

jangan cari musuh..bulan-bulan ramadan nih baek kumpul pahale..sementare maseh hidup..peringatan untuk diri sendir jugak asyik pamela anderson je ta habis-habi..oke bubye :)

36 comments:

cucu umie said...

serius dok saleh..sekrng dok cerita pasal bunuh2 shje.. lagi2 kita kt bulan pose ini.. knapelah fenomena ini bleh berlakukan..

diana said...

nampak macam sepasang kekasih la..:p

Fathiah Hamim said...

bagi contoh laen boleh. tak habes pamela anderson, terbatuk dia tau. hehehe

Nurnajwa said...

Alahai, kte baru je join segmen jom cari musuh XP

Ahahahahaha ;D

*musuh tpu2 bolehlahkannnn*

nurAMALLINA said...

aku selalu bunuh lipas doe. hahaha

muhamad hanif said...

mcmana nak bunuh sirap eh ? ajar aku..ajar aku.


AHAHHAHAHAHA

Cik Tetra said...

hahahaha...setuju!! JOM BUNUH LIPAS AND CICAK!! hapuskan mereka!! hahaha.. :D

Syazwan Che Deraman said...

asal kau cakap pasal pamelai anderson?..
kau ngumpat sugar mummy aku ye..heheh.

aku tak ada duit la bro..nenek aku bagi kat aku je..kalo kau nak..datang la sini!

Asyila Zainuddin said...

banyak sangat main game bunuh2 kot.. sampai terbawak2.. kekeke..

kjaharun said...

alamak... td sya ade TERbunuh sekor semut.. kurang la phle puasa :(

aimi adilah said...

akhr zaman... mtk jauh lh dr kite semua....

sebut norliah gani.. ary 2 jumpe dy... kt chow kit aahah... beli brg nk niage kot =)

Nur syuhada asyiqin said...

eh eh eh..
ape kaitan dgn norlia ghani?
kalau die bace ni, mesti die penngsan.
hehe :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

eh, ade watak barulah norlia ghani..haha.. :D

shida'R said...

tuh lah zaman sekarang..bila bunuh org melayu..bila bakar org melayu sume melayu..huhu..pe nk jd nih..

Dhiya Fariza said...

teringin jadi doktor dorang ni tapi belajar tak pandai. LOL

Wanie said...

akak ko ke sape?muke ad iras sikit2..bkn ke ko sulung?keke

banyak betol kes bunuh..sbb tu ak xmau tgk brite..seram..

adib syazwan said...

dunia akhir zaman wei, same2 la kita beringat~

Azham Vosovic said...

Kalau ada org apa2kan lIsa SUrihani kau buat apa?

Bella Bell said...

ewww.. seram dengar berita bunuh membunuh ni..

cik sakdi said...

ah pamela anderson. membunuh iman kaum adam. kau pon dah terjerumus. kalu x dielak,leh jatuh ke kancah hina. wakaka

puteri ain said...

serious terkejut masa tau berita pasal tu . makin kejam dunia skang ni .

alif haris said...

ko tak habis2 ngn pamela anderson tu hahahaha :D

oiiit ko curi awek aku ... aku bunuh kooo ~~ :D

fiq. said...

tak habes2 pamela anderson..

yola, asyik bunuh2, mcm hobi...
pastu kerat2 plak

mcm badan dia je, suke hati je (emo)

mungkin pengaruh filem2 kot ataupun tahap mental org2 sekarang, xde iman

Izzaty Ishak said...

Dunia akhir zaman memang camni la :|

diyan said...

baik belanja dyan kebab ayam mana taw leh mpi syrupmasi lagi hihi

dunia sekarang ~ bunuh mcm main main ja :/

Shamsuddin Amin said...

ko ni
asyk pamela n norlia jer... haha
xpe2...
yg penting post tu ade motif... hehe

cik pha said...

nk termuntah bce ayt kuarkan isi letak dlam toilet adoii

pamie said...

sejak akhir2 ni ko banyak letak nama artis eh..nafsu di bulan puasa ke ape..kekekekeke..

Far8 budak baik said...

tu ar macam main teng teng je...
hahahahaha..aku ingt ape tadi..
mesti degar byk berita
pasal bunuh2 kat tb kannn..
ngeri kot..minta dijauh kn..
amin...k bai!! haha

Asrul "iLham" Sany said...

no hate, just love ;-)p

cha zainol said...

sebelum puasa kita kena minta maaf dengan suami atau isteri. dengan ibu bapa. dan sesama manusia. baru lah puasa kite tu oke :)

anismelon said...

takut tngk mcm mcm kejadian sekarang nie kan..salah sikit bunuh..ape sikit bunuh..nyawa nie mcm dah xda nilai..

YOUsoF said...

Bunuh sana bnuh sini, pamela sana pamela sini.. ;D





Manusia sekarang kan, dah memang tak rasa takut sangat kot nak bunuh² ni.. hati dah mati orang kata..

Suhazli said...

apa kaitan norlia ghani lak?hahaha..

bunuh tu hobi dorang..nak wat cmne kan?haha

schaze zainn said...

lagi satu org yg suke main sihir2 ni =,="

nak keluar pon rasa tak selamat..

amir aizat said...

kes bunoh2 ni skrng mmg bnyk dah,so beware!