Followers

Tuesday, August 2, 2011

mane ade hantu lah..

bye cik hantu :)

tadi mase nak pegi terawih padan muke kene tegur dengan abah sebab takot kan sarah..cakap ade hantu ini lah hantu itu..padan muke setepek senapang gajah kene dekat muke..haha

ishh budak-budak nih bulan puase mane hantu..haha..sebab gune ayat tu la mase kecik habis je makan time bukak puase terus maen "polis entri want to jaga,polis mati pencuri jaga"..teruk betol mase zaman budak-budak..tampaq sat g baru tao..

dah ta de hantu seluruh pelusuk tempat aku duduk tuh jadi sasaran menyorok bagi yang jadi pencuri..gile..reban ayam orang..jamban orang sume jadi port nyorok..

jadi kene turun kan ilmu dekat sarah nih..ehh bulan puase orang pegi terawih kau maen polis-polis kan..haha..seronok puase mase zaman budak-budak..oke bubye :)

43 comments:

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. kite mase budak2 dulu takde plak main gitu.. ngee..

Cik Azizah said...

hahaha terok betol zaman budak2 syrupmasin yer..jgn ajar sarah tu! kesiann..hahaha

nurAMALLINA said...

perghh muka hantu tu. luruh jantung aku

Syuxer said...

hantu dah kena jail sebulan heheh..tapi dia akan cari ko pasni hahaha..;p

meaw said...

huwarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! serius aku terperanjat nengok pocong ni berkeliaran dalam blog ko,huhuhu.... T_T

Lea IsNaw! said...

hantu kak limah ada tak?

aimi adilah said...

owg g smbyg terawih kite g main mercun bom uma org... bom masjid pas 2 dgr makcik2 melatah.... =P

*gambar antu 2 real ciot.... kecut pewot

cucu umie said...

haha..polis entry time dekt surau dulu main..n then kena marah dgn bilal..haha tpy esok main lg..kuikui

Fathiah Hamim said...

siot la kauuuu. kalo yea pun takda hantu pi letak gamba tuh pasai paaaa. ishhh nak makan kaki aku yang comel neh takkkP

Diary oF Mine said...

hahaha... teringat msa kecik2 dulu..

zulhilmi.tempoyak said...

erk....tkjut tgok gmbr tu mulanya...
hihi

eja said...

pose zmn bdk2 mcm xpose pon..salu curik2 mkn..hehee..=)

nini said...

ah bencilah....nape bleh plak terjah terus jumpa hantu....tak suka...=((((((((

Ungu Violet said...

adehh...terkojut den...heheh

adib syazwan said...

HAHA!HANTU OH HANTU!

Anif Abdullah| AA said...

terasa aku..^^ masa zaman muda2 dulu,aku camtu gak..kemain main kat blkg umah tak takut ape2..hahak

Cik Tetra said...

eiiiii..takutnya..gambar tu..sumpah scary...

muhamad hanif said...

aduisshh,

gmbar lain takda ke ? aku blogwalking sensorang ni..

Azham Vosovic said...

hahah, sy suka balik polis sentri gak dulu hahaha

echaRierie said...

nah..padan muka kat syrup..
hahaha ~
adoi..pic tue menarik sungguh..haha~
sy xpernah main time puasa..so kesian..haha

Wanie said...

haha..apehal ko tempek gambar hantu ni..huhu

posa zaman budak2 best ye..ko posa ke?hehe..aku mcm penah dgr lagu ni, tp tak igt main cane..haha

amna said...

as'salam, salam ramadhan ke-3 :)
kan dh kena sound. huhuu.. bulan2 puasa ni mana ada hantu la. semua kena ikat ^^

p/s:tekejut scroll ke bawah. grr!

ABU said...

hahaha puasa zaman kanak2 rebina macam macam..kalau ingt2 balik mmg kelakar..

Asrul "iLham" Sany said...

manusia itu sendiri 'hantu'

;D

Miz Novexx said...

seronok puasa zaman kecik dulu sebab takyah pikir pasal esainment ngan exam... huhu

AYuNG said...

lisa suriram dtg komen nih...haha~~~

nasib baik baca entry nih time pagi, klu baca mlm td..mau bederau jantung nengok gmba momok tuh....

MissViVio said...

ska sgt ek usik sara 2..hehe..:)

rara pinkmafia said...

eeeiiii x suke tgk piccy tu.berderau darah.

AIEN NOT ALIEN said...

zaman kanak-kanak penuh warna...

ponteng puasa pun takpe..mak marah kejap je...

pergi terawih tapi dok men sorok2 selipar takpe..mak marah sikit je...

dah besar cuba buat??? mesti mak marah banyak2..hehe..

khairul akmal azman said...

mak ai!
button komen pun de name lisa...
ke ko yg jd hantu!

suesue said...

terkejut betul tgok gambo ni..haish,nak kena la tuan blog ni

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hantu tuh tak leh scary lagi ker..hoho :P

Lieyly ︱ Alia said...

jdi budak2 best jgk tuh..kehh3 !!

diyan said...

betul main polis polis ni sampai dyan terjun longkang GELAP ahhaha

Cik Bell said...

taw xpe..pengalaman yg sama zaman knak2..
main hantu2..knOn2 nak pegi smbhyg terawih lpastu dlm perjalanan kena sergah dgn hantu..ape lagi.mencicit lari..tpi itu sekadar lakonan.haha..

YOUsoF said...

Tak sampai hati aku nak tampaq muka comel di atas tu.. ;D



LAgi seronok bila tangan cedera terkena mercun..

alif haris said...

hahaha .. zmn budak2 memang best dow :)
tak dpt dilupakan .. :)

Izzaty Ishak said...

Wahahaha. Zaty tak pernah main polis-polis. Pernah aain lawan-lawan mcm Power Rangers je. Bajet pink ranger. Keh keh keh

saiazuan said...

klu aku ngigau mlm ni aku carik ko esok..hahaha

schaze zainn said...

bulan pose kan antu ngan setan kene ikat..kuikui

p/s: waktu dak kecik dulu waktu pose je berani.hihi xP

Nurnajwa said...

Ahahha, budak kecik ape tau. Semua dia percaya ><

siti kektus said...

kiut pulak gambar tu. wawawa

Suhazli said...

haa tu la..curi selipar org g terawih..haha