Followers

Wednesday, August 3, 2011

merapu lah kau!!

ishhh-ishh manis sungguh muke anak ini

update nih sebenarnye macam nak riak sikit sebab berat aku dah jadi 69kg..ya Allah kurus-kurus..baru puase ta sampai 3 hari..jadi puase lah..dari 73kg jadi 69kg..haa..

mase yang same semalam ade makcik cakap yang muke aku nih manis..ecece..makcik nih nak mintak duet raye la tu..ade-ade je mak cik nih lah..malu cakap macam tuh cepat-cepat pegi toilet korek idung..eh puase lah mane bole korek idung..

bapak gile riak kan..kalu anda terase pak tua nih riak bole lah lempang laju-laju tanpe henti..dan berhenti seketike mase nak berbuke nanti..ta elok buke lambat-lambat..

dah la ta elok merapu lebih-lebih bulan puase nih..dr tuah ade berpesan merangkak tapi sampai lebih baik dari berlari tapi putus di jalan..haa..jgn merepek lebih oke bubye :)

38 comments:

Cik Tetra said...

hahahaha..wah untunglah..berat turun..nk kena timbang ni..nk tgk turun jgk ke tak..weeeeee..

hai adik manis!! hahahaha.. :P

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

okay, terima kasih buat aku blurr sekejap..haha :D

cucu umie said...

untunglah saleh dah kurus..nty masuk U jadi gemuk balik..haha lagi2 nak raya nty..hauhau

Khairil said...

haha..posa2 ni banyak merapu dana yer...hehe

nurAMALLINA said...

hahaha aku kalau bab berbuka, belum azan aku dah pegang air nak minum. haha

Wilayah Sepet Kuku said...

manisyeeee...hehehe

Syuxer said...

mesin penimbang tuh tipu ko..hahahah..jangan caya..itu ilusi je..;p

cik najihah said...

peh senyuman penuh nikmat tu hahaha

anismelon said...

hebat la..3hari pose dah leh turun pai 69..weee..kite nie tah bile la nak turun..huuu

Bro ahmad said...

ringan lagi tu..makan banyak2 hahaa

Asyila Zainuddin said...

uish.. baru 2 hari puase dh turun berat? gile hebat.. hehe..

Far8 budak baik said...

nmpk biase je aku tgk..
hahahahaha..weh weh...
aku tak kira lagi kot berat aku..
tapi dah kurus..
mmg kering lahh pas ni..ekekekeke
tu ar..x baik membebel byk sgt weh
hahaha =p

echaRierie said...

wahh..cptnya turun..
tahniah..hahaha..

diyan said...

dyan nk turun 1 kg pon susah bhai =..='

Anif Abdullah| AA said...

nak pinjam gigi boleh?hahak..

cik pha said...

bru 3 hari kalu cukup sebulan 60 ni hehhehe

Awan said...

ko mmg manis la...sape yang ckp bukan tu yg kne lempang laju2...huhu

Fathiah Hamim said...

owh ini memang entry merapuuu =P

Azham Vosovic said...

eleh best lah tu makin kurus... sy x g check lg ni...lepas ni bolehlah kot...

ArulchelseA said...

kadang2 merepek2 lg best..kih kih kih

My Life's Journey said...

Hahaha lawak jer syrupmasin ni ... tak der la berat sangat 69kg tu ... msh dalam tahap kecomelan tu :). Salam ramadhan.

amir aizat said...

waaahh cepatnye turun berat,baru puasake3 ni,huhu hebat2!

rara pinkmafia said...

wahhhh cane leh turun cm tu?buka tak mkan nasi ke?

alif haris said...

ahai manis la muka abg syrupmasin ni .. :D
*nk duit raya ehhehee

Syazwan Che Deraman said...

woow..ok la berat badan kau macam tu!!..

selamat berpuasa bro ;)

Rtp Farra Arisha said...

hi anak manis ;)

Izzaty Ishak said...

Ecece, manisnya sirap. Dah tak masin lagi la ni :D

ieka said...

untunglah dah kurang berat..
tak bek riak bulan pose,kurang pahala..haha ;p

Wanie said...

hahaha..mani macam kicap la kau pak tua..:D nak duit raya sikit?? hihihi
kalau org colgate contact ko mintak buat iklan ko nak tak?

MissViVio said...

wah..cntik gigi. :D

teha said...

waa.. syok nye turun brt bdn .. jeles2 =='

delarocha said...

makcik tu jujur rasanya...

Lea IsNaw! said...

nanti raya mesti naik balik
jaga-jaga...

lilypelangi said...

buka makan apa jer td ?? lalala



wow hebadnye turun smpai 4kilo :O

schaze zainn said...

wiwit. manis sangat ke muke tu? hihi xP


p/s: serang blog dia habis-habisan!
dah lama tak komen kat sini =,="

Nurnajwa said...

Manis? XD Agagagaga, boleh la~

*eceh, mula la tu nk kembang*

YOUsoF said...

Okeh ini adalah jenis merepek yang manis.. ;D


Pergh senang betul ko nak turun berat?!! aku nak naik bukan main susah...

Suhazli said...

manis ke?cam muka budak2 je..larii kang kena lempang lak..haha