Followers

Tuesday, August 9, 2011

errrrr..

kenape mulut itek nih??

sekarang nih aku ta tao kenape aku selalu bangun pukol sepuluh..macam dah ade suare zaiton sameon suruh bangun dalam kepale nih..bangun encik bangun..sudah pukol sepuloh..

kenape lah ta bole nak bangun dalam pukol 12 dan keatas macam dulu-dulu..mungkin sebab dah nak start kelas kot..tu lah sebab selalu terjage awal..err..awal ke pukol sepuluh tuh..bagi aku awal la doe..anak muda darah mude..pukol sepuluh kire awal la..ecece..

ohh tarikh konvo dah keluar..yeahh..30/10..haha..berdebar nih...ecece..ye lah walaupon diploma je..besar oo pengertian dalam hidup nih..3 taon nak habis diploma macam keletihan mengejar arnab di padang pasir..

tu la tarikh paling latest uitm keluarkan..ta tao la kalu lepas nih uitm tukar-tukar ke lagi..dan ta dapat nak konvo dekat uitm kedah..ingat kan batch aku dapat la konvo dekat dewan baru tuh..alahai..

nih sekali lagi entry berbual..kang ade pulak yang tanye ape motif entry nih..oke bubye :)

41 comments:

muhamad hanif said...

motif entri ?



HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Izzaty Ishak said...

Oh oh selamat berkonvo ya ;)

YOUsoF said...

Hehehe aku paham entry jenis berbual ni so aku tak tanya apa motifnya..



Selamat berkonvo ye Pak Tua..




Eh jap² ko ngan Alip ada buat apa² agreement kah? ;D

pamie said...

amboi encik..haha..adalah lebih suci kalau terus bangun je lepas sahur..haehehehe :P

pamie said...

kalau lepas raya takpe kot bangun jam 12..kehkehkeh..

Anif Abdullah| AA said...

aku hari-hari lagak ngeri bangun pukul 12..syok woo..hahak.. selamat berkonvo incik sirapppp... :D

ABU said...

selamat bergraduasi..alumnai uitm kan..hehehe tp masi stdy lagi kan uitm..

cik sakdi said...

eh nak conbo?? nnt aku datang bawak bunge. hahah

Niena Pengembara Ilahi said...

sore Zaiton yg kejutkan eh hehe.. oOo xlma lgi konvo.. tahniah...

cucu umie said...

untunglh nak konvo..aie nie bila plak nak konvo..last konvo mase SPM b4 real SPM//konvo untuk trial..hahaha

kjaharun said...

yow.... gambar di kelilingi gadis...
untung la~~~

selamat berconvo :))

asamasin said...

haha...kite adik beradik si masin.. :D nice story.. :D

syarifahsidrus said...

keletihan mengejar arnab di pdg pasir ? ahhaha....selamat berkonvo!

echaRierie said...

hahaha..kul 10 awal tue..np tak bgn b4 zuhur je..haha..
btw, it's normal bha syrup lmbt bgn..keke..

wahh..xlm lg konvo..congrats in advance..

meaw said...

weyh,syok ah ang dah nak konvo naaaa, aku next year,tu pon dalam bulan 4,lama g baq ang,huhu....... ooo,aku rasa dah tau sapa zaiton sameon,gagagagagaga!

Cik Tetra said...

bestnye nk convo..convo kt mne??

Asyila Zainuddin said...

haha.. sebabnye setan dh kene rantai.. tu bangun awal tu.. kekeke..

Fathiah Hamim said...

ecece nak konvo dah diaa. hehe
pukul 10 tuh aku biasanya tengah siram pokok kat rumah.

Rain said...

uih, over acting!!!

jum konvo ngn aku. bulan 9 hihi

mOon jOhari said...

diplOma je??? ngada2...ingt senang ke nk dapat diplOma je?? :P

Shamsuddin Amin said...

wah... selamat ber kombo la nanti erk... =)

cha zainol said...

biological clock lah tu c:

aimi adilah said...

pergh nk konvo seyh org 2... kengn yg amat myeronok kn..bler dpt naik ats pentas 2 bribu mate memandang kt arah kite ... dh mcm artis pulak.... :D

alif haris said...

perghh selamat berkonvo nnt syrup :D
nk aku bg bunga tak ? hahaha

teha said...

betol2... alaa.. kol 10 kire awl laa jugak.. kekeke ~

diana said...

ceh!!pikul 10 tu lewat dah pokcik weh..apatah lagi pukul 12.
dush!!dush!!!

nurAMALLINA said...

tu namanya pemalas!

Syuxer said...

kepala ko dah ada set alarm tuh heheh..tido je mesti kena bangun kul 10..mujur tak 10 malam..hahhaha..

tahniah konvo tuh..mesti ko akan dapat bunga banyak nanti..heheh..

amna said...

tahniah!
bestnya dapat sarung jubah ^^

Far8 budak baik said...

pehhhh..tiga org awek sekali gus kau rembat...hampeh betol..
nak jugak..hahahaha
tahniahhh wehhhh..
nk convo.nnti cite tau
pasal convo tu..
amek pic ngan ramai2 lagi awek..
ekekeke

Wanie said...

pehh, ramai awek nampak..:P

lambatnye konvo ko dik..
aku merdeka dulu la ni..hihi

awal gak ko bnagun eh..hahaha

Saiazuan said...

knapa sntiasa ada gadis?? grr

Addin said...

haha makruh tido lama lama time puasa :D

tahniah la dah konvo :)

Bro ahmad said...

poyo muka satu2 hahaaa gurau je XD

Luqeem™ said...

tahniah bro! aku ni lambat lagi nak konvo..huhu

alif ismail said...

salam...

balas kunjungan...

xdelah pandai sgt buat doodle...baru je belajar...hihi..

diyan said...

baru nak kasi bunga sempena graduation :P eehee

lawa dah mulut lagu tuh :p

Memey Baharom said...

HAHA . muke comel sorg2

Nurnajwa said...

LOL, dia ni boleh jd retis la. Gila gmbar ;D

*hahaha, sila jgn tampaq saya*

RepublicAku said...

yg seorang tu mmg lapar erk...HP masuk dalam mulut tu...keh3

anismelon said...

aiya...tak suke org gitu..geli..weee