Followers

Wednesday, August 17, 2011

pulang

wiwit nurkumalasari :)

ke bazar dan mendengar radio..ohh betol la ape yang di pah bedah  kan yang lagu raye dah mule menari ke sana-ke sini dicorong-corong radio..

lagu raye lame jugak yang sedap rase nye macam makan puding..lagu raye zaman modern..ya Allah rase macam makan petai..err petai lagi sedap ke puding lagi sedap??

lagu pulang di hari raye tuh favorite sejak dari zaman dalam janin lagi..asal ntah sedap sangat lagu tu bagi aku..mungkin sebab mase mak ngandung kan dulu mak letak headphone sambil pasang lagu nih dekat perut kot..alaa macam iklan dekat tv tuh..bapak menipu..

jadi lagu raye pilihan anda ?? ecece..puase pon baru nak masuk ke 18 dah termonyet-monyet nak dengar lagu raye..tampaq sat g baru tao..

puasa kasi penuh noh..jangan dok tuang puasa..cheq tampaq sat g..eh betol ke aku tulis nih..haha..oke bubye :)

50 comments:

Syaz Wanie Affandi said...

shopping complex pun dah mule pasang lagu raya..hahaha..lagu raya yg lame2 so nostalgic..=D

inche hlovate said...

stuju la.. lagu dulu terasa meriahnye kan?? lagu zaman sekarg ntah hape2 je

diana said...

lagu raya kalau rancak2 ni best la..
tapi lagu yang baru kalau buat rancak2 tak syok langsung..

paling meluat lagu raya dari kumpulan ruffedge..
lagu macam orang gila.
tak bernafsu raya langsung..

Cik Baju Kurung said...

perh ! memang best lagu nie . lagu pulanglah, aisyah pun best jugak . syahdu je dengar . :)

Syuxer said...

lagu mamat..ku pohon restu ayah bonda is better..pahtu dendang perantau dari p.ramlee..heheh..cer dengar..mesti meraung dok perantauan hehhe

Saddila said...

zaman janin apa nya . haha .

Cik Tetra said...

lagu raya dulu2..mmg yg terbaik!! lagu raya moden?? xde feel la.. :)

Cik Tetra said...

lagu raya dulu2..mmg yg terbaik!! lagu raya moden?? xde feel la.. :)

pamie said...

yee, ada lagu raya jugak kat sini..hehehe..

echaRierie said...

puiyoooo..lagu raya..
best2..suka lagu raya yg best2 je..haha..

amboi iklan tue pn ada gk dlm entri ni ea..hihi ~

laskar pelangi said...

lagu ni memang the best lahhh..walau dah berzaman.suara asli weyyy! lagu menusuk kalbu katakan..walau dah berzaman..memang best.tak bosan:))

pelangi ske lagu yg anuar zain nyanyi zaman kecik tu..masyukk je dengar

meaw said...

dah tu kalau hat pompuan ni lagu mana? kalau tak penuh tak buleh raya ka? aku tampaq ang sat g kot,hahahaha...opkos ah petai lagi sedap dari puding,miahahahaha :P

Niena Pengembara Ilahi said...

akak suka lagu2 lama.. suma lagu suka :)

Fathiah Hamim said...

tuang puasa ke mana ye? =P

lagu raya....hmm tak penah tau tajuk la. semua pun kebanyakan nya tajuk 'selamat hari raya' jugak. heh

syarifahsidrus said...

lagu raya dulu2 la best

aimi adilah said...

lagu ku pohon restu ayh bonda nyanyian mamat..pilihan hati sy...hihihih

Luqeem™ said...

cek tampaq bg lebam mata tu, tngok awek leh..haha

abghani said...

aku suka lagu raya p.ramli nyanyi..tajuk aku lupa lak.

C's stuff said...

lagu lame mmg sedap!

My MiRa said...

aah lagu raya dulu2 lagi best kan

nurAMALLINA said...

aku kan, rumah aku dekat je. hahahhaha


so feel raya tak ada.

shida'R said...

wahh evergreennya lagu hehe..shida pun ade tp msh mncr hehe..

Saiazuan said...

balik kampung satu~ huu

ILA HonEyBuNNy said...

lalallallal..tengah nyayi lagu raya neh...hehe

jangan tampaq2 noh...sakit tau...ehhehe

yeahhah..lau posa penuh nak duit raya leh?heheh

alif haris said...

hahaha .. ko dah dgr lagu raya sejak dari dlm perut la ye .?
awesome ! hahaha

cucu umie said...

kehkeh... ayie suka je maner2 lagu yg pnt sedap didengr.. btw, biaselah lagu raya sejak 13ramadhan tu sudah dengr dicorong radio..

lilypelangi said...

takut gler nak ponteng puasa . tak pasal2 kena tampaq . ehehe


aku suka lagu pulanglah , aisyah . jiwang skit . hehehe

Wanie said...

aku suke lagu ku pohon restu ayah bonda..best oh sora mamat exist tu..:D

betoi dah tu ape hang tulih dik oi..hehe..tuang = ponteng..hehe

buyat(bebola tomato) said...

main lagu radio kt laptop je. waktu bukan raya pun leh dengar. haha

cik pha said...

aku suka lagu sudir leleh terus dengar

Lea IsNaw! said...

jom nyanyi lagu rya!

ezzu said...

memg best dgr lagu raya kn...kalu ezzu suka dgr lagu nie time2 puasa lagu "harapan ramadhan"...

::Cik Pija:: said...

wahwah, cerianya lagu raya! :D

Gadis Butterfly said...

pulang?
nk pulang jugak...
tp nk pulang ktne?bukan kite duk merantau pun..huhu...

BM said...

serius lagu raya moden tak de feel...
kosong je

muhamad hanif said...

arrrggghhh,

aku tak suka lagu raya,,



taknaktaknak.!!

miZz_nizZ said...

dah lps stgh bulan!hehe.rmai dah psng lgu rye.

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

jgn dok tusng puasa? oh aku kurang ngerti dong..

feeling raye in advnced lah best doe..tak lame dah.. haha..aku dh siap iron bju raya..HAHA..ape mcm? lagi advnced kan? :P

Run Away said...

petai lagi best lew..lau wat sambal petai udang...kah,,,;p

he is kapten kakak said...

selamat hari raya . wakakaka

cha zainol said...

aku suka lagu anuar zain dengan elina tu. :)

Run Away said...

sy pun dah termonyet-monyet neh....ahaks...;p

Dynda said...

lgu rya zmn skg tah hape2. saket tlinga je dgr =.="

Izzaty Ishak said...

Zaty suka Seloka Hari Raya by Uji Rashid and Hail Amir :D

Si DauN CeRi said...

aah. nijam hari2 pon ada lagu raya kat radio. puasa baru 18 hari. huh2

asamasin said...

jgn KATA 18 POSE..10 pose pon aku da dgr taw..huu~

muhamadsufian89 said...

jangan kata sekarang ni. puasa pertama lagi dah ada orang pasang lagu raya dah. haha

http://muhamadsufian89.blogspot.com/2011/08/belajar-loghat-nogori-part-2.html

Far8 budak baik said...

entahh bapak menipu..
x ley belahhh..
hahaha...aku suka lagu
kuih dan muih beranekan
macam...aku lupa tjuk dy..

YOUsoF said...

Puding lagi mantap!! ;D



Lagu sekarang macam kurang rasa kalau nak bandingkan dengan lagu dulu. (mungkin jugak sebab aku tak makan petai) hahah




Lisa Suri : I pun minat lagu ni tahu!

SITI NOORNADIYANA said...

haha. tapi betol lah. lagu raya skrg siap rap segala bagai. x feeling lgsung! ^^