Followers

Friday, August 5, 2011

beribu kemaafan dipohon

sambungan gambar semlm..ya Allah apekah ini??

aku gelak guling-guling macam burung hantu bile bukak blog pagi nih..ade orang komen entry semalam dan bertanye "ta paham ape motif entry ini dan bla bla bla"..padan muke kan dah sedebik orang mempersoalkan entry kau..

maaf cik adek ini blog saye lah..suke hati baizura kahar saye lah nak tulis entry bermotif kan norliah ghani mahupon bermotif kan pamela anderson..ehh puase lah ape pamela anderson nih??

alaa biase lah kan dalam dunie blog nih bukan sume orang bole paham dan suke dengan blog dan care penulisan aku nih..

ya Allah aku betol-betol mintak maaf dekat yang bace blog aku nih..kalu ade yang rase menyampah seperti sesumpah ke..maaf banyak-banyak ye kak adek abang..

ohh ta nak lah bulan ramadan mulie nih orang sakit hati dengan diri aku nih..dah la dose dengan tuhan pon banyak ta nak lah tambah lagi dose sebab orang benci dengan blog nih..ohoii..dah la ari jumaat nih..selamat puase ke 5..oke bubye :)

43 comments:

cucu umie said...

apcal muka hang lagu tu dok..haha btw, tang mana yer tak fham..


tpy2 aku dh maafkan ko saleh..hehehehe

tpy duit raya jgn lupe..hang kan abg2 gitu .lol..kahkah

syaz@rozelt said...

hehe..jgn risau ler..sorang x suka, ada beribu laen yg suka~

slm 5 ramadan~

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..ape ade hal kan..blog ni bukan dia bayar pun..kahkahkah :D

fiq. said...

bagi kuih raya & duit raya dulu...=P

khairul akmal azman said...

wah..asal muke ko??
cam kene sindrom jew..

Shamsuddin Amin said...

maaf diterima... hahaha

Miz Novexx said...

errr tu kan blog kita, bukan blog dia.... :D

Fathiah Hamim said...

alaa mana komen tuh. aku nak bacaa. haha

takpe2 aku maapkan kau. takat neh entry kau takda la sekarut aku lagi. =D

Terbelog said...

hentam je bro :0

said...

salam ramadhan ^__^

shafmechy said...

dia cuma tertanya2 kot2 ada motif yg cuba ko sembunyikan.. =P
lama2 dia tau la blog ko ni cmna...haha

ishiko said...

haha.. biasa la.. ada masa entri kita merapu juga...
kalo belog informasi tu lain la kan.. ^^

Asyila Zainuddin said...

hehe.. minat bergambar ek? ngee.. :pp

Nur syuhada asyiqin said...

haha..macam2 la.. :)

echaRierie said...

xpe syrup..seorang tak suka tp ada ramai yg suka..normal la tue..
ppl blogging with their own way kan..
:)

Cik Tetra said...

HAHAHAHA..nak tanye jgk la..ape motif entry ni,, :P

psst: makin hari gambar makin scary...aiyoo..*motif!! hahaha :D

Cik Tetra said...

HAHAHAHA..nak tanye jgk la..ape motif entry ni,, :P

psst: makin hari gambar makin scary...aiyoo..*motif!! hahaha :D

nurAMALLINA said...

hahaha pamela anderson. sukalah kau kan! haha



muka kau tuuuu! ishhhkkkkk

aimi adilah said...

pelik kn manusia skrg ni.. nie blog kite suke aty kite lh nk wt pe... link kt ats 2 pon name kite.. dy lk nk mrh2... *ter emo pulak* =D..... rse ny dy 2 bini en.google kot sb 2 dy marah ahahahha

cik sakdi said...

eleh sape tu yg sound kau? aku layan je ko nak cakap ape. jgn risau bro, gua ni power ranges pink akan mempertahankan anda! hihi

Puan Kutu said...

huhu org berjiwa seni jer faham apa ang tulis.ahakz..

syazwiena khan said...

muka tak kena dgn entry :)
hahaha . awien mimpi abg saleh gemok la . serius . takot ":(

aimie amalina said...

hahahhaha
suke hati baizura ye..weeeee=p

alif haris said...

hahahaha .. aku suka kot blog kau ni ..
merepek dan lawak .. sesuai tuk relese tnsion :) hehe

diyan said...

chill la BF hee
tak mau sedih sedih :P heee

diana said...

ada orang yang sengaja menyakitkan kan hati dia sendiri..
pelik..dok saja2 nak cari gaduh..
dah bosan dengan hidup agaknya.....

miss dynda said...

adoi, gelak guling2 tengok gambar tak semena tu XD

C i k P i p i T e m b a m said...

hakhak . xhbs2 pamela anderson . mesti suke yg tuuu . hahahhaah ! xD

Awan said...

aku maafkan kih3

Azham Vosovic said...

Sabar2...biasalah kena marah tu...

syafiqakarim said...

kau tau2 je aku nyampah kau
hahaha

ah,muka selenge.

Freaky said...

haha aku x pernah nyampah masuk sini. lawak je layan gambar2 ko

Anif Abdullah| AA said...

saya sayang ketat2 norlia ghani.hahak.

abbey~ said...

xpaham ape motif buat muke macam tu... kekeke... gurau2~ oke je kot penulisan kau~ :)

Izzaty Ishak said...

Hahaha. Sabar je la eh sirap ;)

Amna.Qadeeja said...

hahah hambek kau memang kena sedebikla kan atas dahi ;D

eleh perli gua lettew kehkehkeh

nak bercanda sikit pn xboleh ahahaha blog awk suke mak bapak awakla kan nk tulis apeww hik3

azwa amani said...

amani faham jerrr..takde masalah pun..huhu..muka memang minta penampor...huh

Nurnajwa said...

Ahahaha ;D

*nk kte kesian ke nk ckp pdn muka? XD*

Wanie said...

haha..pdan muke ko..:P
diorg x pham lg tu corak penulisan ko..keke..nasib aku paham..muke mintak sepak tu..

teha said...

xpe2.. sy suke belog nie.. hehe

pamie said...

anda fofular..mesti la ada yang dengki..tak gitu sirap..lalalala~

YOUsoF said...

Aku pernah kena dan aku memahami perasaan ko Pak Tua. Lagipun ko kan blogger otai, takda hal kot benda macam tu..

Aku tetap paham blogmu.. ;D

Suhazli said...

takpe..aku faham ko nak masuk ML kan?tp kne out awal2 agi..hahaha