Followers

Thursday, August 4, 2011

sebelum berbuke mimpi kejap..

sape nak lempang dipersile kan..

gambar dekat atas rase nak lempang diri nih laju-laju tanpe henti..kenape buruk sangat..kenape..kenape..berbalik kepade tujuan asal..kalu bukak facebook sebelum berbuke dan lepas berbuke kompem gile ramai yang bagi tao menu masing-masing..

aku ta tao lah kalu aku sorg je yang alami bende nih..tapi dari puase dulu-dulu lagi memang akan ade orang yang akan update ape yang dyorg makan mase berbuke..ecece..seronok ye update pasal makan..tampaq sat g baru tao..

ohh ade orang termimpi pasal aku tuh..perghh kembang semangkuk tingkat 2 tingkat bile ade orang mimpi pasal aku..haha..diyan terime kaseh daun keladi..nak tao lebih lanjut pasal bende tuh sile bace sini..

untunglah ade orang mimpi kau..harapnye lepas nih lagi banyak la mimpi kan aku ye..haha..tampaq sat g..dah la merepek banyak-banyak ta elok mase puase nih..oke bubye :)

52 comments:

lala shaheila said...

haha..terus terjah sape mimpi tu..

kjaharun said...

nk try mmp lu..
mmp lu jd watak perompak pun best gak.. HAHAHA :D

diyan said...

haha maka diyan dipromote di sini :P

nk kena mimpi lagi ka :P

Freaky said...

biar betol mmpi ko ? hahaha unbelievable

cucu umie said...

untunglahhhhhhhh ad awex yg mimpi tu..hahaah

muka market nak bt mcm maner ea?? haha

Lea IsNaw! said...

wow...mesti die duk fikir sal ko
sebab tu sampai mimpi2..
nak terjah jugak la

ejulz said...

perghhh! siap ke dlm mimpi bro? ntah ape yg jd lam mimpi tu.. haHa

Luqeem™ said...

haha..terbaik la..

adib syazwan said...

haha!ade plak sampai mimpi?angau ke ape 2?

echaRierie said...

hehe..dh baca entri tue then baru post sini..haha..
untungla kan syrup..kekeke ~

btw, psl update tue..mmg btl..
siap bgtau baju raya lg.. =.="

biawak goreng said...

nak lempang...tapi sesungguhnya aku berpuase pada hari ini... ngeee~ ^0^

abah khalisha said...

mimpi wat pe tu,..len mcm he bunyi tu

ikan said...

mimpi ngeri tue . hehe

e k i n . said...

wah2, muka hero malaya. Hehehe.

#1 Ramadhan entri: Pengalaman pertama.

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. mimpi ape la agaknye kn.. nk pi tgk jap la..

khairul akmal azman said...

aku ingtkan lisa surihani mmpi ko..
aku salu tiz zaqiyah je mmpi aku!
hahaha

nurAMALLINA said...

memang aku nak lempang pun budak ni. ahhaa

Fyqa said...

untglah kan.

ada org mmpi dia

ahakkss

Anif Abdullah| AA said...

nak aku tampor guna tangan kiri atau kanan?hahak..

lilypelangi said...

untung la dpat mimpi .

aku nak tumpang lempang ley ? bhaha

Fathiah Hamim said...

awak suka maen tampaq2 kan? meh la aku tolong. =P

Syuxer said...

oi..nak tampaq aku ke?..meh sini hahaha...ko nak makan pe berbuka today? heheh..

wjib dah ada orang citer menu dia weh heheh

kalau aku mimpikan ko,camner eh??hahahah..

ArulchelseA said...

siap de yg tukang mimpikn ek..bgus2..kh kih kih

BM said...

dah diorang tu semua tak de keje nak buat so post la menu2 diorang...
haha

YOUsoF said...

Hamboi.. kapel teros tuh!! Harap² Lisa Suri tak jeles bila dia baca entry ini... ;D

kira ko makin feymes la Sin..

Hans said...

hahahahaha
rajin betul dia bermimpi2
ekekeke
:-)

amna said...

siapa yang mimpi tu?? hehehe.. tell me tell me..

Yan Saflina said...

gambar x bleh blah..hahahha

chemay said...

untung lahh ada orang mimpi kan??
hehehe..

takpe tayah sedey2..
chemay kat sni pon makan lauk yang sama tiap2 arii
:)

Far8 budak baik said...

hahahahahahahahaha..
macam mane dy bolehh mimpi kau wehhh..
seyes aku gelakkk bab jeles..
aku nak jugakkkk...
hahahahaha..
mesti kelaka je entry kau..
grrr..weh ape facebook kau..nk add..

amir aizat said...

wah mimpi sebab makanan.mcm best jer,haha

Nurnajwa said...

Ahaha, tak hbis2 ni nk tampaq org je XD

*ececeh, kte selalu je mmpi mmber2 blog ni* ;D

Miz Novexx said...

tak elok tidur di bulan puasa... kahkahkah :D

Izzaty Ishak said...

Tampaq satgi baru tau. Hahaha ;)

Awan said...

haha...da ada orang mimpi ko tu...ape lg..masuk minang la

khairul akmal azman said...

kuat touching la mamat ni!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..veletup U..haha.. fofular kan semua org nk mimpi.. hebatlah..eh, boleh wat kenduri kawen terus nih.. kan? kan? :D

teha said...

biase laa tu.. time poase jee dieorng bole nk update2 menu nie.. kekeke

rara pinkmafia said...

jgn tido banyak sgt.nt batal puasa.hehehe

alif haris said...

perghh ade orag mimpi psl die ..
gler best hahahaha ^^

saiazuan said...

oi mimpi basah.. #LOL slmt brbuka

Cik Tetra said...

HAHAHAAHA..nak tampar jgk la camni..boleh tak? hahahaha,,:P

Wanie said...

harap2 tak mimpi ko dik..seram lak aku..keke

Marcella said...

woo..bestnya ada orang dok mimpi...=)

cik ciput said...

haaa....mimpi ape tu ha?kui3x..

anismelon said...

memang suke buat muke..ishhh..heeee

cik Dil said...

awat ghupaa cam tu nyer??seram nengoknyaa..hahha

cik sakdi said...

haha aku update pasal aku buke ape.saje nak tayang kat ko yang aku masak. wakakaka

shida'R said...

ish dia nih keja nk tampaq org ja..hahaha :P

Azham Vosovic said...

pasal menu tu sy setuju! sampai lecturer sy pon terikut2 huhuhu

Terbelog said...

dah lama x bermimpi
kuang..kuang ..kuang..

Suhazli said...

ish!mimpi pe lak tu..hahaha..