Followers

Saturday, January 1, 2011

selamat tahun baru..

happy new yaerrrr :)

dah start 2011..ari nih daftar NR tapi pergi uitm pusing kejap dan membuat keputusan nanti-nanti la daftar..penat je g uitm..pusing-pusing jap la rindu tahap monyet rindukan semut untuk berteman..

ohh petang nih berjalan sakan ke penang sebab esok class kan ta de..isnin nanti baru start..hebat lah kedah..cuti pon hari ahad..esok bole tido puas-puas..lepas tadi penat pasang almari zip tuh..gile ahh mencabar nak pasanag..macam pasang khemah untuk koko rekreasi lahhh..haha..berpeluh macam kene tsunami nih medarat dekat badan..gile lepas tuh kalu perah buat jus sedap gak..

ohh dan petang nih jejalan sekejap dekat sungai petani yang dirindui dan disayangi seperti buluh perindu dan bergerak ke penang..cadangnye nak tengok wayang oh wayang tengah malam nanti..ohh lame ta tengok wayang malam-malam bute yang gelap..

dah malas nak bebel..happy new year..azam tahun nih nak jadi budak rajin study dan mesti buat note tiap kali habis class..gile tinggi menggunung nak mati azam tuh..sumpah terlaksane aku cakap kau..oke..bubye :)

6 comments:

SiLabiLabi said...

aku nak maki kau sbb tak pernah jelajah blog aku pun an!hahaha
pergh..sempoi ah salleh!

http://ninemustafa.blogspot.com

saye kerink said...

ahh dah balik uitm? uitm mana? penang/kedah? anyway, amek course ape? rajen betul ke blog farisfikri. anyway, try click yr FB tuh, takde punn. em apaapapun, HNY!! hahaha. selamat maju jaya. hehe ;]

iKhRam said...

semoga jadi budak yg rajin..
terutama rajin mandi k?

teringat first entry pasal syraup masin malas mandi.. hahaha

syrupmasin said...

naem : haha..aku ta tao plak yg kau ade blog doe..sorry2..oke2 aku singgah nanti :)

saye kerink : da balek uitm da..huhu..uitm kedah yg ta panas pon nih..ohh fb tuh..ta terbukak hati lagi nak on lahh.. :)

ikhram : haha oke2..thanx ea..nih pon da rajen mandi nih..sekali sekale try mandi awal gile mengigil satu badan :)

Izzaidin said...

selamat tahun baru (:

syrupmasin said...

Izzaidin : selamat jugak :)