Followers

Saturday, January 8, 2011

lidah terjelir sebab letih..


ohh malas nak bebel pepanjang..gile letih ari nih tapi seronok sebab tersebok dalam gathering part 1 sem nih..mase aku part 1 dulu ta join sebab sebok mengayam ketupat untuk kenduri di uitm konon nye lah..dah part 6 tetibe pulak kan nak menyebok macam lesung batu tumbuk bawang diam-diam dekat daour tgh malam..budak gemuk sebok..sebok..sebokk

sorry chek belog ta bole nak bebel panjang-panjang sebab sumpah ngantuk tahap hanjing kene tembak dekat perut mase ngandung nih..esok jike di izin tuhan aku update belog pasal gathering ari nih..sumpah muke aku ta macam orang pon..oke ngantukkkkkkk..bubye :)

11 comments:

niesz said...

hehehe..xpe2..rest dulu yer..

syrupmasin said...

niesz : thanxxx :)

BuLat i2 CirCLE said...

lah..npe xpost muke yg xcm org 2..hehe

cik zaza said...

rehat2kn diri anda.. =)

nadia abdullah. said...

eleh saleh,letih sgt smp pegi makan pun pakai suar tido siap2 :D

iKhRam said...

g la rehat2..

iris said...

nk tggu ape cerita tuk n3 esok hehehe..rehat dulu yer...gi tarik selimut

Eazy Izzuddin said...

rest dulu k

nnti citer xD

syrupmasin said...

BuLat i2 CirCLE : haha..da ta larat da nak snap pict..sebab letih nak mati :D

cik zaza : thanx cik zaza :)

beton : haha..gile letih wehhh :D

ikhram : thanx :)

iris : haha..thanx :)

eazy : okeee..thanx :)

Maria James said...

starting new sem is always making us busy. :) anyway, life's like that.
salam blogger :)

syrupmasin said...

Maria James : betol2..haha.. :)