Followers

Saturday, January 15, 2011

ohh khurafat..

khurafat :)

Khurafat..perjanjian syaitan..wowoo bunyi gerun sikit la..tapi sekali kau tengok kau jerit dan maki-maki hamun sambil nyanyi lagu kami lah penyamun di dalam negeri dalam wayang tuh..semalam berdondang sayang tengok cite khurafat nih dekat gsc sungai petani pkol 10 malam semalam..khurafat nih cite pasal johan si syamsul anak yusuf haslam tuh berkhurafat mase mude dulu untuk dapatkan anna si Sabrina ali..tapi bile dah berkhurafat di tinggalkan macam tuh je dan buat si syaitan nih kacau sane sini mase si johan kawen dengan aishah si liyana jasmay..ohh aku suke scene yang van mayat anna jatuh dalam gaung dengan scene si johan bawak mayat si anna dalam hutan lepas jatuh dalam gaung..tapi dekat akhir2 baru lah tao yang si johan tuh sebenarnye dah mati bile jatuh dalam gaung tuh..yang angkat-angkat mayat anna tuh roh dy je la..

Ahh malas nak cite panjang-panjang..ohh cite nih antare cite antu yang best sedikit nak dibandingkan dengan cite antu laen yang aku penah tengok kot..ohh kalu korg yang dah tengok kate ta seronok maap ea..bagi aku cite nih best la sebab sebelum nih kalu tengok cite antu ta penah pon nak tutup muke sdikit dengan hood sweater tuh..tetibe semalam terjerit dan ber awal la dongdang dong dang lah sayang dalam wayang tuh..dan semalam lepas makan popcorn tetibe dihulur naja pizza..memang kenyang seperti ular sawe makan 10 ekor semut la semalam..sambil tengok khurafat sambil mulut gigit-gigit pizza..memang rancangan makan-makan jugak lahh..

depan seat nih lahh :)

Ohh dan semalam 1st time tengok wayang sambil tengok show free dekat depan seat tuh..mane ta nye 1 couple berasmara dana kemuncak cinta tiara jacquelina dekat depan mate..wowow..2 in 1 tuh..khurafat dekat skrin..acare cium dy cium awak sane sini depan seat aku..terime kaseh couple itu..ohh best jugak ea duduk seat depan couple nih..haha..nanti bole lah buat pertunjukan lagi..bagi aku ta perlu kot nak berasmara dana puteri gunung ledang sangat dalam bilek wayang tuh..kalu ta tahan sangat masuk je lah toilet ye chek adek dan chek abang oii..ehh nih bukan nak suruh ea..lagi pon malam-malam toilet free..ta de nye mak cik india yang senyuman maneh jage toilet tuh nak charge rm 0.20..adoiii sedikit malu lah bile anak bangsse sendiri buat macam tuh depan orang ramai..

Yee..aku pon bukan baek mane tapi rase malu sedikit tuh ade lah kalu nak buat-buat macam tuh depan orang..kalu jerit-jerit sedikit depan orang ramai tuh adelah..tapi ta de lah sampai nak buat show macam tuh sekali..

Cukop lah bebel hantu mak limah enjit-enjit semut dekat tingkap nih..tengok la khurafat..bestt..bubye :)

25 comments:

taliff said...

Best ehhh??? huhuhh...takutnyer~~~

Perempuan yang~~~

syrupmasin said...

taliff : bestt :)

Nurul Syuhada said...

separuh dpd citer ni sy tak tgk sebab tutup mata...sgt seram..kalo mata sy buka mst sy menjerit...btw, cite ni mmg best..samsul yusuf berjaya menghilangkan stereotype.... =)

syrupmasin said...

Nurul Syuhada : haha..betol..cite nih seronok..hebat jugak la symasul nih :)

TiKa LEh said...

best ek??slme ni pun xpnh tgk crite melayu yg btol2 seram..hoho

syrupmasin said...

TiKa LEh : oke lah seram dy..huhu..try la tengok :)

RedVixen said...

Seram ke? bleh try nih...

syrupmasin said...

RedVixen : oke la seram-seram monyet macam tuh..haha..try la :)

Laman Teman said...

mak aih...youtube tu x tekan play pun tunjuk mayat..huhu

miss ANGIN said...

aku pon baru tengok mlm td khurafat kt village mall . mahal ouh tiket rm11 . huheyy . mmg seram smpai aku x sedar terpukul org sebelah . ahakas . aku da berjanji tu cite hantu terakhir aku tengok . erghhh .

miss dila said...

waa..mkin rmai nk wat citer2 antu cmni kn..

khaifaiz said...

Mcm best je..

ZWAN SABRI said...

Ramai yang kata filem ni memang Superb.. Tringinla nak tengok tapi xtaw nak tengok ngan sapa sebab suma oran gdah tengok.. huhu

miss miserable said...

ko tgk filem dgn saper ag??huhuhu..sram3 cite khurafat nih..nsb citer die logik la jg..

emma said...

yes...
mmg best...
takot sampai ttup muke...
hahahaha....

Nurulezzah said...

dapat rating filem paling seram kan cite ni..takot pulak nak tgk.

Rebelle said...

nak tengok malam tadi.. tapi tak jadi.. huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

errkkk...berapa bintang bagi nih

"KATAK PURU boleh dimakan?


"ATTENTION kawan-kawan | Blogger ini DIKEHENDAKI !!

Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

syrupmasin said...

Laman Teman : haha..seram kann :D

miss ANGIN : wah mahal gile..ta pe berbaloi-baloi kan :)

miss dila : kann..tu la pasall..tapi ta pe kalu cite seronok mesti ramai nak tengok kan :)

khaifaiz : best2 :)

zwan : kau g la doe ngn budak umah kau :)

fafa : aku,nafa,apel,aimi zul ngn naja..best kan cite dy :)

emma : haha..tutup muke lah best sebab takot sgt :D

Nurulezzah : try la tgk..laen dari cite antu melayu yg dah ade lah..berbaloi tgk :)

Rebelle : laaa..asal ta jadi??..tengok lahh :)

Princess MOMOY : ermm..4 kot :P

rj Etika said...

hoyeah!!! nak tgk! nak tgk! tapi tade partner. aiyark...
takot eh? best tak macam cite halimah jongang? ok..merepak. :D

Lady Fine said...

ala..dah terbaca..
tak saspen la da tau samsul da mati awal22...rugi2..dush2..haha

LehaMY said...

best la citer nie? huhuhu. tengok trailer tu mcm seram abis jak .

wow , ada wayang dalam wayang depan seat awak erk :D

syrupmasin said...

rj Etika : haha..sikit la macam halimah jongang..tapi best lagi..haha :D

rj Etika : haha..ta pe lah..nanti ta de takot sgt :D

LehaMY : haha..best kan cite nih..huhu..tao ta pe kire tengok show free jugak lah..berbaloi rm6 :P

Miss Yaty said...

pergghh...gamabr youtube tu memang menakutkan..nasiblah blogwalking kat sini sebelum tengah malam..hihi

p/s: cite ni memang gempak habis kan...:)

syrupmasin said...

Miss Yaty : haha..triller pon da takot-takot..cite panjang mmg takot la kan..haha..betol2 sream :)