Followers

Monday, January 31, 2011

Contest Saya Budak nerd/skema



ohh semalam dekat shout box ade cik aki singgah suruh join contest dy..haha..sebab aku nih belum pernah watimang landak..saje lah suke-suke forever 21 nak join contest dy..dy pon 1st time buat contest kan..saje la support member weh..nak pape info click lah dekat gamba atas tuh ye..ta larat nak tulis pepanjang..nanti lemak terbakar dah ta gemuk dah kan..


haha..cik aki sumpah saye ta de gamba nerd..rase nih la yang paling nerd dan orang akan pelempang,penerajang dan pengludah dekat gamba nih..haha..harap cik aki ta maki hamun la ye saye letak gamba nih..adoiii..ta tao nak pilih mane satu..

oke sebab nak cukop syarat kene buat bende nih "saye budak nerd/skema kerane saye suke gigit kuku dan selalu kene buli bile berlagak seperti budak skema." adoii sumpah merepek aku punye kate-kate ini dan sume sekali ade 18 patah perkataan termasuk 5 yang dah di bagi ole cik aki..

jap nak tag sape nih..1st zwan yang selalu ade gamba2 yang menarik dan 1 lagi elma sebab dy pakai spek macam nenek kebayan..oke siap..

jap nih satu lagi pesanan untuk yang terbace entry nih..ohh sile jangan ludah, maki hamun, baling-balig periuk, baling-baling bomb tangan dekat aku ye hadirin sekalian bile tengok gamba nerd yang ta seberape nerd tuh..oke bubye :)

18 comments:

ZWAN SABRI said...

Ayoooo...
awatla hang tag aku contest nii..?
Aku mana ada gambaq2 yang nerd..
jadi satu keja plak aku nak fotoshoot gambaq2 nerd..
hehe

syrupmasin said...

haha..poyo la kau..masuk jugak oke :)

farah said...

woh nerd gila !

syrupmasin said...

hahaha..adoiiii..

elmajamil_90 said...

OK.BENCI SALEH.LUDAH3..HAHAHAHA

syrupmasin said...

haha..aku lagi benci kau doe elma da monster :D

Aq Waeda,,, said...

woah!!gambar nerd gile,,hehe,,good job!! :)

tarijemariatul said...

hahaha..ko memang nerd sgt2..tapi skema tuh ade sikit la kot...tapi gambr ko nieyh memang skema..xboleh panggil saleh dah..wahaha..tukar nama weyh..=)

syrupmasin said...

waeda : haha..ye ke..adoiii

robex : haha..nerd la sgt wehhh..adoiii..nnt name aku samad la mcm nih :D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

comelnye senyuman tu :)

syrupmasin said...

haha..ta lahhh..adoiiii.. :D

Cahaya Aina said...

Salam Dear..kamu di tag untk GA ini..jom joined http://liannaumar.blogspot.com/2011/01/daina-collection-give-away.html

iKhRam said...

syrupmasin, tak cukup nerd lagi tu.. hahaha

syrupmasin said...

Cahaya Aina : haha..adoiii..oke2..kalu ade mase saye join okee..thanxx tag :)

ikhram : haha..2 da cukop nerd tuh :D

Miss dorayAki said...

hahahahahaa! lucu bila senyum tu. kiut lajok. somey sajer. ;) aki trime pyertaan. tq syrup masen! enway, goodluck ya. aki dak marah eyh letak gamba pe pun. hee ;p

syrupmasin said...

haha..tuan pembuat contest dah muncul..haha..oke2..thanx cik aki :)

kaizen said...

cannot go....

syrupmasin said...

haha..asal pulakkk :D