Followers

Monday, January 31, 2011

entry bosan..jangan bace lah

ermm asal ntah malam nih rase macam bosan sambil-sambil air liur meleleh-leleh dekat lantai..nih lah paling ta suke bile mood jadi macam tahi hayam yang maseh lagi hangat yang bile gorang pon sedap..sebab nak hilang kan rase bende mood yang macam anjing kurap yang melande nih aku kene dengar lagu sekuat yang mungkin..bagi bernanah sampai kuar ulat-ulat dari telinge nih..

sebab entry aku nih macam orang gile yang suruh si haziq nih belajar..aku ade 1 lagu untuk yang bukak belog aku malam nih..nih khas untuk korang ye..oke bubye..sorry sangat entry aku nih sedikit menujuk kebodohan aku..haha..sebab sekarang aku sangat tersangat pah bedah suke lagu pink - f**kin perfect nih..aku letak video nih..

jap starting video nih macam ta sesuai je untuk budak bawah umur tengok ye..jadi adik-adik jangan tengok la starting dy..haha..oke bubye :)


18 comments:

namaku rahmat said...

tajuk membuatkan aku nak bace en3 nie

syrupmasin said...

haha..entry bodo2 je doe :D

Shaofie said...

tajuk pun membuatkan aku nak baca. hahha.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/stalker-adakah-anda-suka.html

syrupmasin said...

haha..ye ke :D

Cik Ezy said...

singgah tayang muke jap..
ekeke

Aq Waeda,,, said...

hahaha,,,,kelakar r,,,tajuk entry yg membuatkan org curious nk tau ape yg encik syrupmasin kite bosan...hehe

Haziq Yaacob said...

amboi..nama aku dipetik di sini..segan~ hehe

syrupmasin said...

Cik Ezy : haha..bole2 tayang muke..sile2 :)

waeda : haha..bosan la sikit..haha

haziq : ahh..poyo la kau..nak segan segale :D

AfiQ said...

hahahaha..bole plak camtu.. tp lagu ni syok gak eyh.. =)

syrupmasin said...

afiq : haha..betol2..bestttt :)

sarah zulk said...

kau kata jangan lagi la rase nak bace.. hehe.. dah puas tido ke.. kan musim hujan ni best tido..

syrupmasin said...

haha..macam tuh pulak ea..haha..best wooo tidooo..non stop nih tido :D

Haziq Yaacob said...

tag kau untuk kontest :D

http://kuatmerayau.blogspot.com/2011/01/blog-paling-cool-pilihan-cikgedik.html

syrupmasin said...

haha..baek tuan encik..thanxx :)

ku khalida ku radin said...

sy bwh umur...kan anasir negative ni.kuikuikui

syrupmasin said...

hahaha..sape suruh tengok..kan da bg amaran dekat situ :D

Attoae said...

alamak !!!

dh TERbaca dah.
hehhee..

syrupmasin said...

haha..adoiii..sape suruh baceee..alamaaaakkkk :D