Followers

Thursday, January 13, 2011

kau poyo kau sebok..


sebok penyebok cebok :)

Sebok ke kau..macam sikit sebok la siki..ahh kau poyo tahap monyet kene tembak dengan musang lahhh..ntah la..ta sempat-sempat nak bersuke rie di rumah..ta pe kedah minggu nih cuti jumaat.sabtu dan ahad..jadi selamat menjadi kawan rapat kepade katil ye adek-adek..ohh dan ye bagai mane rancangan untuk menonton kurafat ari nih..jap lagi kite tengok tiket ye bile ade cite khurafat..ta de dekat kedah katenye nak tengok dekat penang..ohh terlupe mat jenin yang kedah wayang tutup ye malam jumaat nih dan bukak balek lepas solat jumaat esok..bagusss..beramal lahh..

Semalam sudah tao bajet untuk ajk makanan asean carnival untuk bulan 3 nih..gile kau nak bagi makan dekat anak-anak beruang sume nih..bajet dalam rm1500 saje untuk makan..kalu dapat potong-potong cos macam makan ice cream potong sedap jugak nih..adoiiii..oke cari dekat dapur sekarang ice cream potong tuh..dan dating la asean carnival dekat uitm kedah nanti..dan kabar angin laen pulak dengar yang aku akan jage Brunei..alaaa..macam-macam la kabar angin mak limah terjelir nih..

Nak g jumpe coordinato tersayang ketat-ketat ari nih nak mintak pulak proposal untuk journey to research pulak..nak setting atur care majlis ape kea yam ntah..adoii..susah betol nih..nih belom jadi menteri nih..oke nak jadi menteri lah lepas grad nanti..bole dapat duet banyak..doakan saleh menjadi menteri suatu hari nanti..

Kau merepek macam kerepek dah..oke malas nak tekan-tekan penat..oke bubye :)

senyum lah sikit keje banyak ponn :)

14 comments:

apezs shah said...

salam

oh keje banyak yea.. sabar jela..;)

syrupmasin said...

apezs shah : haha..banyak ta banyak jugal lahh..huhu..kene bnyak saba ponn :)

ZWAN SABRI said...

saleh, gaji menteri sikitlaaa..
huhu..
btw, Good Luck! ;)

syrupmasin said...

zwan : haha..sikit ke doe..alaaaa

::..Dia daYa..:: said...

selamat menjalankan tugas :)

syrupmasin said...

dia : haha..thanxxx :)

shahsyaz said...

thanx sbb sudi follow belog sy...


sy dh follow awk..

tingal2kn komen ea!!!

miss miserable said...

hbes sengsara rakyat lau ko jd mentri weyh..heheh

Eazy Izzuddin said...

sila jalankan tugas dengan seeloknya hehe

syrupmasin said...

shahsyaz : huhu..oke :)

fafa : mane kau tao doe..aku baek lahh :D

eazy : haha..thanxxx :)

fara feroza said...

hehe...samapi mcam tu skali senyum yeee..:)

syrupmasin said...

fara : haha..senyum macam tu la baru manis :)

miss miserable said...

hehe..yelah ko bekk..sb de ak sbg penolong ko..bru la aman..kekeke

syrupmasin said...

fali : haha..betol2 :D