Followers

Sunday, January 9, 2011

gathering :)

dah cakap memule macam cerie bagai orang gile di tanjung rambutan kejap la.. :)

Semalam penat punye pasal tahap mengejar anjing yang curi tulang akhirnye tido awal buat pertame kali nye lepas sekolah..pkol 10 je terus tutup pintu dan padan tiup pelite dalam bilek nih untuk tido..gile letih mane tan ye gile poyo tahap memerang dapat tangkap tikus hutan mengerjekan budak-budak part 1 cos aku sebab gathering dyorg aku join..memang tidak bernaseb baek lah sebab aku join kan..habis sume kene serang renjis-rejnis tepung aku..

Seronok la gathering nih walaupon aku ngn budak part 6 laen ala-ala prebet sapu tengah tunggu orang nak naek kerete sikit..tapi best dapat tolong kawan-kawan yang jadi exco dipac..memang ta binase sangat la diri nih..sedikit binase sebab kene angkat sebaldi yang penuh dengan balloon air dan ade air sekali pulak dalam baldi tuh..gile aku sumpah macam badang semalam..angkat 2 baldi sekali tuh..memang kuat lah..sumpah balek-balek ketul-ketul la kejap..

muke feeling macam bapak poyo hidung berdarah la dalam class mase budak-budak duduk dekat depan aku kan

Dan sempat menasihat junior supaye belajar elok-elok dan kumpul pointer yang elok untuk 1st sem nih..gile aku ta macam atok-atok yang perut berlipat-lipat dan kering menasihati cucunye supaye belajar bersungguh-sungguh sambil isap rokok daun di bawah pondok..ucapan terime kaseh bagai gunung berapi nak meletop untuk coordinator yang maen petik je name nih suruh join gathering nih dan juge elma sayang ketat-ketat busuk tikus tuh ye..dah malas bebel dan muke aku sumpah ta macam hantu tepung pulak bile time nak abis tuh junior sume berpakat menyerang aku balek dengan taburan tepung dan sedikit siraman coffee yang sumpah makan muntah jin badang pon lagi aku rele..

Ahh kau bebel panjang tahap nenek-nenek ngumpat sambil makan sireh lah..dah cukop..dan ajl malam karang sape menang ntah..aku rase rohana jalil mesti menang..go go rohana jalil..oke..cukop bebel..bubye :)


dan ending yang bahagie bile junior attack aku dengan tepung kan..ta nak macam syaiton ni rajim pulak kan penuh dgn tepung..sumpah sume junior benci aku nih..ohh mane aku??

17 comments:

niesz said...

hehe..comot nyer..tp comey..

syrupmasin said...

niesz : haha..comot gile..bersusah payah menyental rambut semalam nak ilangkan tepung..haha..thanx :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

mesra jer nampak
macam menarik jer
Saya Blogger TERENGGANU

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

syrupmasin said...

.::: Princess MOMOY :::. : haha..mesre je nmapk..mesre sgt lahh :D

areteacar said...

bestnyaaaaa =)

syrupmasin said...

areteacar : huhu..besttt :)

miss miserable said...

haha..ko kn femes dowh..sape xknl saleh si tongek kn..haha..tp kn..pic ko yg atas cm apek cine dlm ccite ali baba bujang lapok dow..cam kaak lak ko cmtu..try la bela misai tuh..hhagaahah

ZWAN SABRI said...

Mesti happening kan..
erm, patutla td aku tengok badan hang beketoi ketoi jaa..
bwweeekkkk! :p

Aida Zafirah said...

macam tepung gomak....hahahaha...


weyh baca ni...
http://aidazafirah.blogspot.com/2011/01/saya-suka.html

syrupmasin said...

fafa : haha..banyak kau punye femes..haha..apek la sgt doe :D

zwan : haha..kannn berketol gile..aku perasan kau mcm terliur sikit td :D

aida : haha..2 la pasal doe..

apezs shah said...

Salam

Haha sabar2 yea... Mak aih dah macam hantu tepung korma da...;)

apezs dah follow sini..;)

Eazy Izzuddin said...

whoa...
nmpk len..
hehe
misai ok kot
:P

black cat said...

haha tringat zmn muda2 dlu....
siap maen katak lg senior buli ak dowh ingat ak takut ktak ker...
yg lelaen terlompat2 ak steady jew hihi...
cuba ko try guna katak mesti bestnyer...

syrupmasin said...

apezs : haha..sikit la macam hantu..haha..btw thanx :)

Eazy Izzuddin : haha..misai oke la sgt..gile muke ta mcm menakotkan pulak :D

black cat : haha..ye ke..gile ahh gune katak segale..haha

iena luviey (: said...

comot3.. hehe ;)
cm knai la sowg mamat kat lam pix last tuh,.
sapa ek mamat yg kai bju blue black berkolar tuh? ahakz :P

syrupmasin said...

iena luviey (: : huhu..comot gile kan..2 la pasal..haha..ohh tuh budak part 1 :)

iena luviey (: said...

ptot laa,..
yg tuh senior skola iena dlu,.
tuh knai jer,. hehe
g pon skunk da 1 u ngan dya,. ;)