Followers

Wednesday, January 5, 2011

kemakmuran..

oke nih muke seronok dapat makan prosperity :)

Puas kau ronde sunga petani..ronde la sangat kan sungai petani tuh kan..memang sume tempat dekat sp nih kau tahu..ahh poyo..akhirnye ari nih makan jugak la prosperity weh..gile kau lambat kan..sumpah terhegegh-hegeh nak makan..lame da ta makan last makan taun lepas kan..nih awal sem mule kan dengan makan prosperity untuk sem last di uitm kedah..last la sgt pon..orang cakap-cakap yang degree nanti budak perak kompem dapat uitm kedah jugak kalu amek BAS..ohh kedah lame nye dengan kau kalu macam tuh..

Ahh malas nak piker pasal bende tuh..ohh berite gembire bile menimbang berat badan yang macam gajah ini tadi hasil nye aku turun 2kg..sedikit riak bile kalu sem lepas berat aku 78 kg di hujung sem..dan di awal sem 6 nih aku 76kg..perubahan yang menakjubkan..alaaa kau turun 2kg pon nak kecoh kan..mampus sane aku turun 2kg tu gile bernilai weh..ta yah nak pegi london weight management ke..hape ke..nampak sangat gune ubat mujarab nora Danish sekali je hasil nye menakjub kan..serte penat lelah diet dan muntah kan makanan yang kau makan..riak dan gembire jangan nak lebih..nanti hujung sem nih berat kau naek pulak kan..jadi kau macam fei mao nanti doe..

seronok minggu 1st class dah berlambak kerje :)

Baru je mule class dah belambak bende nak kene buat..esok nak kene present pasal budget..ya allah..ya allah..macam-macam lahh..penat..penat..ohh budak gemuk macam aku kene terus untuk penat sebab nanti baru bole turun lagi 5kg lahhh..tinggi angan-angan nih..ahad nih kene bentang pasal brunei pulak..adoiiii..penat lagi sekali..saleh kalu ta nak penat korek kubur sendiri dan tanam diri anda..

Dah penat nih..oke bubye :)

13 comments:

ZWAN SABRI said...

present pasai budget?
subjek apa plak nii?
huhu..
aiseyh, sumpah geli kowt gambaq yang kuar ingus tuu.. huhu..

syrupmasin said...

financial admin doe..haha..gile kan awal2 da ade bende nak kene present..ohh gmba tuh oke ape doe :P

rj Etika said...

hahaha..nak try la makan prosperity, jadik tak macam muke pakcik hensem itu. ouh ouh kacaknya! :D

syrupmasin said...

rj etika : haha..try la..kompem jd macam tuh :)

f y z a said...

aip? ada kat sungai petani?
blajar kat uitm merbok yang dikelilingi pemandangan yang cukup indah?
huhu..baru ku tahu..asal orang mana ni?
ambik pe kat sana?

sory kalo byk bertnya.

syrupmasin said...

fyza : haha..sp ade mcm2 lahh..candi borubodur..haha..tupah..asal ipoh perak..huhu..amek cos public admin..ta de ape la kalu bnyak bertanye pon :)

Eazy Izzuddin said...

teruskan usaha menurunkan berat bdn..
mnk byk2 hehe
xD

miss miserable said...

amboi..berjimba tuh pnt x??agak2 trun x brt bdn ko tuh.???huhu

syrupmasin said...

eazy :haha..thanx :)

fali : penat gak la..ade gak turun dalam 10kg :P

odah + one = odahone said...

selagi anda tak tergolong mcm dlm gmbr ni anda tak dikira sbgi gemok!

Diet yg failed!

http://odahone.blogspot.com/2011/01/selalu-pun-sama-sekarang-pon-sama.html

syrupmasin said...

haha..betol2..thanx :)

a big girl. . . . . said...

apa daaa gmbar yg pertma tu...
nasib dah lepas makan..
aiyak...

syrupmasin said...

haha..2 muke happy dapat makan prosperity lahh :P