Followers

Sunday, January 2, 2011

esok class wehh

feeling muke excited esok start class wehh..

Ya Allah esok dah mule ade class lepas cuti panjang yang seronok dan sedikit terase garam..perasaan?? mesti lah macam seronok sebab nak mule class doe..nak belajar sungguh-sungguh nak kasi maintain pointer dan naek sikit serte membuat note yang lagi banyak dari sem lepas..ahh sume tuh perasaan dengan angan-angan palsu si semut merah lah..hakikat sebenarnye ta saba nak jumpe budak-budak class dan kutuk mengutuk diantare satu same laen..

Alaa class memule nih kompem ta belaja dan mesti balek awal..haha..seronok..dan sem nih sume class start pkol 10 dan ahad je start pkol 8..jadi bole tido sepuas2 nye seperti badak sumbu berendam dalam lmpur kerbau..tapi esok class kene pakai baju formal..alaaa sedikit tidak seronok sebab malas nak iron baju segale lah..nak pakai kemeje lagi…ya Allah saleh busuk-busuk jadi la rajin sikit sem last diploma nih wehhh..bangun-bangun dari malas tuh macam mane nak dapat result elok kalu malas wehh..oke sedar jap lepas jatuh tergolek dari katil..

Dah aah nak mandi,solat tido..esok class weh..dan selamat sekolah dan selamat start sem baru..jangan nakal-nakal nak kacau orang esok dalam class ye pak cik saleh..ohh da yee facebook da hidup balek :)

8 comments:

nohfee said...

semangat betol! hahah
sme la kite,. esok kelas doe!!! heheh

syrupmasin said...

nohfee : haha..selamat berkelass esokkk :D

Aq Waeda,,, said...

same la,,esok mule kelas,,,,bile nk cuti sem ni,,haha,, :DD

kai azmier said...

bagus2 pergi kelas selalu..

pikapie said...

selamat kembali..! heheee

syrupmasin said...

Aq Waeda : haha..2 la pasal bile nk cuti sem nih..haha..selamat ke class :)

kai azmier : berusahe untuk sealu g class sem nih :P

pikapie : thanxx :)

n!da said...

selamat kembali ke sekolah yeaaa.. hehhe ^^

syrupmasin said...

nida : haha..thanx :)