Followers

Sunday, January 16, 2011

alien itu..

danial dengan aizat :)

Ari nih tetibe rase rindu bagai nak mati di pijak semut la dekat 2 ekor alien dekat umah tuh..danial dengan aizat..waaaa..kalu dulu ade buat entry special untuk kucing kesayangan danial si kucing cabook tuh dekat sini..pasal aizat ta de pon buat kan..sian kucing comel tuh..adoiii..sumpah aku balek nanti siap lah korg 2 ekor..akan kucincang sehingge lumat..


nih lah aizat..mate nak tutup sebab flash camera phone buruk ini :)

Tiap kali calling-malling mak mesti dengar kucing tuh nak makan..asal aku call je korang lapar ea..aku lempang sekor-sekor baru tao..adoii..tahi ayam berjelage la kucing 2 ekor nih..sumpah rindu nak mati guling-guling nak tido dengan 2 ekor musang berjanggut itu..nih sebab semalam pegi umah si saiful amirin nak makan-makan cake nampak kucing rumah dyorg yang besar dan gemuk itu..

Soalan yang selalu mak kene tanye dengan aku..mak kucing sehat?? Ade lagi ta kucing dekat umah tuh?? Mak cakap yang mase sarah sekolah aizat yang kale putih tuh duduk dalam umah..sebab kecik lagi..nanti hilang bukan reti balek umah..mule lah abah bebel-bebel..bagi lagi kucing tuh kuar..tapi si danial tuh da besar bagi belajar duduk luar berdikari dan membeli belah di kedai runcit..tapi kalu tido 2-2 tido dalam rumah..naseb lah 2-2 pandai berak-berak dalam toilet..senang sikit..pandai kcuing nih sebab selalu makan kismis jd bijak la sikit..


nak tido atas kusyen saje kucing nih..

Ohh cepat lah cuti mid sem ini mahu balek ke rumah dan membuli 2 ekor alien kesayangan itu..siap la aku balek aku goreng-goreng korang sambil masak lemak cili api..ohh kucing gile pukol wanita aku rindu korang..aku gile kucing lahh..bubye :)

23 comments:

RedVixen said...

mi tu....
miss mai kuceng... wuwuwuwu :'(

wAnA said...

Ouuuh..
comel nye..huhu
sy un same..ngh rindu ngn minatang tu gak huhu :(

suka_haha said...

kucing tu tau2 je posing.. sape ajar tu? hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

syrupmasin said...

RedVixen : haha..geng la kite rindu kucing dekat umah :)

wAnA : haha..ta saba naj makan kucing tuh balek nnt :D

suka_haha : haha..bakat semule jadi tuhh :D

ZWAN SABRI said...

Aizat tu hang amek kat mana? HAHA

syrupmasin said...

ntah la bapak aku yg bg :)

shahsyaz said...

kiutnyer kucheng - kucheng tuh sumer!!!

riyaANAKgadisspakMOKTAR . said...

ensemmnyee aizattt . hikhikhik . gebushh gitohh :3

AiDa AzRyN said...

hensem btol danial dgn aizat.. XD

syrupmasin said...

shahsyaz : haha..sebab tuh la ta saba nak balek..nak goreng 2-2 ekor tuh :D

riyaANAKgadisspakMOKTAR : haha..dy bole nyanyi jugak tao :D

AiDa AzRyN : haha..tengok tuan lah :P

Muhammad Burn said...

eh kucing tu senyom la... ahaaha
ps :budaya kapel

syrupmasin said...

Muhammad Burn : haha..2 la pasal

anamizu said...

fuiyoo name AIZAT!! hik3

syrupmasin said...

anamizu : haha..kucing pon teringin nak name artis :)

Eazy Izzuddin said...

oh comelnya alien itu...
xD
bawak seekotr kat campus...
hehe

black cat said...

sumpah!!ak langsung xleh bela kucing lg dah..parents ak ckp ak kuat membuli kucing wat senaman stiap ari...smp skang umah ak xda kucing coz suma ak wat sambal blacan HAHAHA....

syrupmasin said...

Eazy Izzuddin : ta bole bawak la eazy..nnt kalu ilang nangis macam org gile nanati :D

black cat : haha..kite same suke buli kucing :P

M.a.s.u.r.i said...

aizat...aizat...heheheh

::Budak Degil:: said...

wah..comelnye kucing..

syrupmasin said...

M.a.s.u.r.i : yeee..aizat :)

budak degil : haha..comel sangat tuh rinduu :)

taliff said...

SENYUM~~~~sbb tajuk entri senyum sikit...ngeee ngeee ngeee

MotosikalMemberRosak

azzey said...

senyum selalu pun bagus gak..:)

syrupmasin said...

azzey : haha..betol2 :)

taliff : yee senyumm :)