Followers

Tuesday, January 25, 2011

mari kawen..


Ohh gile rindu-rindu kucing-kucing pasar dekat chek belog..dah lame tidak menjelajah dekat belog orang laen..haha..sehari due hari tige hari sebok dengan macam-macam yang mengalah kan kudsia kahar dekat uruskan era sambil cakap amylea u make me proud to be the part of this show..

Semalam quiz dan sedikit terkesima karisma kapoor bile tetibe angan-angan mat jenin soalan naek tanye pasal definition..mao kau ta tercirit atas kerusi tuh menjawap nye..naseb la hade bace seimbas 2 imbas pasal definition..kalu ta mao buasir terus dekat kerusi tuh..jadi pengajaran nye jangan nak skip mane-mane sub point dalam buku anda..

Hari nih tetibe nak cakap pasal cinte tidak kenal usie..ceh aku muntah hijau kejap bile cakap-cakap pasal cinte-cinte nih..ye lah aku kan macam bohsan sikit pasal cinte-cinte nih..



Oke-oke berbalek pade bende tuh..bende nih sebab aku tengok yang bff tersayang dan terbenci yang setiap sem gaduh dah couple dengan orang yang mude sikit dari dy..

Aku rase ta jadi isu kot bile orang tuh couple dengan orang yang mude sikit dari dy kan..alaaa mak ngn abah aku bole je hidup riang riang raye nestle cornflakes bersame chef ismail kawin dengan orang yang beze umur..

Mak aku tue setahun dari abah..bahagie siap bole maen teng-teng lagi dyorang berdue dalam umah sambil maen tarik tali elyana lagi..siap abah selalu nyanyi lagu ellycats lagi dekat mak sampai naek pecah perut dengar abah nyanyi dekat mak..adoiii rinduuuu..ta pe kamis nih balek umah ye..

Ala Nabi pon kawen dengan Siti Khadijah pon macam tuh jugak..hebat ha..ta jadi masalah pon..oke berbalek pade bff yang aku sayang monyet-monyet tuh semoge berbahgaie kejinjing pelamin dan jangan kau nyanyi lagu pelamin angan ku runtuh ditiup burung merpati pulak nanti..

Ohh..sebab rindu belog bebel ta nak panjang macam semut pulak kan..oke malas bebel..lagi seorang kawan terbaek aimi nasruddin balek umah malam nih..aimi lek lok balek johor..oke bubye :)

14 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

yup2, cinta xkira usia.
abah sy muda 2thun dri umi, ok jerk!
bahagia smpai lar nieee, xD
ajl maut jodoh kn ketentuan Dia. =)

n!da said...

ur mum n dad so kelaka la.
lagu alleycats? hohoho..
saye pon suke gak lagu alleycats.
^_^

Erin Azizan said...

lawak ah entry ni..wehehe

syrupmasin said...

FariehanIbrahim [LBC] : betol2..cinte ta kenal usie..yang penting bahagie :)

n!da : huhu..suke ellycats ea..bagus..same mcm abahhh :D

erin : haha..ye ke..thanx :)

Aq Waeda,,, said...

btol2 cinta x kenal usia,,,,tgk org len yg mcm 2 bahagie je,,,like ur mom n dad,,,
btw,,,selamat bercuti,,sy pon balik uma khamis ni,,yippy!! :)

syrupmasin said...

Aq Waeda : betol2..huhu..selamat cuti jugakk :)

sicomot-comel said...

hohohoho...
walaupun mcm tu,sy tetap nk pasangan hidup (lelaki) yg lagi tua dr sy ;D

dia byk pengalaman,lagi baguih..

syrupmasin said...

sicomot-comel : moge dapat ape yg dihajati..ameeen :)

iszieylyanziy said...

cinta tu buta,,hehe

syrupmasin said...

iszieylyanziy : betol2..cinte ta de mate kan :D

Anonymous said...

mengong lar..x sbut nme lgsg so its ok.. even ini sume penipuan =)

syrupmasin said...

haha..kau elma kannn..hahaha..aku baek lahhh :D

Arm_mj said...

haha..cinta x knal usia..usia knal cinta x..? haha

syrupmasin said...

Arm_mj : betol2..haha