Followers

Monday, January 3, 2011

hai class..

Class mule tadi dan pergi uitm dengan awal walaupon class mule pkol 10..semangat awal senior lah konon-kononnye..gile perangai unte poyo je lebeh..selame 5 sem belaja nih ta penah-penah dan langsung ta terlintas nak jadi class rep tetibe name kene petik tadi..bapak mengalir hingus gile laju sebab ta nak doe jadi class rep..gile susah..saje je budak-budak nih petik name aku kan..ahh benci aku dengan budak-budak nih..siap la korg akan aku bakar korang hidup-hidup nanti..lepas tuh letak sos makan..class development administration best lah kot..sebab lecturer mase part3 dulu aja kan..kenal lah macam mane care lecturer nih..macam biase nenek ngantuk sentiase datang menjelme..adoiii

naseb ta tido macam nih

Tadi class law tadi lagi ngantuk gile anjing..berair mate nih macam tengah ptong timun tahan ngantuk..nak ilang ngantuk sembang-sembang dengan orang sebelah..ikot kan ati memang ta nak g class ari nih..haha..gile berniat jaat nih..ye lah..bapak ngntuk doe..



miss cakap-cakap depan pasal subject business law nih dekat depan..nak ilang ngntuk sembang lah kan..naseb la class law nih gabung dengan budak class b ngn budak degree..memang macam-macam cerite lah kuar..bile miss datang dekat buat-buat la tanye miss subject ni susah ta..ke senang lagi dari 2 paper law sebelom nih..macam biase jawapan seorang lecture nak bagi student dy yakin dan belajar dengan seronok walaupon subject nih macam susah sikit mesti lah susah sikit je pon law nih..kalu rajin mesti bole jawap..oke thanx miss..hargai kate-kate semangat lecture nih..

sebab ngantuk jugak la aku mengusik orang macam orang gile..petik name zwan..saje-saje sabot name dy kuat-kuat..lepas tuh buat ta tao je..haha..dah gile ngantukk..tido jap..esok class 2 je..bagus..macam tadi jugak..dan esok cadang-cadangnye nak berjoli kejap dekat kedah kan..sebab rabu part6 ade class research je pon..alaaaaa..research tuh nanti-nanti la buat..haaa nih la salah satu perangai buruk saleh yang ta hape-hape..sile jangan ikot..monyet betol saleh nih..oke bubye :)

17 comments:

schaze zainn said...

hehe.. bisness law ke?

ZWAN SABRI said...

Hang memang kuwangjaqq...
kesian kat budak yang nama zwan tuu..
HUHU

syrupmasin said...

schaze zainn : haah.. :)

zwan : haha..2 la pasal doe..gile bapak sombomg weh budak swan eh zwan tuh..gile benci aku :P

Akmal Hijaz said...

good luck jgk salleh yeah yeah!

syrupmasin said...

akmal : haha..thanx :)

nurul lalala said...

tahniah atas perlantikan anda..semoga ianya mampu menjadi pemangkin supaya anda datang selalu ke kelas..muahahahaha[ayat skema!]

rj Etika said...

haish! tamo malas malas. sila rajin rajin. Semalam kan da banyak berazam baik baik. lol

syrupmasin said...

nurul lalala : haha..thanxx..bagus ayat skema..adoii rajen dtg class tuh ta jamin sgt laaa :P

rj Etika : haha..tgh berusahe nk jadi rajin lah nih :P

iKhRam said...

zwan.. sanggup die buat kat hang lagu tue..
petik nama die seumpama die memtik jari die yg cute tu.. hahahaha

miss miserable said...

haha..padan muke ko jd klass rep..ko tgk la..t ak nk susuhkn ko..hehehe..

Aida Zafirah said...

weyh ko jangan nak kurang hajar sangat ye nak ignore research tu...hahahaha..

syrupmasin said...

iKhRam : haha..

fali : jgn la doe..sian aku weh :)

aida : lek la aida ade 3 bulan lg :P

A.S.T.I.N.A said...

hahaha anda lucuuuu

miss miserable said...

hahaha..ko kne berbakti kat ak dulu ..bru la ko xsusah..haha

syrupmasin said...

A.S.T.I.N.A : thanx :)

fali : haha..baek tuan :)

Eazy Izzuddin said...

business law?
sem ni ak amek jugak
kacang ja
ekeke
xD

syrupmasin said...

kacang?? gile boring la blaja law nih :)